Свалки и привличане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свалки и привличане
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3695 пъти
Здравейте,

Наскоро случайно попаднах на една статия за привличането между половете и в главата ми (горната) се зародиха доста въпроси. Затова ще ми е интересно да чуя и мнение на други хора.

Така, сега по темата. От доста време са популярни различни техники за съблазняване (pick up и други, не съм добре запознат). Има десетки статии, презентации, книги и т. н. описващи някакъв модел на поведение, който ще ви доведе до почти сигурен успех - без значение дали сваляте съседката, или Адриана Лима. И точно тук аз ставам някакси скептичен. Съгласен съм, че част от практиките са изпитани и добри. Но до там. Привличането, според мен, е определено от много фактори - как изглежда човека, как е облечен, какво излъчване има, как говори (тон, интонация, акцент), каква усмивка има, дали е харизматичен и т. н, както и от самата ситуация. Според мен е много трудно човек, който няма актьорски заложби, чрез използване на подобни техники, да постигне успех. Стана ми интересно и гледах клипове по темата - участниците изглеждаха нелепо. Например някакъв пич, облечен с къси гащи, застава пред ходещо момиче (разбирай препречва й пътя най-грубо :Д) и се запознава с него. Момичето е явно втрещено и уплашено. То и на мен някой да ми изскочи насреща и да ме пита как се казвам и искам ли да се запознаем ще се стресна, а не съм от най-дребните.

Та интересно ми е вашето мнение за тези "справочници по свалки". Как гледате на тях, интересно ми е най-вече мнението на жените. Как ще реагирате, ако ви спра на улицата да се запозная, как гледате на добре познатите свалки. Аз лично нямам проблем с жените, но някак си ми стана интересно, а и обожавам да експериментирам и мисля да пробвам ей така за шоуто - ще гледам някой клип и ще приложа техниките :Д! Успех едва ли ще имам, аз и не търся, ама поне да се посмея малко. Може да дадете и някой съвет как да изглеждам още по-абсурдно, отворен съм за предложения. После ще разказвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a2de54e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха. Аз лично нямам доверие на нищо заучено. Ако не ти идва от вътре забрави. На теб явно ти извира от вътре да си звезда в нелепи ситуации :))))) та по темата, би могъл да провериш ефекта както върху жени така и върху мъже. Също така за по сигурно можеда сисложиш една табела, , не ме бийте, , . ако все пак въпреки песимистичните ми очаквания пожънеш нереално голям успех, моля сподели техниката ти ще бъдем в очакване :))))

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b575afd11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автора:

Номер 1, мерси за коментара. Но айде сега да не се обиждаме, бил съм, как го каза, "ти извира от вътре да си звезда в нелепи ситуации" :Д Просто живота е достатъчно скучен и човек трябва да пробва разни неща - според мен най-нелепото нещо, което може да правиш е да стоиш и да чакаш и нищо да не правиш, трябва да се живее. А и това с мъжете - не, мерси :Д Жените по-малко ще ме бият.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fb56546417
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За по сигурно ти препоръчвам да облечеш и някой карнавален костюм, така ще бъде по ефектно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eed09512e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мнението ми за "справочниците за свалки" е, че не могат да те научат на почти нищо. Не те съветвам да ги четеш, освен ако нямаш излишно време за губене. Това, да привличаш другия пол е генетично заложено. Който го може си го може. Няма точна рецепта как да свалиш някой. Всичко зависи от хората, от ситуацията.. абе от много неща. Ако някой ме спре на улицата и иска да се запознаем може би ще остана с не много добро мнение за него, ако ще и да е най-големият сваляч.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a05c2840ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   практика му е майката ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04b147bafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Гледал съм точно такива клипове, цял канал има в YouTube за тях, едни трима типове във всеки клип с различна простотия спират и заговарят момичета. С един приятел ги гледахме много и бяхме решили да се пробваме пред НДК така ама все още не сме се навили достатъчно.
Проблемът според мен ще дойде от манталитета на хората, българите според мен сме по затворени и пазим яко дистанция от непознати, не физически, визирам това че трудно се доверяваме. (Остатък от соц-времената струва ми се, когато не знаеш кой какъв е и пред кого ще изпее какво си казал по която и да е тема)
Други фактори за това дали ще те изгледат странно е големината на града в който ще опиташ - колкото по-малък толкова по-сърдечни ще са хората според мен, защото са свикнали да познават всички и ще им е интересно каква е тази нова персона. В по големите градове хората познават по-малък кръг хора и не са свикнали рязко да допускат нови. Това все пак май не важи в градове като София (и други разбира се) тъй като там са събрани много хора които са я студенти, я работят, но не са оттам и са открити и даже търсят нови познанства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a2de54e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   1 до автора:

Човек с твойто чувство за хумор не би трябвало да се обижда толкова лесно. При всички положения не това беше намерението ми :)
Да човек трябва да се забавлява, и да живота доскучава понякога но все пак бива ли така на чужд гръб.

Аз бих се впечатлила например ако към мен се насочи някой симпатичен мъж вперил изпитателно поглед, приближава се галантно и казва нещо мило извън клишетата.
В реалноста обаче се случва по скоро следното, изскача изненадващо от някъде някой вперил налудничав поглед и ако не успееш да язбягаш на време се почва една аааа ъъъъъъ.
Дай време на обекта да те забележи, да забележи че си я забелязал. После пофлиртувай с очи приближи и задължително помисли какво ще кажеш.
Мнението ми е от чисто женска позиция.

П. с. дръж си телефона под ръка и имай 112 на бързо набиране за всеки случай. Може да попаднеш на по ячка жена ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2ff3695a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора:

Мерси за мненията.

До номер 4 - аз нямам намерение да ги чета, не търся нищо. Просто ми стана много интересно и някак си ме изкушава да пробвам, защото мисля, че ще е забавно за мен и за човека отсреща. Пуснах темата по-скоро с цел да разбера как гледате на тези техники за свалки, които според мен са неприложими, освен ако наистина не ти идва отвътре.

До номер 6 - относно това, че българите са сме затворени и пазим дистанция. Не съм съгласен, живеем във време, в което има много канали на комуникация, за жалост предимно посредством интернет. И мисля, че хората все повече желаят да комуникират на живо, омръзнало им е да гледат профили в социални мрежи и сайтове за запознанства. Аз лично никога не съм имал проблем да комуникирам с някого, било то и красива жена, въпрос на правилен подход е. Това ми направи впечатление в клиповете, за които говориш ти - подходът не ми хареса (предимно в българските). Някак си т. нар "опитен сваляч" действа прекалено припряно, плаши момичето отсреща. Бих дал и конкретни линкове, за да не съм голословен, но не искам да обиждам никого, далеч съм от тази мисъл.

Интересно ми е какво мислят жените по въпроса - изскачам срещу тях, например както предложи номер 3, в карнавален костюм и казвам "Здрасти, искам да се запознаем", широко ухилен при това. Ще ми запукате ли шамарите или ще ви е забавно. Затова, като се стопли малко мисля да пробвам, шамари колко съм ял, не ме е страх :Д

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd0d62ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ооо, мразя да ме свалят. Толкова глупаво изглеждат тия свалячи, момичета, наистина ли ви харесва да ви свалят? Тея банални фразички и комплинти ми писнаха, дори са ми смешни. Ужасно тъпо ми става, когато се размина с някакви тъпаци и чуя някакви подмятания и подсвирквания, просто е адски селско!!! Не бих тръгнала с човек, който ме сваля, и когато ме види се подхилва като някой първокласник.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd0d62ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Даже се сетих за една случка с един селски бек, който се опита да ме сваля :D. Та въпросния ме пита за една моя плюшена играчка, как съм я била кръстила, на гаджето ли, той ли ми я е подарил. След което му отговарям, че не си кръщавам плюшените играчки, а тоя остана като застрелян :D Просто въпроса му беше супер тъп и смешен, после аз съм била злобната...

П. С - момчета, спрете да пращате въздушни целувки от колите си на всяко срещнато момиче, или да й правите някакви подмятания на улицата или където и да било... ГАРАНТИРАМ ВИ, че няма да ви харесат така! И спрете да подарявате плюшени играчки на гаджетата си... банално и тъпо е. Нито си играем с тях, нито нищо. По-добре ни подарявайте кукли, като сте почнали с играчките :(.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a52a96f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторе, на мен лично би ми било забавно, ако изскочиш пред мен и то в каранвален костюм. не бих те взела насериозно, но поне ще се посмеем и двамата, а пък и хората около нас. представям си отстрани какво шоу ще е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2ff3695a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автора:

Номер 12, учудваш ме! Как така няма да ме вземеш на сериозно, аз не се сещам за нещо по-сериозно от това да изскоча с карнавален костюм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 904729f2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хаха това с карнавалния костюм не е лоша идея, но много зависи на какво момиче ще попаднеш. На мен ако ми изскочиш насреща така облечен най-вероятно доста ще се стресна ама със сигурност няма да те ударя, напсувам или нещо от сорта. После като ми мине уплахата може би даже ще ми е смешно. Обаче се сещам миналата година на бала един съученик си беше сложил чорапогащник на главата и изскочи в тъмното пред една приятелка като си осветявяше лицето с фенерче. Леле тя такъв шамар му заби, че му беше разкървила устата. Та ако попаднеш на някоя мъжкарана, която е имала лош ден и не и е до шегички гледай да не свършиш в спешното:р

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b575afd11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Автора:

Имайте предвид, че това за карнавалния костюм е на шега само, нямам намерение да се излагам чак така.

Номер 14 - знам, че жените сте опасни - то не са шамари, нокти, че и ритате лошо. Но някак си темата май отиде в друга посока. Може би не изложих добре идеята на темата и тя прерастна в нещо от сорта на "Как да уплаша момиче облечен в абсурден карнавален костюм и как да не ме бият после".

Идеята беше по-скоро как се възприемат моделите на поведение за съблазняване - тоест някакъв предварително дефиниран някакъв набор от действия и фрази, които биха довели до успешен флирт. Не ви ли се вижда някак изкуствено, освен ако наистина не си добър актьор - тогава вече е друго. На мен лично, след като гледах клипчета по темата (пичове изскачат срещу непознати мацки и почват да зарибяват) ми стана интересно и аз да пробвам, безцелно, ей така за забавата, но съм далеч от мисълта наистина да отида с карнавален костюм. Да кажем, че ситуацията не е толкова абсурдна, как бихте реагирали - примерно някой облечен добре, не особено грозен, ви спира както си ходите по улицата и казва, че сте привлекли вниманието му и иска да се запознаете - ще го изрежете ли брутално, ще подминете ли безмълвно, ще поговорите ли с него?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a669aadc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Интересна тема.
Интересно ми е, защо питаш жените, последния ти коментар. Те самите не знаят, какво биха правили в подобна ситуация.
Предполагам, че си запознал с НЛП и се намерил един БГ форум, да четеш.
Тези спирания на момичета по улици, са основно с цел да се пречупи страха на участниците, не толкова за реални резултати.
Грешка, ще е да копираш моделите на поведение, за които говориш. Със заучени фрази не става! Импровизацията е много важна. Калибриране!
Това се постига с практика. Първата стъпка е да излезеш да улицата и да те режат.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1779281b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Интересна тема, реших и аз да взема участие след като прочетох доста от коментарите.
Аз съм се сблъсквал като мъж с подобни ситуации, разбира се имал съм и успехи и пълни разочарования но човек ако все пак си хареса някого на улицата нищо не му пречи да отиде и да попита дали е удобно да се запознаете :).
Аз например онзи ден докато чаках на опашка за пица страшно много ми допадна една жена, след като си поръча пица и си тръгна аз някакви забравих, че съм гладен и си казах сега или никога и тръгнах след нея. Настигнах я и понеже аз съм много висок мъж над 2. 00см. , тя също беше много висока и аз какво да кажа... Здравей, широка усмивка, колко сте висока? При което тя се усмихна и ми отговори 1. 76см. Аз, а удобно ли е да Ви поканя на среща? Тя се усмихна и ми каза, че сега бърза за работа... Аз поне видях къде работи...
Какво бихте направили на мое място?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker