На кого да вярвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кого да вярвам?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2246 пъти
Здравейте искам да ви разкажа моита история: с приятеля ми сам от 3 години и няколко месеца живеем заедно. Във този блок, в които живеем, живее и едно момиче доста по малко от мене около на 15-16 години аз сам на 20 което е влюбено в приятеля ми от доста години. Това момиче постояно пускаше някакви слухове че е спала с приятеля ми, обаче аз не обръщах внимание тъй като тя тогава беше много малко на около 13-14 години но днешната младеж... направо нямам думи. Както и да е аз нищо не направих минаха една две години и един ден нещо бях полудяла слуховете продължава видях е и я питах дали всичко тва коет се говори е истина тя първо ми каза не после е притиснах и тя си призна всичко. Каза ми че са го правили 2 пъти той е викнал у тях когато съм била на работа, събрах ги двамата на едно място тя каза същото и пред него а той я удари и отрича до последно. Не знам на кой да вярвам и какво да правя аз мисля че наистина ми е изневерил иначе сигурно момичето нямаше да каже всичко това пред него. Просто не знам моля ви дайте ми някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 475eff29be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама казваш, че момичето го преследва от доста време. Такива жени не са тръпка на мъжете, напротив - ако една жена преследва мъж, той се чувства заплашен от нея и гледа да си няма взимане-даване с такава (ПРОБЛЕМИ). Разбира се, че ще продължава да говори глупостите си пред него - нали иска да ви раздели на всяка цена. Какво ? дреме, дали ще я бие, дори е възможно да изпитва удоволствие от това. Не знаеш болния мозък на такава. Нейната стратегия е да го зарежеш, а той да се разочарова от теб. Оставяйки сам ще е по-лесна плячка за девойката, а и като зажеднее за секс, няма дори на такава да откаже - все пак тя е причината за проблемите. Малката не е толкова глупава, да знаеш. Друг е въпросът дали ти няма да се окажеш глупачката.
Аз вярвам винаги на партньора си и при подобни обстоятелства най-много бих се усмихнала и поканила момичето за тройка - да видиш, как ще избяга като подгонена. Който се чувства застрашен от такава пикла, сам си е виновен.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c6e51d71a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   хаххаха това не ми беше хрумвало да и предложа 3 ка хах, не аз просто съм сигурна в едно че дори да е истина моя приятел никога няма да ми признае познавам го и знам че винаги ще отрича до край дори да е така.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bfb4000207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако знаеш, че не би ти признал защо се чудиш на кого да вярваш? ! Аз лично не бих толерирала гаджето ми да удари жена пред мен, особено 15- годишно момиче, ако ще и любовница да му е! Моят съвет е да поговориш спокойно и откровено с него и по реакциите му ще прецениш ситуацията, не само по думите. Една връзка се гради на взаимно доверие, и ако него го няма, що за връзка е това? ! А както ти каза номер 1, ако си сигурна в любовта му няма защо да се страхуваш от малката. Освен това отношенията ти са с него, не с нея, нали? Тя не е длъжна да дава отчет на никого за действията си, правилни или не.

Боби

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker