Искам отново да съм до него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам отново да съм до него
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1686 пъти
Здравейте, драги читатели :)
Имах 3 годишна връзка връзката ни беше много трудна, защото аз уча в друг град и е малко по сложно иначе сме от един град. Много се карахме, но когато се обичахме наистина се обичахме умирахме един за друг. Но един ден реши да ми кажи че иска да се разделим защото му писнало от тези караници задушила съм го.. исках да го вразомя но не успях той не искаше... Вече 3 месеца не сме заедно... В началото много трудно ми беше не мина 1 месец и всичко отихна болката намаля, защото започнах да се занимавам с други момчета... но аз все мислех за него.. тях отблъснах и пак започнах да мисля за него.. Той ми пишеше на 2-3 седмици един път да разбера как съм добре ли съм.. в началото когато си пишехме си изливах болката и той се отказваше да ми пише.. но постепенно спрях да му казвам колко ме боли... и винаги искаше да знае как съм добре ли съм.. А когато се разделихме думите му бяха нека малко време да мине и ще си останем приятели... не вярвах че ще сме приятели и до ден днешен не вярвам. Един ден една моя приятелка реши да му пише смс че си имам приятел и да не ме занимава, но уж от негово име, но всъщност никой нямах до себе си, мислех си за него... И тогава той ми писа и се скарахме.. след тази случка не си писахме доста време, но един ден говорихме по скайп дори, но не бяхме само двамата имаше и други приятели. И всеки ден умирам за него как искам да бъда отново негова... искам да си го върна... Та снощи той ми писа как можело да си останем приятели, добре ли съм... разпитваше ме за неща който се случиха след раздялата ни.. Не мога да го забравя, той ми беше първият и първата любов.. Незнам как да постъпя, искам да си го върна.. просто аз не мога да му кажа да се върне, искам само да го подтикна... защото аз знам че той ме обича... Единствената ми грешка е че когато бяхме заедно слушах една моя приятелка какво да правя.. да той не е цвете за мирисане защото пуши трева аз не го спирах, но това момиче ми втълпяваше в главата да му кажа да ги спря... така и направих и сега не е до мен... може би това е довело до повече скандали в последните месеци... Аз не мога да му кажа да пуши или не.. той си реша той сам се трови... но съжелявам... Просто търся изход да си го върна защото знам че има чувства... Защото той беше човека който копнееше повече за мен... Моля помогнете ми.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 842c51c6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мда, когато си влюбен в един човек недей да взимаш съвети за връзката ви от други, защото подсъзнателно почваш да си вкарваш разни филми... и щом той иска да бъдете приятели, означава, че още те обича... Ситуацията е трудна, но го покани да излезете по "приятелски" вместо да си пишете и го целуни, но не в началото или по-време на срещата, а след това... ако не стане номера си останете приятели, недей никога да си затваряш вратите към хората, особено щом и ти го обичаш. Не се знае, може един ден пак да се срещнете някъде по-случайност и да почнете нов романс : )). Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9f8af50b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Правопис, пунктуация. МНОГО хора като мен сигурно са се отказали да четат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker