Не ми пука, че ще има дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми пука, че ще има дете
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4878 пъти
С него се запознахме по интернет. Всичко беше на шега, писахме си 3-4 дена и той страшно много ми хареса. С него сме от различни градове, но веднъж ми каза, че тези дни ще дойде да се видим. Така и стана!

Той дойде, приказвахме си, прекарахме цялата вечер заедно и аз хлътнах до уши! Но... (както винаги има едно "но") той си има сериозна приятелка от която ще има дете. Аз го знаех от самото начало, но не ми направи впечатление, тъй като не очаквах да се влюбя в него.

Той си замина, обещахме си да се чуваме и отново да се видим, но на мен не ми стига това. Аз го искам за себе си!

Не знам как да го накарам да се влюби в мен. Не ми пука, че ще има дете, колкото и егоистично да звучи това, всеки си гледа собствения интерес, а моя е той! През тези дни в които си писахме, също така се чувахме и по 100 пъти на ден, а сега няма как тъй като е с неговата и това ме измъчва много.

Той няма представа, че хлътнах по него, а и аз не искам за сега да го знае. Не си показвам лесно чувствата. Дайте ми съвет как да го имам за себе си. Моля без излишни коментари от сорта: "курва, той ще има дете и т.н." Решила съм се, така че ще направя каквото мога. Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8ecff4e1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако така си решила за кво пишеш тук ?! Значи не си сигурна остави човека на мира има си приятелка! Сама го каза егоистка си и то голяма ! каквсо значи "Не ми пука, че ще има дете " намам думи на къде отива света с вас днешната младеж ...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ca13fb270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   За да просъществува една връзка между двама души е задължително и необходимо условието, да го има съгласието и на двамата. Така, че ти можеш да го искаш за себе си, но той си иска другата.

Мило момиче, не приятелката му очаква дете, а те двамата го очакват, затова той е с " неговата".

Виж какво, не се измъчвай, но за теб там място няма!
Той е поискал за известно време да се позабавлява и се е върнал на мястото си.

Не зная на колко си години, но ми звучиш много млада и неопитна...

И един съвет, не търси мъже в сайтовете за запознанства. Истинските мъже не са във виртуалното пространство, а около нас, огледай се и ще ги видиш ...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9e2cd3d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е изключено един ден да си на мястото на тази, която сега чака дете. Пожелавам ти само да го обичаш повече от нея, така, че сърцето ти да кърви и да не можеш да погледнеш друг. Сама с детето.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2a8c9cb4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти мило момиче, ако ти кажа, че аз съм ама в абсолютно същото положение, с тази разлика, че той не чака дете, едва ли ще ми повярваш. Запознахме се в интернет, от различни градове сме, писахме си ЧЕТИРИ МЕСЕЦА преди да се видим, всеки ден му пращах десетки мйли със снимки, както и той на мен, вечер заспивахме заедно с включен скайп, НО...ето го голямото НО, имам си серизна приятелка, която му седи до задника и всъщност успяхме да прекараме заедно физически точно 10 дена докато тя беше на море! Съветът за теб важи и за мен, а аз мисля да си гледаме нашия път и че просто не ни е писано. Не съм от хората, които се отказват лесно, но това за мен си е губене на време.
Реално нито ти, нито аз сме готови да се преместим в техните градове, те също няма да дойдат и какво правим..... само секс и смс- и, когато на тях им изнася... е няма да стане.

Действай смело напред и стига с тези интернет запознанства!
Поздрави!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: cad34de5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Помисли си колко бързо можеш да се окажеш в нейното положение-чакаш дете, а приятелят ти хойка с някоя от нета. Тогава ще видиш какво е болка. Не й го причинявай!
Д-р Хаус

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Със сигурност всичко се връща, но на този етап не мисля за това. Искам този мъж за мен!

Номер 5, да това наистина е много кофти ситуация, но ако има някакъв шанс-дори и минимален, не трябва да се отказваш! Аз все още не знам какво да правя, защото не съм напълно наясно с това което става, само знам, че сега, в този момент аз го искам. Благодаря на номер 3.
авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2a8c9cb4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила авторке, аз вече съм станала реалистка, на 24 години съм и съм изпадала в подобна ситуация, където разстоянието беше определящо, остави децата и семейството на страна, по някой път човек трябва да бъде и егоист, но да ти кажа честно в нашия случай, просто си е гъбене на време.
Мисли позитивно и ти изпращам много усмивки. И ние ще срещнем, когото трябва ;).
Междодругото, в момента сме разделени от два дни, да не ти казвам как всичко в мен се обръща, но няма да го потърся, той избра да е сложно ;)
Номер 5

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво да ти кажа мила(Н 5), писнало ми е все да се отказвам и винаги да мисля първо за другите.
Много се колебая и не знам дали ще предприема нещо и дали ще има смисъл изобщо. Снощи много мислих и реших да оставя нещата така-поне за сега. Ще чакам и по-нататък ще реша какво да правя и ще си помисля дали си заслужава. Объркана съм и постоянно си противореча!

А ти миличка(Н 5) наистина най-добре не му звани, щом си се решила и имаш тези сили да го сториш-продължавай! Пожелавам ти много успех и сила, за да се справиш с проблема:)
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2a8c9cb4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знам, че да даваш съвети от страни е най- лесно, но няма за какво да се колебаеш, просто остави нещата, така какато са в момента, не предприемай излишни действия, от които само ти ще страдаш.

Другото, което исках да ти кажа, трябва тези контакти от интернет да се преустановят тотално! Аз съм сигурна, че си много хубаво момиче, аз също... какво изобщо да се тормозим с тези виртуални запознанства. Излез, пий едно малко, огледай се.... все от някъде нещо ще изкочи ;).
Не знам дали слушаш поп- фолк / аз по принцип не се кефя/, ама те поздравявам с една песен на Анелия- Забранявам си!
Поздрави Н5

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ти много Н5, имах нужда от тези думи:)
Колкото повече време минава, толкова по трезво разсъждавам върху това. Почти съм сигурна, че не съм влюбена в него, това е едно временно увлечение, или може би каприз от моя страна. Оставям всичко така както си е, а да става каквото ще, аз съм пас;)
Н5 благодаря за поздрава, чувствай се и ти поздравена мила :*
авторката

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ae0bae5de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако наистина си гледаш твоя интерес, по-добре не се забърквай в такава каша. Това твоето не е егоизъм, а някаква разновидност на глупост. И какво ще постигнеш - или ти ще направиш нещастно другото момиче, което чака дете и нищо не подозира в момента, или ти ще бъдеш с разбито сърце накрая. Защо да си причиняваш това?

Ако си на мястото на другото момиче ти как би се почувствала в такава ситуация, или наистина си толкова лоша по душа, че не ти пука, като и причиняваш всичко това.
И абсолютно ли си сигурна, че един ден и на теб няма да ти причинят подобно нещо? По-добре е да прекъснеш това увлечение, колкото и да си влюбена сега.

А пък си и помисли съвсем трезво, това момче, което сега се държи толкова безотговорно с бременната си приятелка, дали утре няма да постъпи и с теб така? Е, това ли е най-подходящият мъж от интернет, за да се бориш за него!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9004fc8043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не мисля, че този мъж заслужава каквито и да било усилия. Приятелката му е бременна а той на среща. Понякога ролите в живота се сменят, и ти да се окажеш в същата ситуация. Не си губи времето. Огледай се.Спри сега докато все още можеш. След време може да е много трудно за теб да излезеш от положението в което сама ще си се забъркала.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   За нищо не съм и длъжна на приятелката му, не я познавам, не ми е никаква. При положение, че той не се съобразява с нея, защо аз да го правя. Той е този, който трябва да има "спирачки"-не аз. Аз не и причинявам нищо, не аз съм лошата. Щом той иска да и изневерява ще го направи, без значение дали с мен, или с някоя друга.
Ако някой ден попадна в такава ситуация, единствения който ще виня е приятелят ми. Това е адекватната реакция в случая.
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 95a28f1616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До авторката: Ами с този господин имаш много големи шансове да попаднеш в същата ситуация.

Много се съмнявам да успееш да го ''превъзпиташ''. По-скоро с теб ще му паднат и последните задръжки, именно защото знае как си го измънала под носа на друга и няма да има грам угризение оттам нататък.
Дори и да чакаш дете (какво толкоз...).

Истината е една- ти по никакъв начин няма да го ''получиш'', ако той не желае това. Ще те мотае, ще те разиграва, докато сама не се откажеш. Така мисля аз.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4a24516f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Направи всичко възможно да се съберете. До колкото издържите. Двамата сте един за друг. Ти мислиш за себе си и само за себе си. Той-също. Най-вероятно ще отървеш някое готино момиче от боклук. И всичко ще си дойде на мястото. Краставите кучета трябва да се събират. И всеки да ходи и да се чука с когото си иска.
Имай предвид, че както бременната му приятелка не ти е никаква, така и той не ти е никакъв и няма да ти е никакъв, щом одобряваш сегашното му поведение. И ти също нямаш право да му държиш сметка след време. Защото е такъв и ти вече го знаеш и приемаш.
Животът е събирач. Всеки намира достойната си половинка.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ae0bae5de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Oт № 13 към авторката: Мило малко момиче, прочети и хубаво запомни какво ти казва №18!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: acf694fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ето заради такива малки 6афрантийки се развалят баде6ти семейства! Ах как ти пожелавам да попадне6 на мястото на това моми4е и след това да се вайка6 и 4уди6 какво направи за да стигне6 до тук!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   А за кой да мисля №18? Личноста на човек е така изградена, че той преди всичко е егоист.
Ако той иска да бъде с приятелката си, нито аз, нито която и да е би могла да промени това. За момента аз не го търся, той е този който го прави. Явно има нещо което му липсва при нея, нещо което тя не може да му даде-било то тръпка, хубав секс или незнам си какво.

Относно "предсказанията" ти, искам да кажа, че на него сметка ще имам право да му търся, но не и на мацката с която ще ми изневери.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да да да сигурно такива като мен са виновни. Като не знаят как да си пазят мъжете, как да ги задържат и как да ги задоволят напълно ще бъдат изоставяни.
Нали се сещате, че аз на сила не мога да го имам, не мога да го принудя да е с мен.

Спрете се бе, помислете малко! Аз го обичам и тя го обича- е какво правим? Ами за всеки случай няма да отстъпя щастието си на една непозната. Постъпвам така, както би постъпила всяка една. Едва ли ако аз бях на нейно място тя щеше да постъпи по друг начин, а дори и да постъпи по другия начин- тя губи. Аз не умея да губя, а ако загубя поне искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да съм спокойна пред себе си.
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: acf694fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Кой да се спре бе момиче? Не те ли е поне малко срам че продължава6?Ти ако въобще има6е някакъв морал не би тръгнала да разваля6 връзките на другите,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МОМИЧЕТО Е БРЕМЕННО!!!

Само в едно съм сигурна и винаги ще бъда-ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,така че бъди спокоина миличка иима време и теб да те сполети! И ти си жена и ти ще забременее6,и ти ще има6 мъж,когото ще търчи6 да прибира6 след чуждите момичета

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1dad1c9832
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Определено няма да ги разделиш. Колкото и да му се забавлява сега той пак ще се върне при бременната си приятелка, защото я обича, а сексуалното му желание в случая няма нищо общо. Но ти се заблуждавай щом искаш, явно си мислиш, че знаеш всичко за живота.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Не ви ли стана ясно, че не "любовниците" в случая са виновни. Аз съм свободна жена, която няма ангажименти към никой мъж.
Аз не му званя, не му пиша, не го търся! Той е този който го прави и този който пропътува няколко стотин км, за да дойде при мен. Но на вас ви е по- лесно да обвинявате мен (любовниците), прощавате на мъжете си и си затваряте очите от страх да не ви напуснат.
Вашите мъже имат някакъв ангажимент към вас-НЕ ЛЮБОВНИЦИТЕ ИМ, разберете го! Сърдете се и обвинявайте тях (мъжете си)! Никоя непозната не я е** за вас (или за мен)

Ако някой ден съпругът ми (приятелят ми) ми изневери, аз изобщо няма да се интересувам с коя (може би само от любопитство) нито ще я обвинявам, или нещо подобно. Той е този на когото аз съм гласувала доверие, този който трябва да се съобразаява с мен, този който трябва да ме уважава, а след като той не го е направил-какво по дяволите очаквате от една непозната жена...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f04cbc24eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Поздравявам номер 27 за трезвото мислене.
Но авторката за съжаление живее в голяма заблуда. Давай, направи всичко, за да го спечелиш. Много ми е интересно какво означава "всичко"? Готова ли си да идеш и да разкажеш на бременната му приятелка, че те е чукал? А толкова ли си сигурна, че той те има за нещо повече от временна "плющялка"? Според мен той няма да остави приятелката си, а теб - ще намрази. Права си да се бориш до край за нещо, което желаеш, но първо бъди сигурна, че той желае да е с теб!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 27 съм аз (авторката)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f04cbc24eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз съм 28. Ами добре разсъждаваш за любовниците. Ти не си виновна, че го обичаш. Но наистина трябва да си убедена, че той те иска. Повярвай ми, ако те чувства само като забавление, няма начин да го накараш да се влюби. Успех и не изпадай в крайности, защото това не е единственият човек на земята, нито пък единствената ти цел в живота трябва да е любовта. Имай ценности и не се унижавай!

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Нямам намерение да правя нещо с което по някакъв начин бих се унижила, именно за това изчаквам. В момента съм пас! Оставила съм инициативата на него. Искам да разбера до каква степен е хлътнал по мен.
Не съм толкова лоша, или безчувствена, както някои ме изкараха, нито пък съм глупава. В повечето случаи преценката ми е на 100% точна.
28-благодаря ти за съветите, надявам се да си ме разбрал правилно и да си схванал мисълта ми (като цяло):)
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f04cbc24eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Здравей! Разбрах те напълно и те подкрепям :) Просто в началото на историята ми се стори, че си малко крайна. Но после разбрах, че не е така :) Аз съм момиче и също имам връзка с обвързан човек. Така че няма как дори да те упрекна. Просто разликата е, че аз не го искам за себе си, колкото и да го обичам. Защото мисля, че ако го имах, нещата нямаше да са същите. Нямаше да я има тази тръпка. На теб ти пожелавам успех и нещата да се развият по възможно най-добрия начин за всички ви.

П.С. Абсолютно си права обаче, че в случая ти нямаш никаква вина. Той е този, на когото трябва да му пука за приятелката му.
Хайде, мило момиче! Бъди внимателна и не позволявай на един мъж да те нарани!
С.,24г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e7d384ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Отново благодаря номер 28:) радвам се, че най-накрая някой ме разбра!
Тези дни направо съм блокирала! Дори се чудя дали има смисъл да се затормозявам толкова, или просто да спра до тук и всичко да отмине от самосебе си. Смятам да релаксирам малко и след това да си подредя мислите в главата и най-накрая да реша какво искам и какво ще правя.
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f04cbc24eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Отново съм аз 28. Пиши, когато има някакво развитие :) Дано да бъдеш щастлива! Стискам палци :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9b85cd9e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Здравей, авторке! Сигурно историята отдавна е стигнала до развръзка, но, честна дума, много се израдвах на начина ти на мислене! Много ме дразнят хора, които не правят нищо за щастието си, седят и чакат от небето да им падне, а после реват, че не им вървяло!... Мразя и хора с предразсъдъци - момичето е бременно, разваляш семейство и т. н. Кефя ти се, че си над тия неща! Всеки сам си прави щастието! Пожелавам ти на теб много щастие, защото противно на мненията на плесенясалите лели, ти го заслужаваш!

Борония

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f4e56b8713
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   А да сте мислили, че примерно това дете може да не е било запланувано? А да сте мислили, че мъжа може би не го желае толкова, а приятелката му е стиснала зъби и е казала " Ще го запазя"? А да сте си представяли, че всички мъже са страхливци по това отношение и ще се правят на влюбени само от задължение към детето? Щом й е звънял той значи нещата са ясни, на човека му е тегаво, че има дете от жена, с която може би не иска да създаде семейство.... напоследък много често се среща този сценарий... със тези фиктивни връзки заради дете! А по принцип дори и да е влюбен във въпросната авторка, този мъж едва ли ще събере смелост да е с нея и да застане срещу родителите си и жена си! Тъжно е но е факт... че най - истинските любови в света са неосъществени

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1b1e70ea8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Браво!!! Шапка свалям на номер 28 на Борония, на номер 40 и най-вече на авторката!!!! Браво момичета! С вас съм изцяло! Поздрави! И успех на авторката!
Ваня 22г.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 10e9426dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Авторке, няма да те упреквам. Звучиш като умна и самоуверена млада жена. Но мисля, че заслужваш нещо повече, а с този мъж нещата няма да се развият добре за никого.

Напълно съм съгласна с Борония, че човек трябва да се бори за щастието си, независимо от обществените нагласи, ама когато то е свързано с учене, стандарт на живот, лично развитие. Не си струва да влизаш в човешки триъгълник, особено когато има дете на път. Не е вярно, че само жените/ мъжете, на които изневеряват, са виновни за кръшкането на "половинките си". Всеки случай си е индивидуален. Има си хора /и от двете страни/, които дълго време са неориентирани относно онова, което искат, проявяват безотговорност и просто са си склонни да изневеряват.

Ти не го познаваш добре, защото връзката ви е на ниво закачка все още. Дори и да остави бременната си приятелка, нещата ще се променят, когато детенце се появи. Той ще иска да го вижда често, майката ще го търси за едно или друго и ти няма да можеш да направиш нищо срещу това. И няма да е редно. Очаква те доста сложна обвързаност /ако въобще се случи, де/, в която всички ще трябва да вложат огромна доза търпение, разбиране и цивилизованост. Няма да е лесно. Защо си го причиняваш? :)

Имам приятелка, която от години е с обвързан мъж. Всичко започна на шега, премина през страстно и трудно за контролиране (уж) влюбване. Той я търсеше. Тя него - не. На момчето му се роди детенце и той започна да притичва ту при едната, ту при другата. В началото приятелката ми твърдеше, че 'жена му' не му дава достатъчно и той не намира при нея онази интимност, от която се нуждае. Но той си остана в разкрачено положение, без да внесе яснота в живота на всички около себе си, оправдава се с детето, но същевременно не спира да я търси и да твърди, че я обича.
Сега самата тя вече не знае на кой свят се намира. Толкова е оплетена в лъжи и оправдания, че не е в състояние да разсъждава трезво и да сложи край.

Не е нужно и при теб нещата да се развият по този сценарий. Но не е изключено. Премисли какво искаш и готова ли си да го получиш на всяка цена. Давай инфо какво се случва :).
Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6ec2252dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз пък изобщо не съм съгласна с Борония и номер 40. Каква любов какви пет лева, бе жени? Нито любов има в случая, нито дори влюбване, а най-обикновен "каприз". То момичето си го казва, но кой ли да чете? "Той дойде, приказвахме си, прекарахме цялата вечер заедно и аз хлътнах до уши". Полсе пък си признава, че май не е хлътнала чак толкова. Това ли наричате любов? Смешна работа. Добре, поне, че момичето е достатъчно умно и се е усетило, че дори "влюбването" й не е до там истинско, а плод на въображението й, плюс желанието да притежаваш забранения плод. А колкото е по-забранен, толкова по-сладък. Има един тип жени, на които им доставя особено удоволствие да си доказват, че са по-по-най като отмъкват чужди мъже, което всъщност е много по-лесно от това да заинтересоваш и привлечеш вниманието на един свободен и най-вече свободолюбив мъж.
Дори не бих излязла на среща с мъж, който има бременна приятелка (без значение случайно ли е забременяла), да не е последният мъж на земята, какво щастие, какви глупости, човек може да намери щастието си и без това да бъде за сметка на нещастието на друг.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c80183376d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   не знам, тази история действително може да се погледне от много страни, но едно разбирам повече - понякога не знаем всичко, за да даваме съвети и да се бъркаме в живота на хората

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 10e9426dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   А, тя историйката доста старичка :)). На две години. Каквото имало да става, вече станало :). Мисля, че авторката дори е забравила увлечението си.
Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 230ac7d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   ма той женен ли е

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c80183376d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   47, сякаш има някакво значение бил ли е женен или не! забременил е някаква, а е влюбен в друга, това е стара като света дилема

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d8a6148fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   За да чака дете от приятелката си и да се връща пак при нея можеш да се сетиш и за какво си му смао...
да се забавлява с теб и то безплатно.
грозно е това което споделяш защото има деца които не познават бащите си точно заради такива, като Теб!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 784b465e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Навсякъде чета коментари за изневери и подобни истории. От все сърце пожелавам на авторката и всички момичета, като нея (без никакъв морал) да попаднат в същата ситуация на това бременното момиче... Тогава съм сигурна, че ще се замислят кой за какво е виновен...

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e4cc89313f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Не мога да повярвам, че има такива жени. Мисля че си пълна глупачка да развалиш връзката на хора, които чакат дете. Този мъж, който искаш може и да дойде при теб, но ти няма да си щастлива защото след като си изневерява ЩЕ изневерява и на ТЕБ!! Гранция! Мъжете не се променят, даже детето му не го е променило какво си мислиш, че ти ще успееш ли? Коя си ти? Знам че с изкривеното ти съзнание най- вероятно си най- влюбената, най- невинната- слез на земята момиче и помисли за жената, която носи ДЕТЕТО МУ!
Още нещо- чувала ли си за карма? Всичко се връща по 3- колкото нараниш тази жена толкова той ще нарани теб!
Направо не мога да повярвам... Пожелавам ти да ти се случи това, което мислиш да причиниш на тези жена! Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c62176a6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До всички които дават съвети на авторката - няма смисъл. Губите си времето. Силните емоции (от тип любов) не можеш да ги конторлираш. Само времето ги лекува. Или ако се появи нов човек по които да хлътнеш и да ти отвърне на чувствата.

Тя ще си продължава да си настоява за него въпреки, че и на нея и е ясно че не е прваилно и смислено.
Просто такива са си хората.

Аз няма да давам съвети, както и квалификации на хората в този триъгълник (а ако броим и нероденото още дете- четириъгълник)- само ще си поволя да направя една прогноза - тази ситуация в краина сметка ще доведе до много мъка за всички

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker