Ревност и Тайни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност и Тайни
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1859 пъти
Да бъдеш ревнив, според мен, не е нещо, което избираш да бъдеш или не. Ти просто си такъв. В моя случай и аз, и гаджето ми сме такива. Аз ревнувам него, той мен. Мисля си, че до някъде е нормално и от двете страни. Но той вижда нещата по малко по-различен начин. За него дружбата между мен и някой от моите колеги не е сравнимо с дружбата между него и неговите колежки. Той мисли че ако момиче проявява интерес към момче, то не е задължително момичето да е привлечено от момчето т. е. могат да са просто приятели. Докато ако момче прояви интерес към момиче, то значи има нещо. Така моята контактност в университета бива до известна степен ограничавана заради "вярванията" на човека когото обичам, но не мога изцяло да се огранича все пак съм свикнала да бъда много контактен и отзивчив човек. Не мога да бъда социопад заради който и да било. Тук идва и реда на тайните. Не му споделям особено много от деня си в университета. По скоро гледам да премълчавам някои събития с цел мира във връзката ни. И мисля че за сега действа безотказно. Той също е ограничил контактите в университета си, или поне аз това знам. Мисля си дали е нормално поведението ми с цел хем запазване на връзката, хем нормални отношения със социума?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: bbbded6c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И ние сме така... Според мен ако се обичате истински ревността може би трябва да се ограничи до някаква степен(да е доста по лека), да си имате напълно доверие. Ако се обичате истински нито ти ще погледнеш друг, нито той ще погледне някоя друга, колкото и хора да има около вас.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 43db023270
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревността никога не е без причина. Важна е степента, в която се проявява и дали има реална причина или въображаема такава. Ако причината е въображаема вече става дума за болестно състояние, което си изисква занимания с психолог. При вас ми си струва, че клони към въображаемата ревност, ревността по принцип. Тя си се дължи на ниска самооценка и комплекси. И е нещо, което като осъзнаеш какво е, можеш да елиминираш постепенно. Никой не се ражда ревнив, а става такъв впоследствие и по различни причини. Естествено, че няма да му казваш всичко, защото ще си навлечеш неприятни емоции. Няма за какво да се чувстваш виновна- в крайна сметка, щом не може да оцени искреното ти отношение и прави проблем от нищото, ще получава спестяване на истината. Но това те променя, теб самата и трябва да решиш дали можеш да живееш по този начин- постоянно смятайки какво би си помислил, как би го изтълкувал и т. н. Ненормално е. А и още нещо - самият факт, че той може да поддържа отношения с дами и го намира за в реда на нещата, а ти не можеш да правиш същото с мъже, изобщо не е в час. Постави си границите доколко може да решава той какъв да ти е социалния живот и му обясни, че няма как един човек да го изчерпи. Гарантирам ти, че в скоро време ще ти писне, ако не поставиш нещата на местата им. Но изборът си е твой, както и прагът на поносимост към подобни изпълнения. Ревността обаче в този й вид няма нищо общо с любовта. Помисли си над това.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d60a26bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ''Той мисли че ако момиче проявява интерес към момче, то не е задължително момичето да е привлечено от момчето т. е. могат да са просто приятели. Докато ако момче прояви интерес към момиче, то значи има нещо. ''
Хахахахахаха- тоя твоя приятел много видно си ПРОТИВОРЕЧИ.
По неговата логика- ако момичета го търсят, то не е задължително да са привлечени от него, и той няма проблем да общува с тях, по абсолютно същата логика- ако ти търсиш други момчета, не е задължително и ти да си привлечена от тях! Наистина ли не се усети за абсурдността на неговото изказване? Ако теб те търсят момчета и той твърди че 'значи има нещо', то чисто и просто му кажи, че ТИ ги търсиш, и така не вървиш против теорията му!!!
Детски работи... и игра на думи...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker