Любов = хубав външен вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов = хубав външен вид
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2489 пъти
Жена на 25 години съм, от 3 години си имам приятел, който е с година по-малък. Случая е следния като се запознахме бях слаба 47 кг, а сега съм 57кг., висока съм 1, 65. Проблема е че знам че приятеля ми харесва слаби, направо кльощави, започна да ме нарича с разни умалителни имена, намеквайки че съм дебеличка... Притеснямам се че съм станала непривлекателна за него... Въпроса ми е основно към мъжете, на които приятелките са качили килограми докато са били заедно, дали това е променило отношението Ви към приятелките ви и станали ли са те по-малко привлекателни за Вас.... доколко това е важно за Вас.. Ако има и жени които имат мнение ще се радвам да чуя всички... Благодаря предварително...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e6cfd55dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм 174 см висока и като се запознахме бях 49 кг. После станах 66 кг. Той ме харесва всякаква. Сега съм 56 кг и той иска още да наддам, защото ме харесвал по-закръгленка ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3e2ecd06d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уморих се да слушам, че жените са длъжни- пък дори и да отслабнат! Тои красавец ли е? Поддържа ли си тялото и как? При това НЕ си нито пълна, а още по- малко дебела! Била си кльощава. Мъже, които само изискват са комплексари, ако сега изискват да отслабнеш, то утре ще изискват друго и винаги изисквания ще имат и никога няма да ги покриваш /според него/. Първо си гледай здравето, защото то е най- важно, а смятам, че на 25г трябва да си поузряла вече и да преценяваш. Та аз също съм жена, но на мааалко повече, аз съм 170/ 65 качвала съм и доста повече93 при бременност, а съм била и 57кг. Никога и нищо не му е пречело. Когато един мъж иска да ти създава комплекси, ще го прави и ще търси поводи и причини за това- и винаги ти ще си виновна/според него/. Ще те моля за едно нещо- бъди усмихната и не се филмирай, харесвай тялото си- такова, каквото е, грижи се за него- за да те слуша и то. Прекрасен ден!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85dc5fef2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз мисля, че е много индивидуално. Всеки човек търси нещо различно. Един ще бъде привлечен от очите ти, друг от задника ти, трети от усмивката и т. н. Аз имам приятел от 4 години. Когато се запознахме бях много слаба, но в последствие качих 10 кг. Умоляваше ме да не ги свалям. Аз също се харесвам така. По-секси е! Естествено не говоря за излишни висящи сланини. Мисля, че това дали си привлекателна за него ще го разбереш сама. Не е нужно да го питаш, едва ли ще те обиди. Но ти си познаваш момчето. Аз не съм се усъмнила за секунда в моя приятел, защото знам какво е желанието му, възбудата му и секса! По всичко това си личи. Въпроса тук е, не той как те чувства, а как ти се възприемаш. Ако не се харесваш, отслабни. Не се иска кой знае какво, освен малко воля. Спортувай, за да си стегната. Аз редовно ходя на фитнес. Въпреки, че не съм хърбава като преди, съм стегната. Така, че направи нужното, за да се чувстваш ти добре. А ако приятелят ти не те желае с 10 кг от горе.... ами помисли си някой ден като забременееш! :) Просто смятам, че с рутината на една връзка идва и чувството за даденост. Поне в повечето връзки. Доста жени имат навика след втората година да се отпускат. Спират да полагат елементарни грижи за външният си вид. Спират да спортуват, остават салатките на една страна и идва ред на питките, все по-рядко се появяват с нова прическа и т. н. Мисля, че това е доста по-отблъскващо! И ако не си сред тези мацки, няма повод за притеснение. Поддържай се и се харесвай!
Ан 21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f10c0ef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж съм и ще ти кажа, че лично мен ме привличат жените с твоите килограми, та дори и малко отгоре. Кльощавите, съвсем честно ме отвращават!
Със сигурност си станала по-хубава, така че приятелят ти не го мислиш какво ще си каже. Щом ти говори на умалителни, значи си те харесва!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: de69bca0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей :) Когато тръгнахме с моята приятелка тя беше 47 килограма, но с времето тя започна да дига килограмите и стана 56 кг. Имаше разлика, но аз си я обичах каквато е и не и казвах нищо. Тя имаше големи притеснения, че "била станала грозна" и че "не може да се понася такава". Реших да и помогна да смукне килограмите. Тренирахме заедно всеки ден, следях я какво яде и в какво количество, вдухвах и морална подкрепа и за 2 месеца тя върна старите си килограми. Това заздрави нашата връзка още повече и сега се радваме на любовта ни. Поговори с него да ти помогне да смукнеш килограмите, въпреки че според мен ако те обича няма да ти се сърди ако си качила някое килце. Не се притеснявай. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b925a9f46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Виж сега, не очаквай да надебелееш с 10 килограма и той да си те харесва както преди. Колкото и да те обича.. Все пак харесваме с очите. Възможно е да не си чак толкова привлекателна за него. Стегни се и отслабни. А и е обидно към него- като сте се запознали- слабичка, поддържана, с сега нали си е твой, може и 100 килограма да станеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 58a97d9ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, 47 кг. за ръст 165 см. за мен е супер кльощавела - ако си се харесвала такава, постарай се да отслабнеш до към 50 кг, иначе не е особено привлекателно. Но го направи за себе си.
А приятелят ти няма как да ти кажем със сигурност как те намира, но тези неща се усещат. Пък и можеш направо да питаш, пак ще разбереш по реакцията му какво мисли. И наистина - хубаво е човек да се поддържа, но при една бременност как би реагирал на промяната в теглото?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 52546f00c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Когато бяхме млади гаджета с жената беше слаба и стройна, обичах си я. После се разболя от хормонално разстройство и подпухна като слон-балон - в лицето, ръцете, краката - навсякъде. Пак си я обичах, за моя голяма изненада даже не съм и забелязвал - сега като гледам снимки от онова време направо не мога да повярвам. Отслабна, после пак напълня - винаги съм я обичал, независимо колко е слаба или дебела. След като разбрах за изневярата й охладнях. Нещо се пречупи в мен. Сега жена ми се опитваме да оправим нещата, обаче не става. Загубих доверие. Сега сме прецакани всички - и жена ми и аз и децата невинните. Кофти работа е това изневярата.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8a8f554eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   мъж съм
той може да те обича, но да не те харесва толкова колкото преди...
защо не направиш малко усилия да свалиш няколко килограма?

той ако направи едно шкембе все едно е бременна жена, ще ти е приятно ли?

виж, че не ти го е казал директно, ито те е обидил...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b925a9f46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бъди честна със себе си- ти харесваш ли тялото си, намираш ли се за привлекателна и секси? Ще се чувстваш ли по-добре ако отслабнеш малко/ стегнеш дупето/ стопиш паласките? Когато ти се харесваш сама и се намираш за секси, тогава това си личи, тогава и мъжкия пол ще те харесва.
Сега ако твоя приятел е някой простак и се чуди как да ти смачка самочувствието това е отделна тема, върху която трябва да се позамислиш. Въпроса е как ти го е казал и как се отнася по принцип към теб.
57 кг. за твоя ръст не си дебела, но съм сигурна че ще се чувстваш по-добре ако ги свалиш до към 52-53 ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: da87d89d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подкрепям коментара на номер 9, въпреки че съм жена. Замисли се - ако приятеля ти изведнъж напълнее със 10тина кг, дали ще е привлекателен за теб както преди? Пак ще си го обичаш, но няма да гледаш на него както преди, ако евентуално слабите мъже са ти фикс идея. А така както описваш, че предпочита кльощави - явно качените кг са проблем за него. Питай го директно... или пък ако наистина си пълна на фона на височината ти, поотслабни, поддържай се.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 537a555175
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не съм съгласна с номер 10 - колкото и да се мъчим, не е само въпросът с теглото, а и с остаряването. Хайде - теглото ще си оправим, но ако едни 10 кг. не можем да понасяме, какво става с 10-20 годинки отгоре?
Мъжът ми беше 118 кг., когато се запознахме и се влюбих в него. После стана 90 кг. и днес е към 100 кг. и винаги съм го обичала и желала. Важно ми е да е здрав и жизнен.
Аз също съм се променяла на кг. - била съм и 57, и 72, а днес съм някъде в средата. Може да се бъзикаме на тази тема, но ни е ясно, че сме заедно каквото и да се случи. Утре ще се събудим на 70 г. с болежки и съвсем други проблеми, ако едни 10 кг. са ни проблем сега, какво правим тогава? Как се гледат деца, как се прави семейство и се гради общо бъдеще и старини, когато заради някакви си килца се правим на интересни?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c503ce0319
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз съм 100кила болна, бедна и безработна, мъжът ми е 2 год по малък и въпреки всичко съм най-обичаната жена!
Любов не е равно хубав външен вид, а на разбирателство, обич, вярност и отговорност.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d64c3649da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На много места бях чел, че когато на някой приятелката му качи значително, спрямо това което е била преди, въпросния почва да се заглежда по други (негов тип) Но това какво съм чел и какво е в действителност са пълни глупости. Ако те харесва вътрешно ще му е все тая дали си 47 или 67 кг

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6676c99edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 12, тук говорим за момиче на 25 години... Също така има жени на по 50, които продължават да полагат грижи за себе си и да изглеждат добре.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6aad66360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Любов не равна на хубав външен вид.
Ако за някой е, е жалко защото това е повърхностно отношение като за някой тийнейджър да речем. Но за зрялата истинска и трайна любов е доверие, обич, посвещение.

Защото какво ще стане с външния ти вид ако имаш диагноза рак на гърдата например и се наложи отстраняване, или тежък диабет при който да се наложи да ти отрежат крака например.... Тогава какво става-още ли любовта ще е равна на хубав външен вид. Не разбира се.
Истинската любов ще премине през всяко житейско изпитание и ще остане такава, безусловно.... завинаги.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 75fea32868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За мен е по-съществен проблем причината, поради която за толкова кратко време си качила толкова килограми. Аз бях като теб и качих за 1-2г 10 кг, после се оказа, че имам проблеми с щитовидната жлеза. Провери си здравето, а не кой как те харесвал, това е на заден план според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker