Какво да правя с нея !? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя с нея !?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1923 пъти
Здравейте, аз съм на 26 години и искам да споделя историята си с вас и да потърся помощ, защото незнам кого да попитам как да постъпя. Имаше едно момиче, отначалото се засичахме с нея в кафето, в което и двамата ходим всеки ден, и се влюбих от пръв поглед. Тя беше тъмнокоса и изваяна като богиня, с големи кафяви очи, не бях виждал по-красиво момиче от нея. Всеки ден ходех в кафенето с надеждата да я видя, и когато не успявах да я зърна поне за малко, ми беше адски криво. Веднъж в нашето кафе нямаше места никъде и аз я викнах да седне при мен, тя дойде и така се изкефих, че неможах да заспя цяла нощ. Всичките ми приятели забелязаха, че момичето ми беше завъртяло главата. Запознахме се, разменихме телефоните си, започнахме да се виждаме често, тя идваше вкъщи и седяхме в леглото с часове, запознах я с нашите, а те разбира се я харесаха много, приятелите ми също я обожаваха, защото беше адски красива, секси и забавна, както казах не бях срещал такъв уникат. Много я обичах, но се карахме за глупости, тя ми се цупеше и ме наказваше с мълчанието си и с дни да не ми вдига. Нещата вървяха добре докато веднъж се скарахме много жестоко, тя спря да идва на нашето място, спря да ми пише, спряхме да се чуваме и виждаме, а аз през цялото време седях вкъщи и плачех за нея, за пропилените шансове. Толкова я обичах, че бях готов дори да умра за нея, толкова, че да се примиря само с приятелството между нас. Останахме си приятели и въпреки всичко не спрях да мисля за нея и да я обичам.. Виждахме се в кафето, и често тя идваше при мен. Много исках пак да се съберем и този път да се задържи при мен. Но един ден всичко отиде по дяволите, с приятелите ми бяхме пияно до козирката, тя също беше с нас и също беше много пияна. Отидохме на едни строежи отдавна изоставени и един мой приятел се опита да я изнасили, тя избяга и повече никога не се върна, защото мислеше, че и аз имам пръст в това. До ден днешен аз все още плача за нея, мина много време но след нея не мога да обичам въпреки, че съм опитвал, помогнете ми, кажете как да постъпя, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e0f274a26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези, дето се движищ с тях-не са ти приятели. Дори да не сте били заедно с момичето, не им дава никакво право, някой от тях да и посяга, поне от уважение към теб. Зарежи ги, без обяснения. За такива чувства, като твоите трябваше да бъдеш по-сериозен. Живота, личния си е твой, защо си споделял отношенията си с някакви момчета, дето дори не те уважават. Промени си гледната точка, дай си сметка на собствената ти ценностна система. Една истинска любов, за да е истинска изисква жертви от двамата, отстъпки, нежност, разбиране, съпричастност и във всеки момент да си до партньора си, ако не телом постоянно, то духом винаги. Помисли и открий своята грешка, тогава и отговора ще дойде от самосебе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker