Влюбен ли е в мен при това положение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен ли е в мен при това положение?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2959 пъти
Първо, да кажа, че аз съм на 19, а той на 25. Не сме малки. Виждаме се от 3 месеца. Обаче, да си призная има някои неща, които ме смущават. Значи, той е добър, проявява интерес към мен, не си внушавам, сигурна съм, но има няколко неща, които ме тревожат.
1) Стиснат е като стане дума за пари и подаръци към мен, макар че финансовото му състояние е сравнително стабилно - така де, може да си позволи да ми купи една блуза от мола. А пък аз съм на мнение, че мъжът, колкото повече инвестира, толкова повече се привързва към една жена. И преди да си помислите, че аз съм някаква материалистка, да ви кажа, че на 14-ти февруари не ми беше купил нищо, а на осми март - една розичка само получих!
2) Дотук 3 месеца, а той въобще не е отварял въпрос да ме запознае с техните (живее с тях). Защо? Аз му споменах преди месец, че бих искала да го запозная с нашите и той вика "Чест е за мен, не мислех, че ще направиш това нещо някога" (това последното, защото той дълго си мислеше, че аз съм коравосърдечна и не влагам в мъжете чувства), но за обратното даже и дума не стана.
3) Не ми казва "обичам те". Не му давам зор, ала много скоро след като се запознахме, аз започнах да му го казвам. Единствено ми го пише на смс-и. Притеснявал се бил!

А иначе нещата са перфектни. Търси ме по минимум 5 пъти на ден, казва ми, че му действам успокояващо, че като е с мен се чувства силен, споделя неща, които никой друг не знае. Иначе аз за себе си мисля, че имам перфектно отношение към него, на моменти съм малко инфантилна и се глезя, но не мисля, че това е проблемът, в крайна сметка той знае, че мога да бъда и сериозна (по отношение на евентуално запознанство с родителите му става въпрос тука). :(

Та така, ако някой има опит с подобни мъже или пък има идея какво може да му/ми е, за да е такова положението, нека пише. Тука наистина ви зная, че сте мъдри, така че съм сигурна, че ще има адекватни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 791b1a49ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горкия, къде те е намерил такава? ! Ти заради подаръците ли си с него... Само една блузка от МОЛА... О, горката тя! Как го преживя? От 3 месеца сте заедно, вече му казваш нон стоп, че го обичаш, че и родители ще намесвате. Та вие още не се познавате. Какво са 3 месеца? Нищо! Прибързваш много! Overly attached girlfriend. Защо искаш постоянно да ти казва, че те обича. По - добре рядко, но искрено, а не често, но колкото да отбие номера. Разсъждаваш като малко дете, което се е хванало за една играчка и след като я получи я захвърля.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 617330e57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1) „А пък аз съм на мнение, че мъжът, колкото повече инвестира, толкова повече се привързва към една жена. “
Майка ти нещо е сбъркала с възпитанието. Ти, ако се приемаш като инвестиция, защо не си обявиш направо тарифата.
2) Ами ти какво искаш? Аз се запознах с родителите на мъжа си, когато вече се бяхме сгодили. Ако тръгне човек всяка пикла да представя на родителите си...
3) И СМС-ите са ти много.

За мен ти си една незряла малка лигла. Не си виновна, защото родителите ти (майка ти) са те възпитали грешно, но за съжаление ще имаш много да страдаш в живота.
Събуди се!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 791b1a49ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абсолютно! Ако не бе ФБ сигурно и фамилията нямаше да му знае все още.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8a94e2c62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За връзка от 3 месеца, не мисля, че е фатално, че не ти е подарявал нещо специално, още се опознавате. За родителите и изразяването на чувствата, особено пък да говорим за любов на този етап, също важи. Не мисля, че си искрена, като казваш, че го обичаш. Това, че нещата вървят, не означава, че вече сте силно влюбени и неразделни.

Особено ме притеснява първата ти точка. Дори и този мъж да ти е много близък и да е богат, той не е длъжен да ти купува блузи, обувки или каквото ти поискаш. Нормално е да се подаряват скромни неща като цветя и бонбони на една дама, но ако искаш нещо по-скъпо, няма как да го задължаваш този човек, това вече показва, че си материалистка. Именно затова и някои мъже понякога в началото на една връзка не купуват нещо скъпо на една жена, да видят дали е с тях заради парите ли или заради нещо друго.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9656b7b8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Доста от нещата в коментарите за мен не бяха уместни! Първо той честити ли ти 14 февруари? Ако не е, то значи че не се чувства толкова обвързан с теб, другото което е "едната розичка за 8ми март", това е жест и тук ще се съглася с написаното по-горе че явно не го оценяваш, това че ти пише на смс-и че те обича не значи ли нещо за теб? :) Ами за мен значи, тои не е готов да ти го каже в очите и далече не чувства това което и ти, може би е привързан към теб и за това да го пише в смс, а не да ти го казва в очите (защото ако ти го каже в очите, тои явно си мисли че ще те излъже и не иска да го направи) Не насилвай нещата, прекалено много бързаш от което той се чувства объркан и си правя заключение че той не е от тези който могат да бъдат разигравани с тези твой действия точно такива мисли му навяваш, един вид очакваш от него той да ти купува това онова, а той няма как да го направи след като няма чувства към теб и може би като четеш тези редове ти се струва че много разбирам, но и аз съм мъж като него и аз бих постъпил по същия начин, така че се замисли какво правиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ab9da829a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   монетата има 2 страни хареса ми коментар 4 той може да те проверява дали имаш истински чувства към него--но от друга страна на мен ми харесва да глезя момичетата винаги съм правил всичко за тях имаше едно момиче което имаше само приятелски чувства към мен но аз неспирах да и подарявам подаръци--то зависи от човека---мен не ми пука жената дали е материалистка или не тя е жена и трябва да се уважава и стимулира от време на време
м26

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8aac3031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката съм: Съжалявам, но не мисля, че ме разбрахте! Не ми трябват неговите скъпи подаръци, ала въпросът е, че то няма почти никакви, а пък е имало поводи! На 14ти февруари така се стекоха нещата, че не бяхме заедно, поздрави ме и накрая даже се разсърди, защото мой ангажимент не позволи да прекараме празника заедно. Въпреки това, ако си беше мислил за мен щеше да ми купи нещо, а дори и да ми го даде на друг ден, а не да чака последният момент да види дали ще празнуваме заедно и да ми купи бонбони. Впрочем сигурна съм, че ако празнувахме заедно щеше да ми купи нещо. Но пък въпросът, както казах, даже не е до това какво ще купи, а отношението - зная, че предишната му приятелка едва ли не я е издържал, а за мен се стиска за един подарък за 14ти февруари. Еми, обидно ми е! Някакси аз имам добро отношение към него, изразявам внимание и привързаност, а пък той нещо не е много реден, макар че самият той към мене се държи задоволително - непрекъснато иска да се виждаме, досега днес ми се е обадил 4 пъти 2смс-а, говори миличко, съобразява се студено ли ми е, спи ли ми се, боли ли ме нещо да ходи да ми купи лекарство примерно...

А за родителите му, не знам! Направо започвам да си мисля, че го е срам от мен. А да кажете, да съм някаква ненормална, ем не съм! Нормално момиче съм! С приятелите му всичко е окей, води ме назад напред да ме запознава с всички - аз му викам че съм като мечките по съборите от едно време - разкарва ме и ме показва, само къде не се търкалям.

Иначе това "обичам те" хич не ми е толкос зор, казах го още в началото. Само че от всичко се чудя дали не се навърта покрай мене само заради едното такова де... нали се сещате...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d34c925abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   кажи му директно какво да ти купи аз дирекно като си харесам нещо му казвам на моя

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b97816310c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, четеш ли изобщо коментарите на хората? Като се почне от 1, 2, 3, 4 и други...
Това че казваш, че не си материалистка и не искаш скъпи подаръци НЕ означава, че действително не си такава. Може би си мислиш, че не си, но си точно това. Не може да очакваш от мъж незаслужени подаръци. Да, даряваш го с внимание, усмивки и така нататък, но период от 3 месеца е недостатъчен за такива изисквания от твоя страна - блузки от мола и други. Една роза и добро отношение от неговата страна на този етап от връзката ви е предостатъчна.
Ти сама казваш, че едва ли не е издържал бившата си, и човека вече се е опарил. Защо би искал да дава нещо повече преди да е сигурен, че отсреща има искрен човек? Но истината е, че съчувствам на човека, той отново е попаднал на някоя, която прилича на бившата му.
Много видно е от изказа ти каква точно си. Чувстваш се предадена, защото човека до теб е давал на бившата, а не дава на теб, защото може да си позволи да ти вземе блузка от мола, и не ти е взел. Съжалявам, но това звучи смешно! Наистина ли не го проумяваш?
3 месеца са нищо време, подарък какъвто ти очакваш не се подарява току така при искрени отношения, при разни обменни работи- като ти ми дай секс, на ти парцалки и джаджи, подаръци се получават на първата вечер.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker