Защо е такъв инат ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е такъв инат ?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2179 пъти
Пиша ви, защото се чувствам много наранена. С човека, когото обичам, се разделихме. Причината е, че той се чувства обиден и унижен от мен. Защото докато бях с него, от време на време се чувах с бившия ми. Но нито съм се виждала с него, нито сме правили нещо нередно. Аз не обичам вече бившия ми и го възприемам само като приятел, защото сме израснали заедно от съвсем малки. Това, разбира се, не ме оправдава.
Когато късаше с мен, дори не каза причина. Разбрах от други хора. Откакто скъсахме изминаха няколко дълги седмици, в които не сме се чували. Когато му пиша, той не отговаря. Мълчанието му ме влудява. Искам да ми каже нещо, да се скараме дори. Той обаче е решил просто да не говори с мен. Днес реших, че не издържам повече. Звънях му, но той не вдигна. След това видях, че е на линия и започнах да харесвам абсолютно всичко. което публикува, да коментирам. Общо взето се постарах да го подложа на тормоз, да се ядоса, че постоянно му излизат известия от мен и да ми се скара. Отново не последва никаква реакция.
Общите ни познати казват, че ми бил много ядосан и нарочно не отговарял, на инат. По принцип знам, че е много ревнив, защото понякога ме караше да влизам в профила ми пред него. Но в случая някакви чатове в съзнанието му са прераснали в интимни отношения.
Не смея да се срещна с него на живо, защото не искам да го преследвам. Просто искам да изясним, че се е заблудил. Дали ще е с мен е негова работа.
Много го обичам, но понякога съм на ръба да се откажа... Нямам търпението да изчакам да му мине яда. Нямам сили да понеса ново разочарование.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d1d3fb9787
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   това което си написал атук му го прати във ФБ
ще го прочете със сигурност

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c3963ec628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми извинявай много, ама ти си си виновна.... Като знаеш, че е ревнив защо си продължавала да се чуваш с бившия си? На какво си разчитала? Очевидно си знаела, че ще се почувства обиден и ще реагира така...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d871618390
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Като си си писала с бившият... отивай си при бившият!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 18be425212
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тегли му една майна и въобще не се занимавай повече.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fccfc896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз бих се радвала, че съм се оттървала от подобна личност, ти го преследваш?
Абе момиче, осъзнай се! Откъде-накъде ще ти държи сметка с кого се чуваш и какво правиш (с изключение на изневяра, разбира се). Уффф, мъже, как не разбирате, че с подобно поведение сами тласкате жените към чужди ласки. А ти, мила девойко (предполагам, че си на около 17, съдейки по разбиранията ти), по-добре погледни напред и намери човек, който ще те обича и цени истински, а не да се държи като в детската градина. Разбирам, че си привързана към него, дори го обичаш, но го остави, Животът е пред теб. А бас ловя, че ако го игнорираш тотално той сам ще дотърчи при теб. А може и да има друго - да не иска да е с теб и да използва виждането ти с бившия като повод да се разделите. Макар, че това, което пишеш, че те е карал да си влизаш в профила пред него, явно те е и следил по други начини - уууу, ужас!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ae81e51416
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ФБ и подобни сайто, както и личното "простнаство" за което се говори непрекъснато- за мен то е криене от нещо, а щом се криеш... така, че ФБ раздели Много хора и разби много връзки и приятелски и семейни и роднински. Хубаво си беше без ФБ- тогава не се криехме, не контактувахме с интернет приятели, а с реални лица и то очи в очи. Колко приятели имаш във ФБ- 100, 200, 300 или повече някои, а колко са ти реалните и на колко можеш да се обадиш или да звъннеш на вратата и да излезеш с тях- сега, веднага? !?? ! А...? Е този ФБ ми разби семейството- не не става въпрос за развод и съпруг, неее- с други лица и роднини. Затова и го приспах- завинаги! Така във ФБ и подобни всеки си прави някакви изводи- правилни или не- според неговите си виждания, а под снимки.... къде, кога с кого и после коментари и то криворазбрани или завистливи... А повод ревността- както започне така върви, а има ли ревнсто- няма щастие. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6d5e558828
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Защото докато бях с него, от време на време се чувах с бившия ми. "
Нали за това е бивш, за да го забравиш. Ти какво очакваше да си помисли приятеля ти като разбере кви ги вършиш? Ти си виновна и другия път мисли малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker