Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2069 пъти
Не знам от къде да започна:) накратко аз съм на 34 години, омъжена с две прекрасни дечица! и до тук с хубавите неща, омъжена съм но със съпругът ми не ми обръща никакво внимание:(живея в пълна изолация, никакво внимание от неговата страна, никакво желание за какъвто и да е разговор с мен, единствения диалог който водим е нещо свързано с децата, или битови въпроси от рода на "какво има за ядене, къде е това или онова? "и тн :(((не излизаме почти никъде заедно, нямаме приятели, от работа вкъщи и обратно:(((пълен темерут, асоциален, дори и в опитите си да имам приятелки и да излизам по на едно кафе с тях, се провалих защото следваха страхотни скандали как съм си губела само времето в разходки и излишни неща, и как съм нямала време за подобни глупости!!! Единственото нещо от което се разтоварвам психически е да изляза да потичам в близкия до нас стадион, но от страна на моя съпруг получавам поредния злобен коментар"само лудите като теб търчат":(на фризьор и козметик ходя веднъж месечно, и според неговите думи съм се глезила, и гласила прекалено много!!! хора дайте съвет, аз наистина ли греша някъде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 28dd3dcfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Моля те, Авторке, слагай точки и главни букви, че трудно ти се чете.
Иначе според мен бъркаш само в едно нещо - не си се примирила с антисоциалността на мъжа си -да, той е антисоциален и не обича да е сред хора, не е асоциален (алкохолик, с лоша хигиена и т. н. ). Антисоциални хора доста... но ти не можеш да му наложиш начина си на живот, както и е грешно да живееш като него, ако си социален тип човек. Бавно, но сигурно си завоювай въздух и място за себе си в брака ти - направо се запиши на фитнес, защо да тичаш сама някъде си? Уговаряй се все по-често с приятелки, излизай с децата и се уговаряй с приятелки с дечица, ако те канят на празници и почивки - не отказвай - изобщо - гледай ти и децата ви да си живеете социално, но като си се омъжила за антисоциален човек - остави го и той да си живее на спокойствие. Кани го винаги с теб, но нека той да си решава - ще идва ли с теб или не. Важното е всеки да може да бъде себе си в брака и семейството, но и да зачита характера и потребностите на другия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker