Влюбен в по-голямо момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в по-голямо момиче
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3170 пъти
Привет на ввсички,
мъж съм на 28 години, влюбен съм в най-красивото момиче, което е на 38. Аз изглеждам малко по-голям, тя доста по-малка и когато се запознахме аз очаквах, че аз съм по-големия и.. изненада:), изненадах се много наистина, реших, че ме баламосва, но и видях личната карта- истина е. Страшно е готина, сладка, красива и за мен възрастта не беше никакъв проблем, та не бих и искал мнение за това, обаче., , , ,
тук се появи ДРугият- бившият и, който е неин връстник, търси я, тя казва, че е само приятелско, но аз усещам нещо повече.

готов съм за сериозни оттношения с нея ВЕДНАГА!
Както се казва за нея гол в банята влизам:)/шега е това, но реално бих искал семейство с това прекрасно същество.. /
Та искам мнение от дамите- Дали съм в опасност и риск да бъде отхвърлен, заради бившия... и да се върне при него, дали това, че съм малко по-млад я притеснява?
Да уточня - мен не ме притеснява ни най-малко, така че съвети за мен не търся:)
все пак не ни познавате нито мен, нито нея, но... мнения ще ми бъдат от полза:)
Блгодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e012f08f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мнението ми е, че си влюбен и загубен и в момента мислиш с долната си глава. Една жена на 38 г. не само има богато минало (бивши с неизвестен брой и качество, които ще те притесняват до живот), но е и практически на края на своята фертилна фаза - т. е. тя има още 1-2 годинки, за да роди някакво дете. Не я знам сега, дали има дете, но е възможно, ако няма вече да е решила да си намери някой само за тази жел - защо не ти?
Проблемът е, че една такава жена ти е много над нивото като пресметливост и акъл. Ще те схруска и изплюе, а после ще има да ревеш по форумите и да се чудиш, как и кога да си виждаш децата. Въпросната след 10 г. е на 48 г., а ти си на 38 г. Какво правим, ако пък не успее да забременее сега или в слеващите годинки?
След 20 години жената е на 58, а ти на 48 и в разцвета на силите си като мъж, ще почнеш да гледаш младичките жени, но как да оставиш жена си - стара и след 20 г. брак?
Колко години е бракът на родителите ти? Да кажем 30 - ти сега си на 28, след 30 г. си на 58, а тя ще е от 10 г. пенсионерка и от 20 г. в критическа.
Както и да го въртим - наслади се на любовта си тук и сега, но не си зъобразявай, че с нея можеш да направиш нормално семейство. Ако мъжът е по-голям с 10, дори 20 г. не е проблем, но жените остаряваме по-бързо, помъдряваме по-бързо и имаме нещо, което се нарича „критическа“. След 7-8 годинки твоята жена ще е в критическа, какво правиш тогава?
Но лошо няма - ако се обичате, ще преодолеете и тези проблеми. И все пак се питам, каква е причината една жена на 38 г. да няма семейство? Каква е причината да се занимава с 28 годишен пикльо? Може би иска дечица, преди да ? е изтекъл срока на годност и млад господин за леглото и кухнята, които може да манипулира, а и да изгони при желание и нужда. Браво на такава мадама - като жена съм солидарна и и стискам палци да постигне целите си, каквито и да са!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора: Извини ме, но след това мнение просто съжалих, че изобщо постнах тази тема. Направо ме е срам от себе си:), ще ти кажа какво прави с пикльо като мен- излизахме и вече имахме отношение около един месец, преди да се попитаме на колко сме години, тя е мислила, че съм по -голям, аз пък мислих за нея, че е на около 23-25- на толкова изглежда... Не, деца няма и не е създала семейство понеже се е борила с рака 9 години... Реално животът и е спрял точно, когато е била на моите години сега.. надявам се да те е срам от неадекватното ти мнение. Тя е страшно волеви човек, неизживяла обаче много неща, прилича даже на малко дете. А като правиш разборка на годините - моята баба е по-възрастна от моя дядо с 12 години, не знам какво са правили, когато тя е била в " критическата", но ето ги сега- тя на 83, той на 71, спят все още на едно легло!
Деца съм готов да имаме свои, осиновени, както тя поиска. Аз печеля добре, имам хубава работа и съм готов да осигуря семейство. До колкото знам обаче на запад раждат и след 40. Но това не е толкова важно за мен. Щастието има и други измерения освен деца или каквото и да е нещо само по себе си не прави щастие. Това е доста по-комплексно усещане. Моите най-добри приятели гледат две кучета:) Мъжът работи на Уол стриит, мацката работи от вкъщи, извежда кучетата. През малкото му свободно време пътуват на всякакви екзотични места по света и те убеждавам, че са по -щастливи от всички двойки в България, които знам! На по 37 са и двамата. Просто аз съм такъв - мога да съм щастлив и с дете, мога и без дете, радвам се че е останала жива и сега е и здрава, искам да я направя много щастлива, а за порастване, мисля, че даже съм я надраснал като житейски опит.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, аз родих първото си дете един месец преди да навърша 43! Второто се появи, когато бях на 44. Родих в Лондон, където живеем със съпруга ми и гледаме децата си. Трудността от това да гледаш деца в по -късна възраст мога да определя преди всичко, че е по-уморително недоспиването. Ако жената е здрава, води правилен начин на живот, цикълът и не е дошъл прекомерно рано, не е започнала полов живот прекалено рано е възможно освен да изглежда по-млада, да е и по-млада и биологично от връстничките си. Всичко е строго индивидуално. При нас обаче и таткото е на годинки- първо дете на 49 и притеснението, че сме възрастни родители го има на моменти, но пък нямаме право на отпускане! Трябва да държиме форма. Така, че това че тя няма време са глупости все пак. Е, няма време да се размотава още 10 години определно. А трудности със забременяване имат жени на всяка възраст. Всичко е толкова индувидуално. При мен всичко мина нормално, а това, че бях първа бременност на 42 на никой не направи впечатление в Лондон. Имаше със мен друга жена с първа бременност на 40. Но във България може би по-особено биха гледали на ситуацията- знам ли. Въпреки, че докато ходих първите 4 месеца на контролни прегледи в България, нормално гледаха на мен, не мога да се оплача.
И все пак по същество, за което си попитал. Това дали има някакво влечение още към бившия си, едва ли е свързано с възраст. Както го описваш не виждам проблем да сте заедно. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f3688d095f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ами щом ще гледаме от практичната страна - както е написала уважаемата дама в коментар 1 - то чукай и бегай! Знам, че чуствата не може просто да ги смачкаш и да ги пуснеш в коша, но е по - добре за теб така.... преди да си хлътнал повече... Защо да си объркваш живота? Тази кака наистина ще стане леличка след няколко години... Дали ще те отхвърли или не и от кого какво точно иска или очаква - това не съм убеден, че й е ясно и на нея самата - типично по женски.. Можем да предположим класическия вариант - по младия за секс, по възрастния за сигурност и доходи... Пък ако може да ви върже и двамата да й играете по свирката - шестичка! И в крайна сметка устите не са само за ядене и свирки - говорете си и се разберете - кой какво иска и очаква!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не съм съгласна с номер 1. Как така за мъжът нямало проблем да е по -голям с 10-20 години, пък за жената имало, що за сексизъм? Някой дядо да е баща на 10-15 годишно дете не било проблем? Имах такъв съученик, чиито баща беше видимо доста по-възрастен, детето се срамуваше от баща си, когото всички деца наричаха " дядо ти". В 7 клас баща му почина. ( мъжете живеят по-малко) Аз сега съм на 31 и имам приятел на 31. Еми, аз съм стегната, младичка, хубавка, а той се разпусна, косата оредя и понякога ме дразни и се хващам, че се заглеждам в по-млади( а и те в мен)! Защо аз да се поддържам винаги перфектна, слабичка, стегната, а той не? Ако за жената може да има проблем със забременяването, то номер едно, предполагам знаеш колко генетично предавани болести може да предаде на плода си спермата от МЪЖ НАД 40? Защо ли дарителите на сперма са ограничени във възрастта до 35 години?? Хиляди жени над 40 забременяват ин-витро, но дарителите на сперма може да са или техните съпрузи или непознати мъже но ДО 35? Защо ли? Възрастта си е възраст за всеки, няма такова нещо, че жените остарявали по-бързо. Безмозъчни глупости са това и като жена не вярвам, че това го е написала жена! Та аз на 31, още се обличам като тийнеджър, забавлявам се като тийнеджър и имам самосъзнание на млад човек, пред който е целия живот!
Струва ми се, че след 7 години ще съм същата. И не, с мъж с повече от 15 години по-голям не бих могла да съм. Какъв татко ще е той?? Как ще желая и аз някой увиснал чичко?

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e012f08f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От 1 към Автора - ами браво за твоите убеждения - просто ти написах това, което ще си мислят 90% от хората, които са ти близки и приятели, но няма да имат смелостта да ти го кажат в очите - исках просто да съм сигурна, че ще го знаеш това, ПРЕДИ да се хванеш на хорото. Лек тест, признавам, но и исках да ти кажа това, което трябва да ти е ясно, преди да започнеш такава връзка. Аз самата мисля по-скоро като Автора и съм омъжена с много по-възрастен от мен човек, с когото съм щастлива. Приветствам и мнението му относно децата и семейството и все пак - у нас има над 7000 деца, които се нуждаят от семейство и не е зле да помислите за тях, преди да се решите да вземете куче, а и двете неща биха могли да бъдат комбинирани. Не мъчи жената с бременност, ако тя не иска, щом е болна от рак - тази болест винаги може да се върне, не си въобразявай, че е излекувана и една бременност може да отключи какви ли не процеси.
Колкото до възрастта - не ? е проблем, поне не в днешно време - имаме и у нас всякакви методи за диагностика на плода и ако ТЯ ИСКА дете от теб, това няма да ви е пречка, но те съветвам ти да не я натискаш за собствени деца, защото тя поема риска като жена в ремисия в случая, а и такъв риск е направо глупав при положение, че има толкова деца по домовете - на Запад раждат и на 50 по разни начини, но те друга възможност за дете и нямат.
Успех и дълъг и щастлив живот заедно.
Дано да казваш истината и да си на ясно с това, с какво се захващаш, защото каквото ти написах под първия си коментар - 1000 пъти по-рязко ще го чуваш в реалния живот и, ако не си силен в аргументацията и убежденията си, тази жена ще страда с теб. За разлика от другите мъже, ти такава жена (в ремисия) не е морално и да изоставиш, когато не ти харесва повече, така, че внимателно примисли нещата, преди да си я наранил!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9f81b0a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първото което е защо казваш "момче" и "момиче"??? Извинявай, но ти за толкова млад ли се имаш, та се наричаш така? Май напоследък хората съвсем се объркахте, щом 38 годишна жена е момиче, то тези на по 20 бебета ли са? !?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чак пък жените да имали повече опит- има и такива предполагам! Аз познавам една мацка, която се омъжи девствена на 32 за 27 годишен, който имаше доста по -солиден опит. Сега 11 години по -късно са прекрасно семейство с две деца- нито тя е лелка, нито той се заглежда по други жени. Смея даже да твърдя, че жени омъжени за по-млади мъже винаги и до по -късна възраст изглеждат перфектно, поддържат младостта си и се грижат по-добре за външния си вид от тези, омъжени за по-възраснти, които често се отпускат и изглеждат по-зле! Ние тук все пак говориме с цифри, което е много абстрактно, ама дайде да видиме конкретните хора и вместо очакваната лелка виждаш някоя яка мацка, която изглежда като модел или актриса:), виждали ли сте какви актриси има на по 30-40 години, част от модерните жени могат да си позволят такъв стандарт и изглеждат зашеметяващо на тази възраст. А да се мисли какво щяло да стане след 10 години- това е безумие. Ами всичко може да стане. И деца умират, и възрастни, и медицината напред върви и хората младеят повече. Днес 35 годишните не са това, което са били преди 20 години, утре 45 годишните ще са като тях, а след 30 години.. знае ли човек? !
... 10 години не са спираща разлика за физическа съвместимост нито в една посока- по-голям мъж или жена. Стига да има за какво да си говорят, да са развити умствено и двамата- значи всичко е прекрасно. Виж разлики от по 20 години нагоре за мен нямат бъдеще, независимо кой е по-големия. това са различни поколения вече, освен ако разбира се не са на по 60 и 80 :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   От автора:
номер 1, не няма да си мислят това моите приятели и близки, даже и 1% от тях. Коренно различно ми е обкръжението. Имам около себе си образовани хора, а не простаци, даже всичките те вече ме подкрепят, а нея много я харесаха веднага. Тя е по-хубава от приятелките на повечето мои приятели, по улиците я заглеждат доста.. много скромна, естествена и малко срамежлива:) Родителите ми също я одобряват и харесват много. Баща ми я нарича " слънчево момиче".. и ако я познавахте и вие щяхте да сте очаровани, сигурен съм. Само да ми е жива и здрава. И разбира се, дано не ме предаде, аз нея никога не бих...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И пак от автора: благодаря за пожеланията, номер едно! :), за съжаление, аз повече няма да мога да влизам тук, за това благодаря на всички, които ми отговориха и по темата вече може да не се пише, няма да имам възможност да идвам- това беше инцидентна възможност.
Успех на всички и много любов!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d468fe6e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   супер е да имаш такава жена, аз също си падам по-по зрели жени. харесвам жени от 25г. нагоре

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 48a35f1770
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво пък толкова ги осъждате, от човек до човек разликата е огромна. Може да се харесват и да имат добра връзка, но това никой от тук не може да го прескаже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   номер 7 нещо си в грешка, пича никъде не нарича себе си момче:
"Привет на ввсички,
мъж съм на 28 години, влюбен съм в най-красивото момиче, което е на 38. Аз изглеждам малко по-голям, тя доста по-малка... '
А нея е нормално да нарича така- щом не е раждала и не е омъжена, цялостно сигурно има предвид човека, а да не би някоя дебелана 20 годишна да е момиче? ! :) и сред тях има лелки.
Той човека ни е казал че няма да пише тука повече вие продължавате чели-недочели да се заяждате:)
От мен да сте живи и здрави- много се кефя на такива двойки, които се обичат наистина, а не тя заради парите, той, заради е... нето..
има толкова грозно по света и е толкова трудно да се намери наистина " сродната ти душа", че и една възраст да те спира...
Успех авторе и скоро бебчета! :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7d47babdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   номер 7 в днешно време 20 годишните са мутанти и изглеждат на 50 и в сравнение с тях има младеещи хора- ей шведите много младеят! аз съм студент в СУ и сега дойде един преподавател швед и всички го сбъркаха за студент-ама честно повече от 18-20 не изглежда. оказа се на 39! Тук в бг по-бързо се сбабичкосваме:(. та номер 7 възрастта не винаги е критерий кой е лелка и кой е чико, може точно този човек да е момиче, може някоя 20 годишна да е лелка, както номер 10 е написал от човек до човек, ралзиката е огромна.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6c1bcf057a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 1 ти си един от най-песимистичните хора с този сайт, какви глупости говориш, нито познаваш нея, нито него, има жени и жени (както и мъже). До автора мога да кажа че има една нормална връзка и както той я описва съм сигурен че е страхотен човек, колкото до това дали да се притесняваш от бившия й, ами незнам, поговорете, сподели чувствата си с нея и нека тя да ти каже какво мисли, искрено ви пожелавам едно страхотно бъдеще и наистина бих се радвал да познавам хора като вас защото не са много :) всичко хубаво ви желая м21

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ad21444045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо въобще търсиш съвет тук? :) Не виждам какъв ти е проблемът! :) Изживейте си щастието! Не са ви нужни хорски мнения, съвети, възгледи и т. н. :) Просто бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ec6063497b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Виж сега щом е БИВШ значи е приключила с него. Аз имам една приятелка която има същи случей момчето е на 24 а тя на 35 и въпреки това се овичат. За любовта граници няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker