Сънувах своята бъдеща половинка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувах своята бъдеща половинка
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1985 пъти
Беше преди около 6 години. Годините си вървят една след друга, но нея я няма. Момичето, което сънувах според мен е реален човек, но разбира се няма как да го кажа със сигурност. Тя беше абсолютно точно като за мен, а аз бях точно за нея. Искам да наблегна върху това, което изпитах в самия сън, на самите чувства и на чувствата след като разбрах, че е било сън.
Започвам от края. Когато се събудих направо не исках да повярвам, че е сън, но веднага след това се захванах да си припомням основните моменти от това което съм сънувал, така че да не го забравя.
Ето какво всъщност се случи. В коридора съм на своя апартамент(в съня си, но в същия апартамен в които живея и наистина)и чакам да излезе няко? от тоалетната. Мисля, че чаках някаква приятелка, която познавам и която сънувах в самото начало на целия сън, с която после да излезем. Така и не излезе тя, но това не е важно в случая. Чакайки я, усещам някакво момиче в ляво от мен да речем на около един метър, на което аз не обръщам никакво внимание. Само да вметна, че от тук започва интересната част. Аз съм втренчил поглед в земята пред мен и си чакам, но момичето започва да се опитва да ми привлече вниманието. Докосна ме няколко пъти, като продължаваше нещо да ми разказва. Може да съм я зърнал за момент, но явно да гледам в земята ми се отдаваше по добре. В едим момент обаче тя застана точно срещу мен! Погледнахме се в очите и сърцето ми все едно спря, даже мисля че се стреснах много здраво в първите една, две секунди. От тук до края на съня всичко беше невероятно реално, невероятно истински. Спомням си че след това докоснах я по ръката. Тя беше със сгънати ръце. Тя се доближи малко до мен и се целунаме. Дори каза нещо между целувките и аз няма да го забравя - Почна се! След около 10-15 секунди съня свърши. Знаете, как съм се почувсвал след като съм се събудил. Цялата се разиграла сцена в моя сън ме беше развълнувала невероятно много. Как да ви кажа, за мен това беше изключително преживяване, по реално от реалното. За мен това беше савсем реален човек. Как мислите? Възможно ли е по принцип да сънувате някои познат примерно и после той да ви каже че е сънувал абсолютно същото нещо? Мен това ме интересува. Много пъти съм искал отново да я сънувам, но сякаш не съм или поне със сигурност не съм изпитал толкова силни чувства както тогава.
Това което много ме тревожи, е че съня си е сън, а реалноса е друга и се питам ще я срешна ли някога, къде е тя в момента. Към момента е такава ситуацията, на колебания. Всъщност би трябвало да побликувам историята си ако я бях срешнал и сега да разказвам за всичко победоносно и как действително сме се срешнали в съня си и си го спомняме днес. Все пак се вълнувам от това да споделям за тази случка и за това го правя. Беше нещо много специално!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d5f093a607
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях чел някъде че човек не сънувал хора които не е виждал в живота си, т. е. има голяма вероятност вече да си видял даденото момиче в реалността и просто да не си спомняш но самият ти мозък пази нейния образ. Не са изключени и случаи на предричане на бъдещето под формата на сън като реално много хора са били потърпевши на такова явление, от там идва това "deja vu" което изпитваме понякога без да можем да си го обясним.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 27434182ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сънувал си ме мен, и е било съдба да отворя тази тема и да я прочета!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6783a299e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е тва е!
Преди години, жените сънуваха такива простотии, гледаха си на кафе и гледаха романтично-влюбено, докато мъжете се чешеха по.... и гледаха на нещата отгоре-отгоре.
Сега жените от мазила, козметични процедури и какви ли не други неща, нямат грам време за такива сънища, докато мъжете разказват в сайт нещо сънувано.

Какво да ти кажа на тази история?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3383dbe9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен това не е някакво знамение, по-скоро в момента си сам и искаш да имаш някого до себе си. Това е подсъзнателно желание. На мен също веднъж ми се случи да сънувам подобен сън, но не си спомнях лицето, по-скоро като усещане

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker