Как да постъпя?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1888 пъти
Случайно попаднах на този сайт, за което съм страшно доволна..
Историята ми вероятно ще е до болка позната. На 20 години съм и преди година и три месеца започнах връзка с едно старо гадже. Нещата се случиха така светкавично, че преди три месеца ни се роди дете... До тук всичко е перфектно, но.... Тъкмо влизах в началото на 4-я месец и разбрах за неговата връзка с жена, която е 17 години по-голяма от мен. Съпругът ми и баща на детето ми е на 29 години, за някои 9 години са фрапираща разлика и нещо странно, но не е точно така. Разбрах за въпросната съвсем случайно и потърсих логично обяснение, дадох възможност да ми обясни, ала в замяна на това получих само и единствено отричане... Мина известно време, време през което отношението ми към него стана коренно различно, доверието и голямата любов се изпариха и тогава съвсем случайно, без да се надявам се срещнах с ТАЗИ жена. Бях на пазар в близкия магазин, не съм и подозирала дори, че ще я срещна.. Само един неин поглед ме накара да се замисля и да си кажа : "ТОВА Е ТЯ! ". Обзе ме гняв, но си замълчах, все пак не бях сигурна. Прибирайки се у дома поразпитах тук там и се оказа, че телефонния номер от телефона на мъжа ми е точно на тази жена (казвам тази жена, защото е съученичка на майка ми.. ), когато вече бях сигурна и вбесена до краен предел казах на половинката си, че знам коя е, знам какво се е случило, а той остана ужасен. Минаваха месеците и един прекрасен ден реших да и се обадя, за да си поговорим на 4 очи.. Разбрахме се къде да се видим и така и стана. Тя дойде притеснена, зачервена, засрамена и с цялата си наглост започна да отрича, а най- хубавото беше, че през цялото време, тъй като му бях казала мъжът ми й звънеше, което още повече наля масло в огъня, взех телефона от ръцете й, а когато той чу моят глас замръзна, стана доста конфузно. Паднах на едно ниско ниво, понеже не аз трябваше да я търся, а тя мен. Времето обаче минаваше, той отричаше, че има каквото и да е, ала аз вътрешно се съмнявах, предполагам е нормално. Родих, изписаха ни и сега, минаха 3 месеца, а съвсем случайно ги видях заедно...
Толкова съм объркана и разочарована, толкова сама... Кажете ми, как да постъпя?
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6eb4e3e959
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, как да постъпиш? Човекът е явно с другата! С оглед интересите на детето - вижте се, за да го препознае и се разберете за издръжка. Точка - аферата с този човек е приключила. Оставаш с дете от необмислената си връзка. Мисли преди всичко за него като не си мислила навремето!
Изобщо не го оправдавам, защото явно се е поддал на обществения натиск и се е отрекъл от любовтта си...или е искал да го стори. Не разбирам обаче злобата ти към жената. Какво ти е виновна тя, че не си гледала от какъв мъж ще забременяваш! Глупачката в случая си ти, а потърпевшо е детето, ако не се погрижиш за нормални отношения с баща му.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b7d59727e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И кво ти е виновна жената? Мъжът ти е боклук, с него имаш проблем, не с нея. Как изобщо ти дойде на акъла да ходиш да се срещаш с нея - голяма глупост е това. Ми то ако не е тази, ще е втора, трета, пета. И ти какво - ще ходиш на срещи с всичките и ще трепериш, и ще водиш обречени битки. Лекуваш симптомите, момиче, вместо да остраниш причината за болката, а именно неверния ти мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 10deda80bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 виж се само как се изказваш Тя не е глупачка макар че е на моите години тая жена която е 17 години по - възрастна от нея явно му е одрала кожата как ше кажеш на такова момиче което е с дете че е глупачка виж се какви ги приказваш недей така излагаш се
Момче на 20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b80992a8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Милича много съжалявам, най-вероятно мъжа ти е мислил, че си малка на години и че в същото време може да си има любовница, за която няма и да разбереш.
-''Разбрах за въпросната съвсем случайно-''освен ако не е случайно, а си е било направо нарочно. -И как знаеше, че тази жена в магазина е тя като не си я виждала преди?
телефонния номер от телефона на мъжа ми -Защо си му гледала телефона изобщо? А и жената може и да не е знаела за теб, когато се е занимавала с мъжа ти, за да има вина, малко глупава да обвиняваш някого без да знаеш как е станало. Аз не бих слязла толкова ниско.
Аз също имам приятел от 2 години, но никога не си позволявам да му гледам телефона или каквото и да било, а още повече да драматизирам толкова.
То е ясно, че всичко е свършило при вас най -добре е да се разделите и да се разберете при кого ще живее детето и кои кога ще го вижда и кои колко пари ще дава за издръжка. Кофти ситуация и за двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ac5406c3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 1, много строго съдиш, а по написаното си личи, че момичето не е глупаво. Това просто е едно много наранено младо момиче. Защо мислиш, че бременноста е била необмислена? И кой е застрахован от това, което й се е случило. Подозирам, че ти самата си била тайна афера на обвързан мъж, заради това и така реагираш.
Аз преживях подобно нещо с моя приятел, слава богу между нас няма деца, но изобщо не съм и подозирала за аферката му. Всъщност писах коментар, защото се подразних на номер 1. Иначе авторке, не знам какво да те посъветвам. Знам, че ти е много тежко, прекрасно те рабирам. Просто ти вече си и майка. Ако имаш сили и смяташ, че си заслужава- бори се за този мъж. Седнете и поговорете като големи хора. Той ако истински държеше на връзката ви щеше да прекрати контакт с другата. Ако ли не, дай му свобода, нека си остане баща на детето... и се разделете.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6dd5a2fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на всички Ви за съветите и упреците! Предложих му да се разделим, ала той категорично отказа... Може би сте прави, че съм глупава, а що се отнася до телефона му, той просто звънна и при вдигането му, заговори женски глас(бесхе записана под името на кума ни)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker