Връзка без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка без секс
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3110 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме "двойка" от 2 години, живеем заедно от също толкова време. Казвам "двойка" защото вече не съм сигурна дали това е така.. Проблемът е, че той е с 1 бъбрек и откакто сме заедно не сме правили секс. Нито той, нито аз сме девствени, почти на по 30 години сме. Той ме е задоволявал с пръст, а аз на него съм правила чекии, но никога не сме правили секс. Когато съм го питала защо не иска, къде е проблемът, ми е отговарял, че било рано, не искал да бърза и т. н. Вече се съмнявам в няколко неща: Дали не е девствен /макар, че ми е разказвал, че е имал сексуални контакти в миналото/, дали не е импотентен, дали има нещо общо с факта, че в миналото му е забременил една от своите приятелки, която е трябвало да направи аборт. Понякога когато го пипна по-силно казва, че го боли. Кажете моля вие по-осведомените, каква би могла да е причината? Все си мисля, че е свързано с единия му бъбрек, но не съм сигурна. В същото време знам, че гледа порно или поне преди е гледал. Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 60c5901890
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На човек му трябва един функциониращ бъбрек, за да е здрав. Това не е проблемът. Има и хора на диализа, които са активни сексуално. Мисля, че той е девствен или импотентен, но може и да не го привличаш сексуално

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aaab70d4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е девствен, единственото разумно решение мисля, е да седнете и да говорите, само така ще си решите проблема, а не да питаш непознати. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dbe240e73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Както каза номер 1 и с един бъбрек можеш да живееш нормално.
пф и ти искаш да кажеш, че 4 години не си правила секс? Или поне не с него? Някак ще ми е странно толкова време да си му вярна.

-да е девствен, малко съмнително това не би било причина да не иска да прави секс. Защо му е да те лъже за предишните, още повече пак, че и някоя е била бременна от него?

да е инпотентен на тази възраст, пак е малко съмнително, но не е и причина да не прави секс.. Бих те попитала дали му става пишката, ама щом си му правила чикия би трябвало.

-Това, че някоя е била бременна от него пак не е причина, защото предполагам знае, че има начини това да не се случи пак.

Повече ме съмнява дали го познаваш добре и дали не е гей?

А другото, което е съмнително да не е болен от нещо друго-сифилис, трипер, ако щеш и спин-хив. Това за мен би била причината толкова много време да не правя секс с никой.

Каквато и да е причината се съмнявам, че изобщо го познаваш този човек. При всички случай не би трябвало да го крие от теб толкова много години. Аз бих се разделила с него, заради това, че те лъже. Колко години трябва още да минат без секс и без деца?
Слънчо

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b1ae66e6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не е прикрит г*й и да те използва само за "параван" пред хората? Мисля, че не е нормално, камо ли на тази възраст.. Замисли се сериозно, едва ли нещо ще се промени, по-добре си бий шута от тази връзка и си намери свестен партньор докато е време....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d3844318d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Секс без връзка - вероятно. Обратното - никак. ;)

:О :О Две години и все още е рано? ! Момиче, тук има някакви яки проблеми, бий си шута!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9091142ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво прибързване...? ! Та вие сте заедно от 2 години. Опредлено не е нормално, просто поговорете, ясно, без заобиколки, без срам или някакво чувство на вина. Трабва да си изясните нещата докато е време

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cef5444292
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: Благодаря на всички коментари. Забравих да спомена, че той лъже много. Хващала съм го да ме лъже за доста важни за мен неща. Не вярвам да е болен от СПИН или нещо подобно и това да е причината да не иска секс. Ние сме опитвали, но му е бил мек. Когато съм му правела чекии не е бил много твърд също. Другото, което е - той винаги свършва върху мен, върху задника, върху гърба ми, но никога не го гледам докато го прави. Определено не мисля и че, е гей, личи му, че се интересува от жени.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dbe240e73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами ти мислиш, че може да не е гей, ама то на много мъже не им личи докато не си признаят. За толкова време, защо търпиш да те лъже, какъвто и да е проблема смятам, че не си заслужава да се занимаваш с него, като не може да сподели на човека които уж обича му бий шута.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dbe240e73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Напоследък май много такива индивиди се напълниха дето за нищо нестават като втоят мъж много жалко...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker