Една история на един, човек без бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една история на един, човек без бъдеще
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1860 пъти
Здравейте, искам да ви разкажа моята история. Знам че тук не е изповедална но. Преди 12 г. Се запознах с вече бившата ми, връзката ни почна покрай работата ми, още тогава бях втора цигулка ходеше и с още един, но в последствие избра мен за жалост" сега". Тинейджарски години, тя при техните, аз с нашите. Опитвах да създам връзка, не че знаех как точно но я исках. И аше един "приятел" за който имах съмнения но винаги отрчаше естествено излизаха с тяхната компания и т. н. Преди около 7г. почнахме да живеем заедно. Е не точно ама:3-4 дена примен после се прибира и пак така: тогава някъде забременя но за жалост го загубихме. След 1, 5 г. по късно, пак имаше хубава новина, всичко този път мина добре и се появи най- хубавото нещо в моя живот. Вече имах дъщеря, преместихме се да живеем в тях. Когато детето беше на около един месец ме извика да поговорим, било важно:Каза ми, че детето може да не е от мен а от въпросният и приятел, който бях споменал по-горе
. след купон, под влиянието на алк. бил се възползвал и т. н. каза ми да избирам дали ще остана с нея и ако искам да направя ДНК тест на детето, ако остана с нея щяла да бъде най добрата съпруга на света. Мислих около седм. и реших да продължим напред. Забравих да кажа, че съм дете на разведени родители и знаех какво е да си сам. Тест така и ме направих, не че не гледах детето постоянно и не търсих прилика с въпросният тъпак. Работех нощтни смени, през деня и помагах за детето, всичките и приятелки и завиждаха, че и помагам толкова мн. и т. н. След около година и половина реших да се изнесем в моя апартамент, за да сме самостоятелни стегнах две стаи горе долу и се нанесохме, горе долу се справяхме. Е помагаха ни техните и нашите, нали знаете как е с младите сем. И така до преди 1, 6 мес. Тя се промени почна да ми вика да крещи пред детето, не че аз съм цвете за мирисане, вече не работех за себе си ами 7 дни в седмицата по 12 ч. И пари пак нямаше достатно, тя взимаше сравнително добра заплата изтегли заем да доизплатим колата ни която не можех да изплащам вече сам, плащаше го сама, аз не можех да и помагам просто потъвах надолу. Също така ме не бях пълноценен и в вкъщи, скандали безпаричие и прочие, всичко това ми се натякваше естествено постоянно. Докато един ден и казах. че света не се върти около нея. Тогава започна големия ад за мен. Почна да прави каквото си иска , нещата не отваха на добре и един ден и казах. че трябва да си изясним нещата за да видим така ли ще продължаваме:тогава тя ми каза. че въпросният погоре приятел се появил преди няколко месеца и. че искал да направи ДНК тест на детето, защото му казали че приличало на него, каза ми че преди е имала паралелна връзка с него преди да се роди детето. че аборта който преживяхме заедно... пак било детето от него, но намала да бъде нито с мен нито с него, че не съм и дал и малкото което искала. Пак бях готов да преглътна всичко заради детето, но тя е категорична. И така сега се изнася до седмица, а мен ме страх дали ще се справя с това да бъда баща от растояние и за неделите, в какви ръце ще попадне дъщеря ми и дали ще се скъса връзката помежду ни, общо взето страховете са ми голями... Ако не знаете кой е виновен за финансовата криза? Това съм аз!!! Извинете ме за правописа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b39d886791
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   „Ако не знаете кой е виновен за финансовата криза? Това съм аз!!! “
Авторке, извинявай, но ми стана жал за теб! Тази жена съвсем ти е смачкала самочувствието.
Имаш една единствена грешка - твърде рано си решил да правиш семейство, а това е най-сложното и най-важното нещо в живота на един човек! Не знам и какво те е накарало изобщо да бъдеш с такава жена, която не само е без никакъв морал, но и има нахалството да обвинява теб за това.
Като жена ти казвам - зад всеки успял мъж стои една силна жена. Ти си се пречупил и действително си станал некадърник, какъвто тя те е изкарвала.
Стегни се и се освободи от тази трътка (съжалявам, но е по-малко и от това).
Надявам се детето да не е от теб, между другото. Децата на такива жени не стигат далеч и накрая завършват трагично. По-добре да не е твоя кръв и плът и е по-добре друг да поеме от тук насетне отговорността за това дете. Самият ти си нямал нормално семейство - това е може би единственият ти шанс да имаш един ден такова.. иначе става СЛОЖНО

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1381fba0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Човек, просто се моля това дете да не е от теб и да го забравиш заедно с майка му. Да започнеш живота си отначало с някой стойностен човек, а не с жена, която очевидно не те цени.
Дано да намериш любовта.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 78afde8374
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Автора: благодаря, че пишете. Но нали и номер1и 2, не ми говорите сериозно за детето, та аз съм го отгледал до 5. 5г. и съвсем и не мисля да спирам да го правя. Та дори и с друга жена, до себе си. Какво е виновно детето, че да му разбивам психиката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 78afde8374
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора: благодаря, че пишете. Но нали и номер1и 2, не ми говорите сериозно за детето, та аз съм го отгледал до 5. 5г. и съвсем и не мисля да спирам да го правя. Та дори и с друга жена, до себе си. Какво е виновно детето, че да му разбивам психиката.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6e99d8657c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би няма да е в добри ръце дъщеря ти - с такава майка, която най-вероятно ще търси мъж само да го използва. Не губи надежда и поддържай връзка с детето, дори да не е твое , няма значение, ти си го обичаш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cf5cefeb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Криза, криза, какво да правиш!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker