Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1916 пъти
Здравейте, реших да споделя моята история с надеждата да получа и съвет. Преди малко повече от година започнах връзка с един човек, той е 10 години по-голям от мен. В началото разбрах, че е в процес на развод, има и дете. Бракът му е продължил 10 години и малко повече. Нещата тръгнаха добре, той замина да работи в чужбина и през това време поддържахме връзка и се опознахме. Върна се и всичко беше наред. Тогава се и разведе, но разбра, че жена му е бременна от друг и има връзка. Това го срина, защото не иска друг мъж да е около детето му, а той едва ли не е излишен, отделно има и проблеми в работата. През цялото това време бях до него, дори говорихме много. Тогава още му казах, че ако му преча, по-добре е да се разделим, а той отвръщаше, че всичко е наред. Това продължи 5 месеца и един ден просто ми каза, че не може да има сериозна връзка в момента, че има много проблеми и че не съм виновна за нищо. Не сме прекъснали контакти, виждаме се и се чуваме. Предсто и му пътуване отново по работа за лятото, и се надявам да осъзнае, че му давам възможност да живее в настоящето. В момента сме в неангажираща връзка, но тои се държи все едно сме заедно, особено ако реша да се дистанцирам от него. Това ме обърква още повече. Наясно съм, че много му се насъбра и не е лесно да преживееш развод за ден или два. Моля за съвет дали да остана до него и да го подкрепям, защото имам чувства към него и се надявам след кризисния период да сме заедно. Благодаря ви!
СН

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca52ff2508
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо ми е невероятна историята ти - този човек се е върнал при бременната си от друг жена ли?
Не мога да повярвам.
Според мен леко си станала жертва на лъжите му, а въпросната е бременна именно от съпруга си.
Не знам, но ми намирисва на човек, който не знае какво иска. Бягай от такива хора, защото не можеш да разчиташ на тях както сама виждаш.
Да го чакаш или не - това ти ще трябва да решиш. Моят съвет е да му поставиш ултиматум и точно определен срок, в който трябва да реши и после да му е 100% ясно, че те губи. Най-трудното идва след това - трябва пък ти на 100% да изпълниш ултиматумът, ако не застане зад теб и никога не трябва да клякаш, защото веднъж отстъпиш ли при такъв човек, цял живот ще те разиграва и бял ден няма да видиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9b8668d2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за отговора. Той не е бащата на детето. Разведе се с жена си октомври, тя вече беше бременна, има си друг

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca52ff2508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке - добре де, при тази жена ли се е върнал. Не разбирам. Що за слабохарактерен човек е това? Защо искаш да си с него, щом предпочита явно тази жена пред теб?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9b8668d2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е със жена си, в момента живее сам. Разделен е с жена си от 1 година. Отношенията са им приключили, Тя вече има и нов мъж. Имат дъщеря която живее с майката и въпросният мъж, той не може да я вижда често и това го измъчва

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d842fa2e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Абе, номер 1/3, вземи да прочетеш внимателно историята й, та да разбереш най-накрая!

Авторке, ако имаш време пред себе си и държиш на него, остани. Но, ако това ти губи ценно време от живота- недей! Мисли за твоето бъдеще и твоите проблеми на първо място в тази ситуация!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d999f0105d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   не бе номер 3 , не се е върнал при жена си , изживява тежко нещата заради детето. Един вид се чувства , че ще бъде заменен и притеснението , че детето повече ще обикне новият съпруг на майка си .

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca52ff2508
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, какъв е проблемът тогава да си с него, Авторке. Човекът ще си живее сам първите години, за да му идва детето на гости и събота и неделя, а и може да се бори за родителските права, а ти ще си му гадже и ще се виждате като нормална двойка. Не виждам да имаш проблем. След година-две ще можете да създадете сами семейство. Времето лекува. Просто се успкой и продължете връзката си съвсем нормално. Не се вживявай много в неговите проблеми с БИВШАТА вече съпруга и детето - това са си негови бакии - детето не е и твое и нищо не можеш да промениш. Детето ще остане при нея, той ще се примири един ден и ще създаде семейство с теб. Просто трябва да си търпелива, да не го натискаш, да не изискваш и да не капризничиш. След има-няма годинка сам ще поиска да заживеете заедно, но сега не създавай проблеми.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f78b177b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И ти не си му безразлична, нещата може и да се получат, аз лично смятам че ще се получат, подкрепяш го, а това значи много за него и един ден ще го оцени. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9b8668d2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря ви за отговорите. Той в момента се е вкопчил в работата си, и усещам, че се дистанцира. Трудно му е защото трябва да пренареди живота си, и е в нещо като криза. След около месец заминава да работи в чужбина, за цялото лято. Надявам се да осъзнае какво съм за него. Заради него правя много компромиси със себе си, но съм влюбена и съм готова на това. Заслужава ли си да изчакам, или да се дистанцирам от него. Наясно съм че след развод, едва ли му е до сериозна връзка, но не знам какво да правя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker