Трудност при забременяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Трудност при забременяване
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2190 пъти
Здравейте! На 22 години съм, повече от месец се опитваме да си направим бебе, но все теста отчита отрицателен резултат. Преди седмица ми дойде но няма и за два дена. Опитваме но не се получава, възможно ли е причината да е в мен или в партньора ми той е на 38 години. Прилошава ми често, апетита ми значително се увеличи, доста съм объркана и притеснена. Възможно ли е теста за бременност да отчита грешен резултат и в същото време да има наличие на бременност! Моля ви дайте ми съвет, дали да изчакам още малко или да посетя диктор. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 49f1e1a3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, с един месец не става, мила. Прави се незащитен и редовен секс 1 година и ако не стане - тогава се търсят причините.
Иначе, ако има проблеми - 50 на 50 са причините или у мъжа, или у жената. И двамата сте млади и надявам се - здрави. Какво си се панирала от 1 месец?
Колкото до теста - не е възможно да отчита, че няма бременност и да има. Обратното е възможно - заради хормонални проблеми, тумори да кажем, грешка в теста. При положителен тест винаги затова се прави и втори и после се ходи на лекар. При отрицателен тест не си бременна - няма средно положение. Няма „малко бременна“.
Как работят тестовете - много простичко. Ако си бременна в урината ти се улавя хормон на бременността. Всички тестове независимо от цената работят на един и същи принцип!
И вместо да се стресираш и да стресираш партньора си - защо не се отдадеш на готин секс, защо не организираш някаква почивчица или пътуване за двама събота и неделя? Дете се прави с любов, не с треперене.
.. иначе не е зле да си броиш дните горе-долу до оволацията и да се погрижиш точно тогава да имаш секс. Но най-вече е важно спокойствието и кефа. На 22 г. си, какво си се забързала и запритеснила? Имаш време за бебета! Живей за бога, прави готин секс с партньора си и се наслади на лятото, което идва.
П.П. Симптомите, който описваш отговарят на стомашен грип или някакво нервно разстройство. Бременността не е болест, мила. Не е случайно, че доста жени изобщо не разбират, че са забременяли. Голям стрес, голяма работа - ще рече човек, че опитвате от 10 г., а ти си на 40 вече! Деца лесно се правят, но трудно се гледат.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 11078b38ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за отделеното време и написаните редове!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8bc1527256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз съм колкото теб, и направо се чудя на акъла ти. Ти да не гледаш турски сериали? Ние опитваме от половин година и нищо. Ти на лекар ходила ли си някога? Сигурна ли си, че си добре на 100%, а дали мъжът е добре? Или си викаш млади сме добре сме що не става? Мисля че темата си за сега е излишна, след 1 година ако не е станало чудото пиши пак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1c976fcbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери друг мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 11078b38ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирасе, че съм ходила на лекар! Напълно съм добре да! Може и темата ми е да е излишна сега, всеки човек според мен има право на притеснения за себе си и здравето си, напълно нормално е даже. Няма да използвам остри думи като теб и ти пожелавам успех наистина, дано скоро чудото се случи

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 04ff4cb2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ние опитваме от 9 месеца и нищо... Авторке, ти да не би след всеки акт да си правиш тест? О, Боже... Не се сърди, ама елементарни познания ти липсват... Трудност при забременяване, а сте почнали с опити преди месец.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b7379a48e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, на мен ми отне 3 години, докато видя двете чертички на теста. Уж нямахме проблеми, а се оказа, че имаме. По-точно-аз имах. Повишено ниво на пролактина. Изписаха ми терапия за 3 месеца. Е, забременях на втория. Аз започнах да се притеснявам след 9тия месец неуспешни опити. Дори и лекарите ми казваха това, което ти пише номер 1. "Ако не мине една година... бла-бла-бла". Да, ама минаха 3 и никой няма да ми ги върне, за да си ги изживея пълноценно и без нещастието, което ми причиняваше цялата тази ситуация. Както сигурно се досещаш-не бях попаднала на добри лекари. Така че го има и този момент. Един месец наистина е безобразно рано, но не чакай цяла година. Ако до 6 месеца не забременееш, започнете и двамата сериозни изследвания. Не губете ценно време като нас.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 28928e945b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ама вие добре ли сте, такова невежество... тръгнала деца да прави! Горкото дете, образовай го по добре от себе си! В месеца има някакви си около 24(48) часа, в които можеш случайно да забременееш, останалите дни, ако ще и по 10 пъти на денонощие д а го правите, ако ще и 5 теста да си правиш, няма да забременееш... Ако ползваш тампони по добре спри по време на опитите, защото също могат да бъдат неблагоприятни за оплождане, както и още хиляда неща... Забременяването не става с магическа пръчка и искане! А да се вкарваш във филми дали нещо не си болна или пък той, си е чист мазохизъм. Аз те съветвам да пораснеш първо, да се изучиш, да разбереш как стават бебетата и тогава да поемеш такава отговорност!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker