Любовница, която се издаде... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница, която се издаде...
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2579 пъти
Бях любовница 3 години. След всички обещания, че ще сме само аз и той просто въпреки чувствата си се отказах, защото ми се стори безнадеждно. Той обаче не спираше да ме търси, причакваше ме.. качвах се в колата му и всичко просто се случваше... Но след време разбрах, че е търсил моя приятелка, нейна приятелка, и няколко други-бях ПОТРЕСЕНА.. мислех се за изключение, а се оказах поредно забавление. Ето защо казах на приятелката му всичко за мен и моята приятелка. Уговорихме среща с него, на която отидохме 3 те (гаджето му, аз и моята приятелка) и направо го съсипах. Разделиха се с приятелката му, но само за няколко дена, после се оправиха и уж за пред хората всичко по мед и масло.. Проблема е, че ако той ми се обади пак ще му повярвам, ако той ме причака не знам дали разума ще надделее над чувствата. Отвратих се от него, но се страхувам, че още имам чувства.. Не трябва да му вярвам нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3bb0d474aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След всичко, което си направила отново се надяваш да те потърси и се питаш "да му вярвам ли или не"? ! След като си разбрала, че не си изключение и че не е влюбен в теб както очевидно ти си влюбена в него, защо продължаваш да се надяваш, че ще те потърси? Дори и да го направи ОТНОВО няма да си изключение. Момчето просто си търси момичета за секс... а ако ти искаш нещо повече от него, това си е твой проблем. А ако той ти е обещавал нещо повече от това, което може да ти предложи, го е направил колкото да си му резерва. Той сам ще се съсипе, като излъже още няколко момичета... не му се меси, остави го, забрави го!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4cb726a4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да чукам на дърво, ти сама си си отговорила на въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05aee87365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все още имаш чувства към него, ако нямаше тази история нямаше да е тук. :) Започни с приемането на този факт. Другото е че наистина не трябва да му вярваш, защото явно те вижда като разнообразие. Ако обичаше истински теб нямаше да си оправи отношенията с "бившата", а след като всичко е излязло наяве и чувствата му към теб бяха искрени щеше да бъде с теб. Забрави го.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 34016bf00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами света е шарен, някои, като тоя, въртят по 5-6 жени, които така и не могат да му устоят. Други като мен и една не могат да хванат.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dcb25c1e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Господи, Боже... след всичко което той е направил и ти също, си мислиш пак да събиране с него. Абе защо има толкослабохарактерни хора бе! Ий душа, нищо лично ама ти си от тоя тип жени дето най ги мразя, дето колкото и да ги правят на парцали, колкото и да ги тъпчат те тичат по този човек! Заслужаваш си съдбата, заслужаваш да страдаш! Вместо да си намериш друг човек с който да си щастлива ти все още мислиш за този боклук! Била го обичала, ми обичай душманина си, като нямаш акъл!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c4d16cc679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   O, той няма да те потърси - споко. В следващите месеци ще се прави на верен пред Лапни-Шарана си (приятелката си), а после ще си продължи живота като до сега, а тя като винаги ще се прави, че не забелязва.
Ти си глупачката в случая. Много ясно, че въпросната мадама е знаела, но си има явно друг интерес с този мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8792a445f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти искаш нещо повече от секс ама това няма да стане, тук сме за да си помагаме и аз ти давам съвет, най-добрия които можеш да получиш, забрави го и потърси някои които наистина ще те оценява, но си представи този някои ако прилича на теб, да си има любовница и да сте заедно.. според мен не си постъпвала добре и най-лошото е че си дава воля на чувствата си към човек които има връзка, не опитвай това повече, накрая може би пак ще получиш този резултат които и сега, може би и коментара ми е леко груб, но както казах аз искам да помогна и надявам се да съм го направил!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f1385e6a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 1 е прав. Искам и аз да добавя нещо. Той излъгал приятелката си и теб и още не се знае кои други. Ти си разбрала и не го приемаш такъв какъвто е. Върнал се е при приятелката си защото тя го търпи. За теб вече място няма там. Търси си щастието на друго място.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c80115ce05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дори и да ти се обади не му отговаряй. той ви е въртял толкова и вие ще му повярвате отново? Ако го направите ще е единствено да не се окаже, че е избрал другата пред вас! За да сте вие избраната -но това че е до скоро! Ще си избере друга. При мъжете е така или си такъв тип или не си. Ако не искаш да си с такъв стой надалеч.
Желая успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker