Помогнете ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1825 пъти
Здравейте! Искам съвет как да постъпя, много съм объркана. Историята ми започна преди няколко месеца. Живея от 11 год с мъж, имаме син. Може би влязохме в коловоза на живота... Преди 4 месеца се случи нещо странно. Братовчедка ми ме помоли да отида да посрещна едно момче което идваше в града ни заради нея. На нея просто не й се занимаваше с него, явно само се е забавлявала с него. Намерих го, там където чакаше, запознахме се, имах чувството че се познаваме от години. той страдаше много за нея, исках да му помогна. Прибра се в родния си град и започнахме да поддържаме връзка по скайп и телефон, станахме приятели. Споделяхме си доста неща. Не жалих нито време нито емоции нито средства да го накарам да се чувства по-добре. След месец и половина дойде за 2 дни в града ми, обикаляхме напред назад, мисля че си прекарахме добре. Той е единствения мъж с който изневерих на мъжа си. Като си прибра продължихме да подържаме всекидневен контакт, понякога като си пийнеше се отпускаше и ми споделяше че се тревожи че няма да си намери приятелка, защото получавам всичко от мен. Оказа се че братовчедка ми почти през цялото време когато са поддържали отношения е използвала моя опит в живота, моите принципи, моето мислене. Когато истината излезе, той се притесни че явно се е влюбил в мен не в нея. По стечение на обстоятелствата отидох до неговия град. Беше много объркан, покани ме у тях да остана, но в момента в който пристъпих прага, реши че трябва да си взема хотел, не трябвало да оставам у тях. Наех си хотел, почти през цялото време остана при мен, но само обикаляше из стаята и се страхуваше да не го доближа. На другия ден си тръгнах, изпрати ме и като че ли всичко беше наред. След ден се обади и каза че иска да прекратим приятелствато си, обясни че не го чувства, но негов приятел така го посъветвал, така било редно и т. н. От тогава изминаха 2 седмици, а аз не спирам да мисля за него, вероятно се влюбих. Искам да му се обадя, но незнам дали изобщо ще вдигне. Питам се дали не се издадох, че имам чувства различни от приятелските и заради това да избяга. Моля, помогнете ми със съвет как да постъпя! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 105054c35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторке, на теб май ти се иска той да се бил влюбил в теб, но истината е, че обича братовчедка ти. Възможно е като ценности и идеи да сте близки с нея, ако общувате често, ти нямаш патент над такива работи, но преди всичко имаш ОТГОВОРНОСТИ към детето и мъжа си. Къде си тръгнала с момичетата да се състезаваш за мъже?
Не само е смешно, но е и жалко от страни. Този човек не иска да се занимава с теб - омъжената майка на средна възраст или в края на младостта. Не е ли време да си гледаш работата, мъжа и семейството?
Ако искаш да ходиш с мъже, ами раздели се с бащата на детето, но не може и двете неща. Този мъж не значи, че пак ще ти обърне внимание - да се влюбиш ти трябва и химия, каквато с теб определено е нямал, за да не се възползва от твоето направо предлагане в хотелската стая. Много евтино си се предложила и съжалявам мъжа ти искренно, защото не вярвам да ти е първи и няма да ти е последен път. Аз не познавам свободна жена да се предлага така на мъж, да го преследва така, а ти като майка, обвързана жена си се изложила много.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab6ec3c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Момчето много правилно е постъпило така и трябва. Ти си женена жена и нямаш право на такива неща. Той не те иска и пристани да го караш да се чувства гузен от това. А и подкрепям номер 1 ти направо си се предложила на човека с ясната цел да приспиш с него, нито ти отива на годините нито на акъла да се излагаш така и то по хотелски стай. Недей да ставаш жалка, а се замисли редно ли е да преследваш момченца и то влюбени в друга жена, която ти е и роднина. Радвай се мъжа ти да неразбере.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e696efa11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ма № 1 и 2 направо разбихте с коментарите си.. аман от моралистки- непораснали при това:))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker