Защо се държи така странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи така странно
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1952 пъти
Здравейте, искам да опиша историята си, надявам се да ми дадете някакви съвети. Имам един познат, който завърши в чужбина. Не сме се виждали от много отдавна, случайно го открих в една социална мрежа. Веднъж му писах и ме покани на среща. Знам, че е зает се занимава с бизнес, но ми се струва доста странно, защо все отменя срещите ни с някакви оправадания, а когато го попитам направо, отрича. Сега твърди, че заминава в Германия за 10 дни и като се върне, искал да се видим. На глупачка ли ме прави или просто му е неудобно да ми каже, че не иска да се виждаме и чака сама да се досетя, за да не ме обиди, или наистина има работа и е доста зает. Незнам какъв му е проблема и защо иска да ме върти. Странно е. Моля за вашите коментари! Ще се радвам да чуя мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: b53d8e0d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да е странно най-вероятно човекът действително е зает и пътува много. Просто в чужбина ти се променя начина на живот и много-много не си по кафетата след това.
По принцип обаче не кани ти мъже и не ти ги търси. Ставаш безинтересна. Ако от сега почваш да нервничиш, когато мъжът е по други ангажименти, как искаш да имаш връзка с такъв мъж евентуално? Твоето поведение плаши.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d2c3d73fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Писнало ми е от такива мадами дет почват чак да те тормозят задет не ги харесваш... направи си извода :)

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab7e23609a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер едно каза нещо вярно но спорерд мен ттрябва да му покажеш по някой начин че изпитваш нещо. Щом е в чужбина просто му кажи че го харесваш/обичаш така той ще има време да помисли и ако и при него е така ще те покани пак. (трудно е да се правят догадки дали е зает )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 00f894dd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колкото и да е зает, ако 3-4 пъти ти отказва, според мен, просто не иска да се срещате. Все пак не е никак любезно само да прави уговорки, а после да ги отменя. Най-малкото, не би трябвало да ги прави ако не е сигурен. Не го кани повече.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a73698aa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Зает е, ясно е че ако се съберете, тази връзка едва ли има шанс, щом ти още отсега си нетолератна към постянните му ангажименти, не те обвинявам, всъщност поставям под въпрос дали самата ти искаш нещо с човек, който няма да има достатъчно време за теб. Прецени на базата на това ти какъв човек си, той какъв е, и дали ти също имаш достатъчно занимания като него ако искаш такива отношения да бъдат успешни. В противен случай, не се занимавай.
И още нещо, без да искам да те засягам, по-вероятно е той да ти е по-интересен на теб, отколкото ти на него, поради простия факт, че той е завършил в чужбина, и има повече житейски опит. В чужбина човек се изправя пред всякакви трудности, едва ли единствената му грижа е била университета, справял се е с това да живее сам, далече от родината, справял се е с всякакви битови проблеми, и най-вече с това да се интегрира в държавата, в която е бил, което понякога не е лесно. Разбира се, не искам да звуча по грешен начин, не казвам, че я виж ти, той завършил в чужбина и е някакъв свръхчовек, а ти си нищо. Ти може да си и по-умна, и да имаш много други качества, които той няма, но опитът в живота е доста важен също, когато човек се е сблъсквал с разни ситуации, той се променя, осмисля всяко нещо по друг начин.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3747760772
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото и зает да е един човек има ли желание- намира и начин, ако ли не- намира оправдание. Така, че изводите си ги прави сама. Един път отлага, втори отлага и Няма 3-ти път. А ти не му се навирай, ако искаше да се видите, пък дори и като съученици на по кафе- сам ще те намери. Може просто да му се иска да ви забрави- знае ли човек. Може и да се опита да надскочи сянката си, а може и да не желе да те вижда. Спри да го търсиш и забрави за него!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94766cc8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мерси на всички за коментарите :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 90e1893b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   спри да го караш ти да се виждате, докато му предлагаш ти среща той няма да има време все ще е зает, просто като се засечете в соц. мрежа не му пиши ти първа нека той почне да води разговор с теб, ако изобщо има това желание, и почнете ли да говорите в никакъв случай не казвай нищо за виждане, говорете общи неща, той ако реши ще те попита съвсем джентълменски имаш ли планове за еди кога си да се видите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker