До самотните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До самотните
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 5432 пъти
Здравейте, мили хора! Няма да изпадам в дълги обяснения. Трябва просто да споделя някъде, да ми олекне малко.
Писна ми да съм сама. Изморих се! Нямам сили вече. Не мога повече да се правя, че не ми пука, защото ми пука и то много. Не мога вече да крия, че съм самотна. Нуждая се от половинка, от внимание, от обич, от секс... от всичко.
Останах единствената сама от обкръжението ми. Всички имат приятели или се омъжиха. Така вече ми става по-тежко. Нямам представа защо е така. Според мен не съм с нищо по-различна от останалите хора. Но ето, че вечно съм сама!
Скоро от отчаяние, може би, направих една грешка. НЕ искам да греша повече. Единствено се надявам и аз да срещна човека за мен, защото в противен случай сигурно ще откача.
Има ли и други в подобно положение и как се справяте с него? Как ви става по-леко?
PS на 28 съм. и знам, че хората имат и много по-големи проблеми, но самотата е много лош придружител и може да доведе човек до депресия. А аз не искам да се поддавам и да става по-зле. Искам да съм силна, но понякога не мога. Трябва да се оставя на емоцията и да не я поддискам, да я изживея.
Хора, как се справяте с това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 11 години, 2 месеца
hash: f43d85cc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Единствено се надявам и аз да срещна човека за мен, защото в противен случай сигурно ще откача. „ Човек винаги има само един човек до себе си - себе си!
Докато не го осъзнаеш и не се научиш да бъдеш щастлива първо ти самата със себе си, после да правиш щастливи хората около теб, няма да привлечеш качествен човек като партньор в живота.
Дай за да ти дадат, търси, за да намериш и преди всичко бъди доволна, щастлива със себе си, обичай се, за да те заобичат.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде си? :))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8f1d35ebf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм в това положение от три години. Последната ми приателка ме отчая от живота и бях решил да се отдам на какво ли не но не и да вярвам на жените. Но три години си е много искам да имам човек който ме обича и желае от мен същото. Не желая облаги и сексуален интерес за един или два пъти, а нежна половинка на която да расчитам за всичко. Не съм нито грозен нито глупав но просто не ми върви. Никога не съм бил и груб с половинките си като винаги отстъпвам като добър кавалер. Но за това може би ми се отблагодаряват с изневери и лъжи.
Мразя лъжите и може би това е проблема между тях и мен. Признавам си че съм найвен и не съм богат, освен по душа. Имам само романтика и всеотдайно сърце което искам да дам на дамата която да го приеме с обич. Мъж съм на 32, висок съм 184 сн. Работя и имам всичко но не и любов. Без да преувеличавам но жените по улицата винаги ме заглеждат, дори са ми казва ли че имам чар. Секса не ми липсва без да коментирам повече това. Но ми липсва удоволствието от обичта и нежноста дадена от една жена само от една.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 373695b958
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в абсолютно същото положение, дори не знам защо пиша като се има предвид, че не мога да ти дам полезен съвет. Предполагам, че с времето всичко ще се нареди и всеки от нас ще срещне подходящ човек. Иначе те разбирам перфектно, аз понякога си мисля че ще откача и се чудя къде е проблема, защото доста често получавам комплименти от мъже, но нищо повече...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5a9b3a3bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напълно те разбирам. Аз съм в същото положение. Обичах силно едно момиче, тя не отоговори на любовта ми и сега ми е много тежко. Чувствам се много гадно, но някак си се опитвам да го преживея. Пожелавам ти успех, дано наистина намериш човека, който да те обича.

М, 20г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4ba9c89838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм мъж на 30 в долу-горе твоето положение. Нямам приятелка от доста време, единствено поддържам сексуална връзка с една жена, но само толкова. Най-лошото е, че сякаш взех да свиквам с това си положение и не искам да го променям. До преди няколко години и на мен много ми тежеше, че съм сам, че нямам сериозна връзка и т. н. Сега не мога да кажа, че ми е перфектно, но това вече почти не ми тежи. От 3 години изобщо не съм се влюбвал, гледам на жените единствено, като на сексуални обекти и толкова. Например от доста време излизаме в една компания с едно момиче почти на моите години. Интелигентна, симпатична, сериозна (поне на пръв поглед), добра, с една дума направо идеална. Ако я бях срещнал преди 4-5 години изобщо нямаше да се замисля какво да правя. Сега обаче се питам дали просто не ме привлича или аз тотално съм претръпнал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d26fd246f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ако бях на теб, щях да си вдигна д-то и да отида на някое заведение да поразпусна. Един, двама, пет, девет, петнадесет, трийсет, ще минат толкова мъже и все един ще излезе свястен, отпусни се и не го мисли толкова, то когато най-малко го очакваш тогава ще дойде принца на белия кон и после ще започнат други въпроси, вече по-приятни от този в темата, нищо не си тръгнала да губиш, на лов за мъже и това е :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 80dcc3c151
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм като вас. Мъж на почти 30, сам съм от доста време и без перспектива нещо хубаво да се случи в близко бъдеще. Незнам какво да правя. До преди година не ми пукаше обаче сега цялото ми същество крещи от болка и безсилие.
Баси, защо сме толкова изпаднали бе хора?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c9b7a70567
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мило момиче, ти си още безкрайно млада.
Ад съм на 35 и до преди година също бях сама, и на мен ми тежеше. Или по скоро ми тежеше - че хората го смятат за странно. Инъче - живеех при моя роднина, разбирахме се чудесно, имам много приятелки - не съм се чуствала самотна. Но тази вечна нагласа на обществото, че си завършен човек, като си с мъж, фу. Пълни глупости - ама, това е така дълбоко закостенено в обществото.
Преди година, срещнах мъжа, с когото живея. Ей, по самотна никога не съм била. Не очаквай, че като срещнеш мъж, ще започне живота от приказките. Просто ще живееш с друг човек, ще се съобразяваш с него.
Както и другите са писали - трябва да откриеш щастие сама в себе си.
А за да заживееш с друг човек не се иззискват много усилия. Но помни - това няма да те направи по малко сама.
Или пък, има различини хора- за някой е достътчно да заживеят живота на половинките си за да са си добре.
Не се отчайвай и депресирай, наслаждавай се на себе си, на свободата си. Знам, понякога и това дотяга, но пък кое ли е вечно интереснол Хората така сме устроени да искаме винаги, това което нямаме.
Поздрави М

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 03fa94aca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама, че работа! Хората са казали "внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне".
Сега съм на 30, и до преди две години мечтаех да се омъжа. Също като теб - чувствах се самотна, уморена от самотата, безсилна. Живеех на квартира сама, ходех на работа, излизах с приятели, но не често, защото всички си имат ангажименти. Представях си как другите се прибират и има кой да ги посрещне, в къщи е светло и топло, и сутрин има кой да им каже "Добро утро"... И плачех, много плачех от самота.. през прекрасни летни дни нямах с кого да изляза на едно кафе дори. Хората ми казваха, че като спра да мисля за голямата любов, ще го срещна. Не вярвах в това, защото не вярвах, че мога да спра да мисля за самотата си. Но, случи се така, че известно време имах много ангажименти в работата си, съсредоточих се там, излизах в някои вечери с приятели да хапнем по нещо, и от умората ли - не знам, спрях да се оглеждам, спрях да го търся. И точно тогава го срещнах - сегашният ми съпруг. Точно такъв, какъвто го исках - хубав, мил, не "нахакан", и мечтаещ да се ожени, да има свое семейство.
Няколко месеца по-късно се оженихме и сега сме женени от година и половина, разбираме се, обичаме се и всичко е наред.
Обаче понякога така ми липсва самотата! Толкова много си липсвам - сама на себе си. Сега съм омъжена и има кой да ме посреща вечер, когато се прибера първа - у дома е топло, светло, говорим си, смеем се, любим се. Вече не вечерям сама и винаги имам с кого да ида на кафе, на пикник или на разходка. Но ми липсва времето, когато бях на квартира, самичка, липсва ми стоенето по цяла нощ будна, нощните палачинки, които си правех, пиенето на кафе и интересните книги... а знаеш ли, че гларусите се събуждат около 4 сутринта! И те ми липсват, не съм ги чувала откакто имам съпруг.
Може да си помислиш, че пак може да си правя палачинки, да чета и да бъда сама. Не, не.. не е така! Палачинките нямат същият вкус, а книгите не са толкова интересни. Когато човек е семеен, животът му се променя. Няма как да бъде същото като преди.

Не знам... искаш ли съвет? Наслади се на самотата си. Знам, че страдаш.. Но след време ще се сетиш за обикновени неща, които не си знаела, че те правят щастлива. И някой ден, когато наистина не очакваш, ще срещнеш голямата си любов и вече няма да си самотна. Излъгах... самотна ще си, но по по-различен начин, защото ще си изгубила предишния си свят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17e9c62682
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Все едно аз съм го писала... На същите години съм и ми писна да търся, да опитвам и да се надявам. Понякога си мисля, че може би не на всеки е писано да е с половинката си. Мъж винаги е можело да си намеря и то мил, нежен, да ме обича, но аз не изпитвам нищо. Рядко се влюбвам вече, а малкото пъти, не се е получавало и дълго съм страдала. И така си останах сама. Всичките ми приятелки се ожениха, родиха деца и станаха други хора. Вече нямат време за кафе дори. Нямаме какво да си кажем. Може би за първи път осъзнавам, че имам само себе си. На косъм съм да се откажа от любовта. Не мога да я чакам вечно. Искам да имам семейство, деца, а след някоя и друга година може и да е късно. А имам толкова много любов в мен, която искам да дам, само да знаех как да я отключа...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7e4438916
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм авторката... Хора, благодаря, че споделихте и вие. Надявам се, че поне малко по-леко ви е станало. Може би настина първо човек трябва да си е самодостатъчен и чак след това да търси половинка Не знам...
Сега реших и трябва да намеря воля да го направя. Ще си намеря някакво хоби, нещо, което да ме откъсне от тези мисли. Трябва да си ангажирам времето напълно. Ако трябва по някакъв начин и нов кръг от познати ще създам. Нещо такова ми се върти в главата.
Направете го и вие! Мисля, че ще бъде по-добре, ако си променим част от ежедневието. Ще бъде като презареждане! Успех, милички! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d8c40fdc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всички сме така.
XII

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38b5900d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Да, разбира се. Номер 11 го описа идеално. Можела е да има много мъже до нея, но как да се влюби в тях, като са нямали визия. Защо, да му се не види не изглеждаха като този юнак- .....Как да го обясниш на пустите женоря, че не всеки може да има тяло на древногръцки бог, да се снима в списания и клипове и да не излиза от фитнес залата. Това е голяма загадка за тях!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21ef40468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ами като си търсите гаджета от дискотеки и барове, а не обръщате внимание на нормалните и свестни момчета по спирките и в градския транспорт така ще става. Свестни момчета по дискотеки и барове рядко ще видите - повечето там са тъпанари и гадняри.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7e4438916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До Номер 15 - значи според теб хората, които излизат и се забавляват по този начин са тъпи и гадни? Не знам как ги направи тези изводи. На колко си години, извинявай?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21ef40468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   На 23 извинявай и някога ходила ли си на дискотека в Студентски град да видиш какви животни са хората които ги посещават?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7e4438916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Дискотеките и заведенията не опират само до Студентски град. Има и други места. Но да, човек изхожда от опита си. Ти явно само там си ходил.
Аз не мога да слагам всички под един знаменател, само защото ходят еди къде си.
И не мисля, че тук хората, които са писали разчитат само на дискотеките и ограничават избора си само там. Даже предполага, че повечето не очакват там да срещнат човека.
А аз иначе имам доста приятелки, които срещнаха половинките си в дискотеки.
Човек никога не знае...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21ef40468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   А къде ще го срещнат? В Университета - повечето хора там са обвързани и ходят на лекции за да учат, другите пък не се вясват. На работата - повечето там са за да изкарват пари, а където се работи не е място за запознанства.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21ef40468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И на мен ми писна да съм сам! Накрая ще взема да се нъхварля върху някое момиче в градския транспорт, понеже по дискотеки не ходя.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21ef40468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И не, че съм такъв, който би изнасилил момиче, ама вече ми писна да чакам бе, мамка му. Писна ми да гледам влюбени двойки по улиците! Скоро ще направя 25, а още не съм спал с момиче. Оставете секса - има мастурбиране, ами на никой не му пука за мен, толкова ли много искам? Искам да имам момиче с което да излизаме заедно, да се събуждаме заедно сутрин и да я гушкам и обгръщам с ръце. Но сега от живота съм получил един к*р. Нито съм някой грозен, нито съм прост, много по-грозни, смотани и с по-гадни характери от мен момчета имат момичета. А само за мен няма. И ако общувам ме приемат най-много за приятелче и то в добрия случай, в лошия пълен игнор. Омръзна ми вече, на курсовете не било подходящо защото били там за да учат, в университета минаваха със същия номер, сигурно и на дискотека да ида пак ще си измислят някаква причина или ще седя и гледам отстрани, защото ще се окаже, че вътре свободни жени няма, а всички са отишли с гаджетата си. На работа пък всички се държат на разстояние и си гледат работата, ми къде да я намеря тази приятелка, да си я измисля ли? Какъв е тоя пуст късмет? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7e4438916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От авторката - даже сега не искам да виждам дружките ми, защото се чувствам още по-кофти. Знам, че не съм права, но какво да направя? Те всички са щастливи, може би и идея си нямат как се чувствам аз. Не е и необходимо.... но все пак е гадно така.
Искам да се откъсна малко от тях, да не усещам колко съм сама...
Може би сега съм в някакъв такъв период, надявам се скоро да премине.
Мисля, че имам нужда да общувам с нови хора, да се разнообразя от ежедневието.
Не знам вие какво правите, за да се почувствате по-добре...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 80d2a671e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, аз съм в същото положение. Вкъщи нещата са зле- майка ми е болна, а баща ми само ме мачка. Все ми търси кусури, казва ми, че за нищо не ставам, а върша всичко сама, уча, чистя вкъщи, той все е недоволен, все не съм свършила нещо както трябва. Да не го злепоставям тук, но той е далеч от пример за подражание. Онзи ден майка ми е легнала на леглото с температура, аз бях при нея и той идва при мен и започва да ми крещи защо не съм изчистила банята след се е изкъпал както трябва. Обижда ме, че съм била некадърна, майка ми на нищо не ме е научила т. н. Това продължава с години. Нямам никакво самочувствие, въпреки че съм слаба, хубава, имам висше, завърших почти с 5, 50 и все пак не мога да покрия неговите изисквания. Той е единсвения, който се оплаква от мен. Вече се страхувам, че ако намеря някой мъж той ще ме тормози като баща ми. И работа не мога да си намеря как да си намеря, то най-големия простак да се яви на интервю имали самочувстивие, излъчвали увереност ще го наемат на работа, а аз още от врата си личи, че нямам грам самочувствие, с моите дипломи какво от това и 10 да имам, какво от това.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17e9c62682
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Номер 11 до номер 14 : Никъде не съм писала каква е причината да не изпитам нищо. Не ми преписвай думи, които не съм писала. След като искаш да знаеш причината винаги е била в това, че харектера не ме е привличал. Просто, когато мъжът е по-слабохарактерен от мен започвам да се дразня. Единственият мъж, който съм обичала не беше никакъв гръцки Бог! Всъщност беше най-грозноватия от всички даже. Но аз го заобичах, защото ме разсмиваше и беше доста мъжествен в моите очи. Като се замисля това, което ме привлича в един мъж е да е мъжествен (да не е женчо или лапе, да не мрънка и тнт), да има чувство за хумор и да имам какво да си кажа с него и да има страст между нас. Не е концерт пожелание да се влюбиш.
До Авторката: Напълно те разбирам. И аз почнах да отбягвам моите приятелки. Никой не ме пита как съм, а ако ме питат се чудя как да излъжа. Понякога се чудя аз ли се промених към тях или те към мен. Но нещата не са както преди вече. Ако има някоя от Бургас тук ще се радвам да намеря нови приятели, с които можем да имаме общи интереси и хоби, а не да си говорим за бебешки пюрета...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторката съм - аз съм от София. Аз определено имам нужда да комуникирам със себеподобни :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17e9c62682
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Странно писах коментар, но ми излиза, че няма чакащи коментари. За това ще повторя. Ако иксаш ме намери в скайп
Модератор - не публикуваме контактни данни!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Модератор, направи компромис. Какво толкова ще се случи? Правили сте го и преди.

Модератор - не правим компромиси от над 1 г. и имаме своите причини за това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38b5900d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   От 11 до 14, 26.
Хе, хе, аз съм от едно градче на 30 км. от Бургас, дето намериха прословутия вампир, ха-ха! Нещо не ми се вярва, в града на нацепените батки и лудите манячета ти само на женчовци с лапешки манталитет да попадаш. Ами там всеки втори ерген между 20 и 40год. ходи с два ножа и само се хвали колко е велик, колко може да пие, бие и ч... а! Къде ги тези женчовци! Има ли в Бургас някъде курсове или уроци за мъже по добри обноски и джентълменско поведение към дамите? На ме не ми е известно. Защо ли? Явно тези неща не се ценят вече от жените и отпадна нуждата от изучаването и прилагането им!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6c3b229e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   номер 30 - яки глоби по закона за защита на личните данни:))) То все едно в тая полицейска държава всеки не "слуша" всекиго. Те идецата се научиха да използват СРС-та. Смешки от балканския регион.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Номер 26, 31 - От Бургас съм и ако искате може да се запознаем. Не
съм батка и не нося Адидас, хахаха. :)))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 518389a845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И аз съм така... нито в личен план нещата са добри, нито в "кариерното ми развитие"....

Ми смени хората, с който излизаш. Ей на 1/2 от компанията ми или са женени или пък са в чужбина или студенти в други градове. Та ся със останалите си правим шоуто шляйме се из града, по работа, или на гостита. Ей на търлата ще я посетим тея дни. Мене това ми стига да ти кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b4541e4e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Здраей мила, и аз съм така, че може би и по-зле.
На 26 съм все още, на 27 ще стана тази година и животът ми е в пълен застой във всяко едно отношение. Дори и приятелителите ми, които са малко на брой ме забравиха. Аз също съм от София и много искам да си комуникираме по някакъв начин, но не знам как би могло да стане при положение, че тук не можем да оставим координатите си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторката До номер 35 - и аз не знам как може да стане? Трябва да поискаме някакво съдействие от модераторите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38b5900d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   от 31 до 33.
Аз съм мъж, не разбра ли. Искаш да се видим, за да си говорим за жени ли? Ха, ха! Майтапа настрана, щом модераторите не дават размяна на координати, може да се уговори среща по региони. Примерно при нас, който е от Бургас и региона, може да се уговорим за ден и час и място някъде в града за среща. То не е казано, че трябва да се чифтосваме, просто нови запознанства на никого не са излишни, предолагам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Това е идея!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От 33 до 37 - Извинявай. Добра идея, но няма да има сериозни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Пишете кой от къде е и кой иска да се види

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38b5900d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От 37 до 39. Ами ето аз и ти сме сериозни. Други няма ли. Или само на приказки сме голяма работа, ама като дойде време за дела и не ни търси.
Номер 11, 26 се покри, сигурно си мисли, че "мъжествените" мъже няма си губят времето да пишат тук, а сега както е топло времето ще чупят стойки и дуят перки по Александровска и Богориди, ха-ха!
Хайде да направим експеримента, да определим дата, час и място в Бургас за среща, да си видим сеира. Аз съм сигурен, че тук има поне 100 човека от Бургас, дето пишат, ама колцина от тях ще се появят?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b8e2db6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Не съм се покрила. Писах коментар, който пак не беше публикуван, а нямаше нищо нередно в него и не ми се пишеше пак повторно същото. Аз не съм тук за срещи с мъже на сляпо, понеже съм самотна. Далеч съм от мисълта, че ще срещна някой точно по този начин. Просто от скоро съм отново в Бургас и бих се радвала да намеря приятелки, които да не ми говорят за бебета само. Записах се на спорт, мисля и куче да си взема. Бих се радвала да има и друга като мен да излизаме на разходки поне. Но... господата администратори са против даването на лични данни, дори и те да са по желание на хората.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b8e2db6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Пак съм аз номер 11, момичето от Бургас: До авторката. Ако искаш ме намери в най-ползвана програма за комуникация.

Модератор - не публикуваме контактни данни!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b8e2db6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Ех тия модератори :) не можах пак да ги излъжа. Биха могли да се замислят, че не е с лоша цел. Хората си търсят приятели. Няма нищо лошо в това. За съжаление май ще си хайманосвам улиците пак сама...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Да, наистина. Та ние няма да оставяме три имена, номер лична карта, ЕГН. Става сложно....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   От 33 към Номер 45 - Поздрав http://vbox7.com/play:8d988f2c :)
Открий посланието.. :-D ;-)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b8e2db6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Номер 45, 11 и тнт мерси за поздрава, но май не си ме разбрал. Аз си търся приятели жени, не си търся мъж по сайтовете.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 373695b958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Номер 48, трябваше да напишеш коментар към клипа с някакво послание. ;) или място за среща.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44cfd8ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Аз съм авторката - дайте да се разберем и за София. Има ли още желаещи?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f66ab94c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   мила понякога, живота е такъв понякога аз желая да съм айляк да не милея за обич и така на татък, знаеш ли какво е по гадно, да обичаш но да знаеш че утре може пак да дойде краят....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   От 48 към 45 - Първия коментар на клипа с снимката на
Питър Пан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe4f207ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Първия коментар от клипа, аз съм човека. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b4541e4e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Аз съм желаеща за София № 35 съм.

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker