Има си приятелка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има си приятелка!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2228 пъти
Здравейте! Аз съм на почти 19 години и си нямам приятел, но ако трябва да си призная искам да имам някой до себе си тъй като ми се случват все едни несериозни и не по мой вкус момчета. Случката е следната.. Харесвам едно момче или по скоро мъж на 26, но той си има приятелка.. Всичко тръгна от самия него-имам предвид, яе никога не бях си помисляла, че нещо може да има между нас(само приятели даже познати на здрасти и здравей). Почнахме да се виждаме по-често и по-често и да ме бъзика, заговаря и т. н. Работата е там, че си има приятелка от може би 4.. 5 години, а това изобщо не го знаех, докато не го разбрах естествено. Но въпреки това него това сякаш не го бъркаше - все едно си няма приятелка, така се държа с мен! Както и да е.. спахме заедно, след което не ме потърси никакъв и така цялата работа беше явно, че искаше само да изневери на приятелката си с мен и нищо повече. Така твърдяха и вс мои приятели. Казваха ми, че е само заради изневярата или по-точно, че държи на своето, но иска и чуждо. След време обаче пак ме потърси и аз шматката незнайно защо шак му се вързах. Но този път е различно, защото въпреки всичко той продължава да ме търси, продъльава да и изневерява с мен и вече даже му казах, че едва ли на мен ще ми е приятно някоя да се бърка във връзката с приятеля ми. Тоест казах, му че неискам така.. или да я остави или да си бъде с нея, но да не съм втора цигулка. Той започна вече да ми повтаря, че скоро ще я зареже, но аз мисля, че ме лъже.. Забравих да спомена, че тя е с 7 години по-голяма от него, но въпреки това май доста държи на нея. Искам да ми помогнете.. как да постъпя? Знам, че е гадно и грозно от моя страна да се бутам там където не ми е мястото и да развалям връзки, но като цяло от него тръгна всичко и по негово желание са изневерите и вече моето хлътване, което стана. Негова е и вината, че ми вдъхна тази надежда, защото все пак след първия път аз знаех, че няма да има нищо тъй като вс говорят, че той много държи на нея! Но постепенно започна да ми ги говори едни сега да не мога да спра да мисля за него.. ПОМОГНЕТЕ!? Да чакам ли да я остави.. или според вас винаги ще ме използва за изневяра..!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1d9cef3281
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако той искаше да я остави, щеше да го е направил досега. Човек, който само повтаря сега нещо и не го прави-няма да го направи и занапред.
Ти си решаваш.... но ще ти кажа, че това, което правиш е много гадно. Помисли си добре, ако по някаква случайност (защото това ще е чудо), той реши да зареже приятелката си и бъдете заедно... какво всъщност очакваш? Нали знаеш, че човек, който сега изневерява С ТЕБ, след време ще изневери И НА ТЕБ? ! Ти това ли искаш? Ако ти се струва приемливо-продължи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4acf984d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то е ясно какво да правиш - не се виждаъ с него докато не я остави.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9aa6cdc02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На голям боклук си попаднала. Не мислиш ли, че сама си отговаряш на въпросите? Ако имаш малко достойнство, ще спреш да се занимаваш с него. Даже жалко, че дори си му пуснала. Тази наивност ще ви погуби....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker