Има вероятност да сам бременна от женен маж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има вероятност да сам бременна от женен маж
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3099 пъти
Много мие трудно да говоря за това, но май нямам избор искам да споделя с някой. Има вероятност да сам бременна от женен мъж, ние сме много далго време заедно, но не сме говорили за такива неща. Сега сам на 25 и като всеки нормален човек и аз искам да усетя тази тръпка и да стана майка. Но нещата са сложни ако наистина сам бременна как да кажа на нашите, те незнаят за отношенията ми с този човек. Незнам как да постъпя ако имам бебе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: f1101e91c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дам, някои скачат с бънджи, други ходят на рафтинг, трети забременяват. Все за тръпката. Т. е. едва ли да е станало случайно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eece0b4f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много ме растрои този коментар незнам даже какво да отговоря. Наистина се надявах нещата да се оправят в смисал да заживеем заедно, да сме нормални но уви няма как да стане.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bf36cdfc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "как да кажа на нашите"
Ами като си дигала краката, защо не помисли?
Станалото, станало. Сама по себе си тази връзка е обречена.
Казваш, че мъжът е семеен. Сърцето не пита и ОК наслаждавали сте се един на друг, но е трябвало да пресметнеш и този риск.
Не създавай нещастно дете. Ти самата все още си дете щом се притесняваш как да кажеш на вашите...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 08a6ac6e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямаш никакво, ама абсолютно никакво право да се оплакваш... Сама си си виновна.
Ходите с женени мъже и после като стане нещо ревете.... Всеки сам си носи кръста. Щом си избрала тоя път, да си любовница на някой, сега си сърбай попарката.
И след като сте "от много време заедно", защо се притесняваш? Да не би да е защото знаеш, че никога няма да изостави жена си, заради детето на любовницата си?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6140fec41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Всички реагират отрицателно и казват да махнеш детето. Аз пък те съветвам, ако си бременна да го оставиш. То е плод на вашата любов и има право да се роди. Ако имаш нужните средства да се грижиш за него и да му осигуриш сигурно бъдеще няма пречка да не го родиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7eeedaca2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аборт е твоето решение на проплема и фани си намери свободен мъж а не зает малумна история нека ти е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eece0b4f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да аз сам си виновна, нямам оправдание че сам решила да имам такава враска, щеси сарбам попарата както каза дамата, и да коментарите ви са много критични но несе сардя.

Модератор - моля, използвайте буквата „ч“, а не „4“

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a7d51e1796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами да, млади мъже стоят сами, ти забременявай от женени. Промени си вкуса, както ме съветват и мен.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8a79beda7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, щом дълго време сте заедно и не сте си говорили за тези " неща ", съвета ми е по най бързия начин да направиш аборт. Подкрепям напълно номер 1 :) Ще провалиш целия си живот заради един човек, за когото си едно разнообразие. Не се оставай на някакви фалшиви емоции да те ръководят в този момент, защото наистина нямаш представа какъв кошмар ти предстои ако, решиш да родиш това дете, точно от този мъж. Млада си - бягай! Желая ти късмет и истинска любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 91915adfd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ако имаш възможност да го отгледаш си го роди, а родителите ти не е нужно да знаят, че е от женен мъж. Винаги можеш да кажеш, че си имала приятел, но за него нещата не са били сериозни и когато е разбрал е избягал. На 25 години не е прекалено рано да се роди едно детенце, стига да го искаш и да си готова да си жертваш живота в негово име. Доста майки след 3-4 годишен брак остават самотни родители, развеждат се и положението им е същото. Дали ще имаш мъж, който след раждането ще тръгне да ти изневерява и ще си сама и с дете или свободна и с дете няма голяма разлика, освен че ако не го признае таткото ще се води на твое име по документи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f1101e91c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ех, номер 6, колко романтично звучи "плод на вашата любов". Само че тоя плод може да се окаже ябълка и да не е на любовта, а на раздора.

Все пак, наивността настрана, ако искаш можеш да оставиш детето и да те радва много - никога не бих казал да го махнеш, защото звучи прекалено жестоко. И никога, пак казвам - никога, не вземай такива решения след съвет от форум. Но ако смяташ да използваш детето с цел да развалиш семейство и да оставиш други деца без баща, ще бъде доста подло. Не знам защо целта на всяка жена е едва ли не да открадне някой женен мъж, защото жена му не го заслужава, а другите мъже са боклуци.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05d32a67ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Толкова грозни думи "като си си вдигала краката" нима всички които пишат не са си вдигали краката. Ако можете със съвет да помогнете на момичето помогнете, не я критикувайте за всичко. А този мъж като знае, защо не я пази? Нали този форум е, ако някой има проблем да разкаже и да му си даде съвет. Според мен, момичето трябва да каже на приятеля си и де вземат заедно решение и ако ще прави аборт той да е до нея. Това дете не го е направила сама.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3c8425159e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няма лошо в това да си правиш кефа. Но, голям човек си как не помисли за предпазни средства? " Искам да съм майка" И мислиш ли за последствията? За вашите? Ами за този човек? Той дали, ще иска? Едно бебе не е кученце.

ж-28г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7eeedaca2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   още ли не си направила аборт, какво чакаш, вземи пари от тоя и го махай, нямаш бъдеще с този човек, разделете се

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0e651bb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За съжаление трябва да подкрепя хората, които ти казаха да направиш аборт. Аз самата бях любовница на такъв мъж и взимах драконовски мерки против забременяване, но си бях казала, че ако забременея все пак -задължително и веднага аборт и после веднага късам с този. Не ми се наложи де, но не бих се замислила и за 1 сек.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a555d68326
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "враска, щеси сарбам попарата " - На колко си години? Дано залъците да са големи, че да ти е вкусна попарата..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5bfa4f9e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз също съм спала с женени мъже, не са много, но никога не съм си мислела, че с някого от тях ще имам общо бъдеще бля бля... с единия даже имахме връзка година и половина и всеки ден правихме секс, пасвахме си идеално, но и за миг не съм си помисляла, че ще си остави жената и децата... И дори и не мога да си представя, ако бях забременяла... веднъж се скъса презерватива и веднага взех хапче анти-бебе. На 24 съм... И според мен аборта е най- подходящ. Няма такова като"плод на вашата голяма любов" с женен.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0e651bb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 19 е права, но си има и изключения. Такъв мъж може и да се разведе и така нататък, но да раждаш ПРЕДИ това от него си е чиста проба глупост, самоубийство и тъпанарщина. Аз бях така - чаках го да мине развода. И добре, че чаках, защото тръгнаха едни делби, едни съдилища, цели две години се влачеха нещата, но до края на развода не съм си и мислила за деца, макар че живяхме вече заедно. Докато не видях документите за развод и докато самата аз не бях вписана в брачното свидетелство на господина, не му дадох да ме докосне без кондом. В крайна сметка, който се продава евтино, сам си е виновен. Така го подлудих, че сам ме молеше и умоляваше да му родя детенце не аз да треперя като Авторката. Моите уважения, но която надува корема нежелано, сама си е виновна. Тялото е твое и ти отговаряш за него.
Съвет като приятелка - махкай го, ако си бременна и преосмили връзката си с мъжа. Ако сте от много време заедно, той те обича и е свикнал с теб има голяма вероятност да не може да си представи животчето без теб и стига да искаш да се разведе с жена си и да заживее с теб. Не му раждай деца, докато твоето име не стои на брачното му свидетелство. Такива мъже не знам защо, но са много вързани за брачната институция. Аз съм против нея от принципни съубражения, но него го накарах дори огромна сватба да ми направи, да поканим родите, булченски рокли - пълна програма и от тогава е като вързано, но за мен, кученце. Просто такива мъже имат нужда от брачния хомот. Защо да оставяш на друга да държи юздите, вземи ги в свои ръце и дай на децата си легитимност, не ги раждай по ъглите. ТВОИТЕ ДЕЦА ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА, заслужават да са уважавани, желани и обичани. Стига си чакала и си се съобразявала с другите, защото докато ти изчегъртваш децата от тялото си, за да пазиш фалшивия му брак, се шири жена му в кухнята и леглото му, организира семейни събирания и сладки почивчици. Ако искаш повече, искай. Почукай и ще ти отворят, поискай и ще ти дадат! Не се задоволявай с малкото, време е да получиш заслуженото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b975570cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Все пак има и текива дето ти одговарят със съчуствие. Та нима те не грешат в живота. Аз същто минах през текъв период от живота и преди две години още бях студентка когато забременях от точно текъв мъж. Но не убих детето чрез аборт. Все пак е убиство за мен да го направиш. При мен стана тека че той ми отказа всякакво съдействие и останах в безисходица. Родих детето и сега е на почти две годинки. Нито се срамувам нито ме интересува кой каво ще каже от роднините. Вмомента си намерих половинка от сайта за запознанства. Млада съм и без хвалби съм добре изглеждаща жена на 24г. Спрях да уча за една година но сега съм с мъж който се грижи и за мен и за детето. Той ме прие текава каквато съм и живея супер с него. По голям е от мен с цели 15г. но и той е преживял много преди това. Сега сме заедно и сме щастливи. Според мен не прави аборт а говори с мъжа дето е направил заедно с теб тази неволна грашка. Все пак е човешко пък и ти си млада и не си съсипвай бъдещето с аборти и тн. ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ В ТЪРСЕНЕТО НА ПОДХОДЯЩ МЪЖ КАКЪВТО И ДА Е... ПРОСТО ТЪРСИ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ТЕ ОБИЧА ТЕКАВА КАКВАТО СИ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8059e5405b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката. Благодаря ти 21, радвам се за твоята развраска на нещата, намерила си някой който държи на теб. Аз също срещам поткрепа от негова страна, но исках и друго, да сме семейство. Той не иска да се развежда и, иска даси останем така до край. Аз немога да взема решение, знам неможе без мен и миго е показвал ама нямам сили да продължа тази враска тварде много време съм и отделила.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0e651bb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   до 22
„не иска да се развежда и, иска даси останем така до край“
С две думи иска хем да пие мляко, хем да не купува кравата! Пълен егоист, не му дреме май за теб, за твоите чувства и състояние и не му пука ти през какво минаваш като негова любовница. Пусни му „Назад-назад, Моме Калино“ и му кажи едно СБОГОМ с добро. Направи аборт и не карай детето си да плаща за грешките ви. Всеки ХУ психолог ще ти каже, че да не бъдеш приет от баща си е огромна травма.
Запомни хубавите ви мигове, тегли чертата - вземи доброто, поуките за своят бъдещ брак и връзки като цяло и прекъсни тази връзка и бременност.
Случват се такива работи в живота, мила.
от 20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f55181213e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   немога да ви разбера, как може да се занимавате с женени мъже. толкова ли няма свободни мъже на този скапан свят. ето заради такива жени като теб 70% от децата израстват с по един родител. постави се на мястото на жената на този мъж на децата му. докато има такива жени които да развалят семеиства мъжете винаги ще се подиграват с вас. само да и свирнеш и тя е готова. тц...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0e651bb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Абе, номер 24 - какви деца с 1 родител те гонят. Просто българите вече не им се жени и правят извънбрачно деца и пълнят статистиките с такива, а и дават помощ еднократна за самотни майки да не забравяме интересчето. Разводите са към 10-20% иначе и като се разведе човек това да не значи, че е умрял. 2/3 от молбите за развод ги подават съпругите и само 10% са заради друга жена. Децата си имат 2ма родител, да не би да крадеш бащи от децата им. не се излагай, моля те!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c797a2b4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   НЕ раждай - ще обречеш едно невинно същество, остави тов. Това, че той може да се грижи за него по някакъв начин или пък, че ще му намериш друг свестен баща са пълни глупости. Трябва да намеш ЧОВЕКА ЗА ТЕБ и да родиш неговите деца!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: f7c9221259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Дано да не пиша твърде късно! РОДИ!!!
ТИ СИ НА 25, ОБИЧАЩ ТОЗИ МЪЖ. Не знам в кой месец си, но още във втория месец и вече имаш миниатюрно дете, на което са започнали да се оформят белите дробове, черният дроб, храносмилателната система, дори очи... НЕ ГО УБИВАЙ! Още повече, че това дете не е плод на изнасилване, казваш, че от много време си с този мъж!
Плюс това като вземе детето на ръце, ще видиш как ще омекне и ако няма деца от жена си може да създаде семейство с теб. Но и да останеш самотна майка-нито ще си първата, нито последна, буди смела!!!
Всеки достоен мъж ще приеме детето ти от друг човек, ако те обича. Ти постъпи правилно, а правилното решение е да родиш. В противен случай съвестта ще те гризе цял живот!!!! Няма да имаш покой, ако направиш аборт, дори после да имаш деца от друг НИКОГА НЯМА ДА СИ ЩАСТЛИВА!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 23 дни
hash: f7c9221259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Мила, роди си детето, няма да давам квалификация на коментара на N:1, защото ще ми изтрият коментара, но тя има някаква позната, която е завършила с трагичен край-съжалявам за което, но това не значи, че при теб нещата ще се развият по същия начин... и нямам думи и за коментарите ще направиш детето нещастно. Ама тея хора ясновидци ли са не мога да разбера. Аз знам, че ако родиш ще му дадеш шанс за добър живот, никой не знае какво го чака. Да изисква се смелост за такова решение, но съдбата помага на смелите. Роди!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker