Това ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това ме убива
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2535 пъти
Здравейте аз съм момиче на 27 години и незнам как да постъпя. От една година имам връзка с женен мъж. Знаех това още в началото, но мислех че мога да контролирам ситуацията и да не се влюбя, но сгреших- нещата излязоха извън контрол, сега го обичам болезнено. В началото нещата бяха прекрасни до момента в който жена му не разбра за нашата връзка и тогава трябваше да се виждаме още по-тайно. Аз приех да се унижа по този начин, не можех да го изгубя, мислех, че някой ден ще прогледне и ще разбере какво има пред себе си, до себе си. Реших да се боря, дори и да унижа себе си, защото си мислех, че ако се откажа предавам любовта си. Доколкото ми е известно с жена му са си казали, че вече не се обичат и всеки ще си има отделен живот в рамките на брака. Но когато тя разбра за мен, той много се отдръпна, тя започна да ме тормози и обижда. Той ми каза, че не може нищо да направи, защото ако продължава да се вижда с мен тя ще му забрани да вижда детето. Нещата станаха още по-тайни и унизителни за мен. Не разбирах и все още не знам кой лъже и кой казва истината. И ако такова е било споразумението между тях защо се случи така, защо тя му забранява, защо той се крие. Не разбирам къде съм аз и какво съм аз. Или аз съм била жестоко подведена. Незнам. От известно време не се виждаме, аз отново му влезнах в положение и приех факта, че той няма да се разведе, но поне да може да водим нормална връзка, уж както са се разбрали с жена си, но той и това не може да направи. Не разбирам. Не мога да направя нищо повече, моето самоунижение свършва дотук, защото не мога аз да направя нещата, които той трябва да направи. А той само тъпче на едно място. Незнам какво да направя, за да не се чувстам зле. За да не чувствам, че съм се отказала да се боря. Но има ли смисъл, има ли? И най-лошото, че всеки ден се питам с какво съм аз по-лоша от нея и знам че не съм и знам дори, че имам много по-добри качества, въпреки нейните унижения и изтъкване разликата в материалното и социалото положение, защото човек се познава в болката и трудностите, а човек, които унижава някой друг по тези критерии е долен човек за мен. И факта, че въпросният мъж не направи нищо, за да ме защити ми е много обиден. Моля ви, помогнете ми да възприема нещата правилно, защото от това зависи какъв човек ще бъда по-нататък. Не искам да се срина, но и не искам да се чувствам така все едно съм се отказала от любовта си! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 638b39d339
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Не разбирам къде съм аз и какво съм аз“
Отговор - никоя!
Абе, човек, не се навирай между шамарите. Тези хора не могат да си оправят брака, не са щастливи заедно и всеки ще си използва такава рибка като теб, за да си допълва това, което му липсва, но истината е, че са зависими един от друг - финансово, емоционално, с общо имущество и деца и са страшни егоисти такива хора. ЗАБРАВИ ЗА ТОЗИ МЪЖ.
„И факта, че въпросният мъж не направи нищо, за да ме защити ми е много обиден. “
ДОБРО УТРО!
И не е заради детето, мила - това е оправдание. Не ми вярваш?
Ами кажи му, че ти чакаш дете от него да видиш, колко обича той децата си. Ще почне един тормоз да абортираш - не е истина. Дори можеш да си направиш и по-голяма гъргара - изпрати му след 9 м. снимка на детенце и му чистити „бащинството“ - ще видиш пак тогава, колко обича той децата си!
Обича само себе си, мила, своето лъжливо обществено положение и общото семейно имущество. Двамата така се оплели в лижите си, правейки се на перфектно и щастливо-нормално семейство, че хора като теб просто стават заплаха за тях. В това са единни.
Забрави го, изключи си телефони, мейли за него и продължи с живота си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d92215cd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Толкова ли няма мъже за вас, бе? Та само с женени се занимавате и после ревете? Номер 1 ти го е казал прекрасно: "ЗАБРАВИ ЗА ТОЗИ МЪЖ. ".

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 48c21ddd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "а човек, които унижава някой друг по тези критерии е долен човек за мен" - Жената не е долна, а наранена и ужасена. Ти какво очакваше? Да ти отстъпи мястото си в дома си ли, или да си мълчи? По-скоро ти си долна, че си почнала връзка с женен мъж. Да ти кажа ли нещо честно? Тя е по-добра от теб, така мисли съпругът й. Ами виж, той сам ти го показва - не се развежда, живее с нея. Залъгал те е, че са се разбрали нещо, за да може да прави секс с теб. Дори да са се появили някакви чувства, той обича повече семейството си. Това за детето е оправдание - и да се разведе, пак може да си вижда детето, освен, ако не го е пребивал (в такъв случай трябва да има медицинско от съдебен лекар, не стават току-така нещата, хоп да излъжем и готово).
И правилно ти е казал/а номер 1: Ти си никоя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 638b39d339
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От н 1. до 3
Моля, не ме интерпретирай, защото аз се опитвам да помогна на момичето, не да я обиждам като тебе. Истината е, че самата аз бях някога в това положение, но успях да се измъкна от кашата и да - той се разведе и взе мен, но ми е ясно, че това е супер изключение. Затова съветвам авторката да му бие шута навреме. Не слушай фалшивите моралисти, Авторке - гледай себе си. Жена му е само в едно нещо по-добра от теб - срещнала го е по-рано и му търпи магариите, защото няма грам достойнство. Не бъди като нея и го чупи този!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6ffd00ca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моят съвет е да скъсаш веднага с този мъж заради самата тебе. За какво се бориш? За твоето нещастие? Не е жената виновна, а той, защото те лъже. Помисли за себе си. Това не е любов от негова страна, а чист егоизъм.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 999dd3eed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Честно казано вече съжалявам, че споделих нещо, вече не бих направила тази грешка. Естествено получих атаки, все едно съм в заседателната зала от безгрешните-номер3. Разбира се благодаря на другите за опита да ми помогнат. Към номер 3- ти изобщо не познаваш тази жена, за да даваш такива оценки, или смяташ, че е редно да унижаваш другия според материалното му състояние? Наранена, аз не съм ли наранена, унижавам ли другите като съм наранена? Аз съм запонала връзка с женен мъж, а той сигурно не участва или може би аз съм го изнасилила? За какво ме осъждаш- че обичам ли? Много интересно също как й е показал, че държи повече на нея- като й изневерявал толкова време- странен израз на любов и странна оценка от твоя страна. Съжалявам, немисля, че съм била и че съм никоя, един мъж не би прекарал толкова време с някого, който е никой. И много лесно лепваш етикети, ти дори незнаеш точно тази "наранена и ужасена" жена какви ги е вършила. И все пак " долната", която наричаш ти ти пожелава никога да не изпадаш в такава ситуация и да не лепне някой с лекота на челото ти " ДОЛЕН", бездазнае какво носиш в сърцето си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 55dc43c0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съдейки по поста и авторката ми се струва свястно момиче. Не е тръгнала умишлено да разбира брак да тръгне с женен мъж заради секса, отмъщението или дурги нечисти помисли просто се е влюбила в неподходящия човек и доколкото разбиам отначалото се е опитала да се спре но в крайна сметка не се е могла. Преди да си изкажа мението да кажа на дургите кото я нападнаха вижте какво някой ден като създам семейство пази боже да съм като някои от семейните жени. Такава злоба, омраза и жлънчонст не съм видяла викове крясъци изнудване използване на детето като някакво оръжие това хич не е правилно и не ми се харесва. Знам може като порастна да си променя мнението но лично ако аз попадна в такава ситуация мъжът ми има любовница или изневеря с някакво момиче няма да издивявам да почвам да крещя чупя кълна и прочие ще седна с него да поговоря да уточним енщата да потърся в себе си дали имам вина защо се е стигнало до тук той да каже своята позиция ако нещо му е липсвало и го е намерил утеха някъде да каже за това момиче дали е просто секс или в последствие са се появили някакви чувства. Ако не са сее пиявили чувства и ако мъжът ми не си е някой коцкар ще се опитам да забравя случката защото може би съм го потикнала с дръпването си от него може би и ще работя над себе си ще си променя държанието ми което го е отблъсквало и ще се опитвам да му дам спокойствие любов щастиве и прочие което се губи заради бързия ритъм на живот когато хората имат малко време за себе си ще се опитам да имам повечко време за него и така но ако се е влюбил в любовницата си дори и да имам дете ако наистина я обича първо ще викна и нея да поговорим и тримата и ако чувствата са взаимни смисъл е като авторката наиситна да е влюбена не дда го използва или нещо друго ами ще го освободя за какво ми е и двамата да сме нещастин и детето да е нещастно ще запазя добри пирятелски отоншения ще давам детето ми да се вижда с баща си и прочие пък квото стане в бъдеще може да се ожени за нея или за неякоя дурга или така да стане че отново да се съберем по любов живота е доста странон нещо. Тези кжени които казват че заради дезата си го правят са пълни егоистки не го правят заради децата си а заради тях самите защото им е лесно трудно ще и мбъде сами чисто финансово не си мислят че по този начин сред без любов на детето какво ще им е особено ако родителите им постоянно се карат как мислите ще се отрази това на дете. Има някои майки които хич не им е еня за детото и го ползват за претест защото са на принчипа моето си мое и на никой друг дори и да не обичат човека не ще да го пуснат а ще вгорчи живота на всички заради това. Да запази семейството и ако е някой ккойто редовно къде ви е дойстонството ако мъжът ив е пълен негодник заради хеннасите ще го търпите много мъдро няма що. Истината е че хората от чист егоизъм от страхкъм бъдещето и промяната и от рутината която са свикнали живеят кофти. А мъжете които не обичат жените си но не казват и заблуждават любовниците си момичето които може би ги харесват и се влюбват те не ги обичат намират в тях приятел било то и с привилегии където да ги изслушва и прочие. Авторке мисля че товя принц си е чист щастливеч по мое мнение не го познавам може и да не е такъв но както изглежд по това което казавш си е страхливец без особено дълбоки чувства за тебе зависим от жена си по няккъв начин остави го даже въобще не му го съобщавай а просто прекъсни контакт не си засулжава да си влечеш проблеми заради такъв човек. Женените жени монго ще ми интересни някои смисъл аз не бих тръгнала с женен мъж макар като по малка стях да напаряв няква подолбна грешко но слава бога нищо не стана но наистина са ми чудни семейсните чености и отоншения и двойния принцип на някой хора. Жените примерн о чукат се имли имат любовник но като разберат че въжат им ма любовница и има чувства към нея вдигат олелия ате самите можеби хресват любовника си изпитват отращение към съпруга си. алкото е че в монго малко бракове има любов разбирателство общуване и щастие щастието е доста констно понятие ако едсин ден си щастлив на дру не ама дург въпро се това гадноот е че с половинките сте толква отчуждени че нямм ам коментар.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3a39701ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, авторке! Много съжалявам за ситуацията, в която си изпаднала...
Не слушай номер 3- ако трябва да наричаме някой долен и лъжец, то това със сигурност не си ти. Нито си женена, нито обвързана с друг мъж, нито имаш дете... Разбира се, може би е трябвало да помислиш добре преди да започнеш връзка с този мъж. Но както ти сама казваш, понякога наистина сърцето си избира неподходящия...
Според мен този мъж си иска спокойствието- жена му и детенцето го чакат вкъщи, което не намира при жена си- получава при теб или се допълват връзките. Такива мъже са страхливци, щом не могат да решат какво да правят с живота си. Аз лично бих говорила с него и ако не вземе решение ала аз и детето или тя и детето, то бягай надалеч! Един път страхливец, цял живот такъв! Ти си млада, потърси щастието си някъде другаде!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d53fadb8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С прости думи ще ти кажа как стоят нещата:
1. С жена си никога не се е разбирал нищо от това, което ти е казал. Те са били нормално семейство, а той е кръшкал и се е криел.
2. Тя е научила и той няма смелост или не е уверен в чувствата си към теб и е решил да остане с нея.
3. Ако те е обичал щеше да напусне жена си.
Това за детето са една кофа глупости. Няма начин да му забранят да го вижда, ама никакъв. Има си съд и т. н.
Просто той те лъже и това е видно от всяко изречение в разказа ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d53fadb8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Още нещо: никога не се сравнявай с жена му. АМА НИКОГА. Защо ти е да си като нея или повече от нея?
Тя е права в реакцията си, но само до някъде. Нейния проблем не си ти, а сопола - мъжа и.
Картинката е толкова ясна: жена ми не ме обича вече, не се разбираме, секса не върви, няма страст. Разбрахме се да останем заедно, за да е щастливо детето, но брака ни е отворен. После като го хванат е по - нисък от тревата. Този човек за мен е просто сопол.

Знаеш ли как постъпва мъжа когато е влюбен в друга, аз знам. Мен така ме напуснаха. Хванах го и той призна, че има друга. Каза, че мисли, че я обича и така се разделихме. Помолих го напусне дома ни и той отиде при нея. Но разликата е огромна, той я обичаше и не я криеше.

Благодаря на Бог, че стана така. Сега аз съм с човек, когото безумно обичам и съм щастлива, а бащата на детето ми също.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a2c2418d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От семейни мъже бягайте като от чума. За да почне извънбрачна връзка, такъв е предал най-напред жена си и семейството си. На фона на това как може да си сигурна, че няма да постъпи и с теб така? След това - такива типове залъгват другата жена с какво ли не, за да продължат максимално извънбрачната връзка. Не защото ви обичат, а заради "тръпката" да се чувства голям мъж и любовник, щото има паралелна връзка. Но от самото й начало са били наясно, че нямат никакво намерение да се развеждат. Не заради децата, не заради жена си, а защото гледат да запазят собственото си удобство. Е, какво очаквате от връзка с такива егоисти, които нараняват човека до тях, само крадат времето ви, ограбват живота ви и ви отнемат възможността да намерите подходящия за вас? Прекрати връзката и потърси човека, който ще те направи щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 638b39d339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11 е напълно права. Така се случи и при нас. Имаше криене, не че нямаше и то доста време, но когато ножът опря до кокала той избра мен, защото беше сигурен в чувствата си. Жена му дори му била предложила да „прости“ (баналния номер), ако ми се бил обадил пред нея да скъсал с мен и да ме нагрубява по всякакви начини. Той не се съгласил, прибрал си най-нужното и ми цъфна пред вратата. От тогава сме официално заедно и дори стягаме сватба.
Така, че Авторке - послушай 11 и виж, какво ще стане. Ако не избере теб, без това не ти трябва такъв сопол. Нека си го гледа госпожата му.
За съжаление и номер 12 има доста право и доста случаи ми са познати, в които момичетата само си загубиха времето с подобен господин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 999dd3eed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Наистина ви благодаря много! Номер 7- благодаря за хубавите думи, не те познавам, но по казаното мисля, че си много мъдър и страхотен човек. Всяка твоя дума е така, правилният поглед на нещата и по точно над нещата. Радвам се, че такива хора съществуват. Номер 9- благодаря ти и аз мисля, че нямам вина- винаги съм се стремяла да го разбирам, дори на празниците съм предпочитала да остана сама и съм го насърчавала да е с детето си, за да не носи спомена, че баща му не е бил до него. Благодаря номер 10- възможно е да си права, може нещата наистина да са такива. Номер 11- благодаря и на теб, възхищавам ти се- въпреки че ти се е случило такова нещо, ти не ме осъждаш и дори се опитваш да ми помогнеш, а сигурно тогава си била наранена много, но въпреки това си запазила трезвият поглед на нещата. Наистина е трудно да надскочиш себе си. Номер 12, благодаря и на теб, можеби си права- и аз мисля, че прави всичко за да запази собственото си удобство и е егоист и може би не защото не ме обича, а защото не може да ме обича повече от себе си, може би някои хора не са способни на любв, не са способни да обичат друг повече от себе си, може би.!!! Номер 12- благодаря и на теб, ти знаеш за какво става на въпрос и при мен имаше телефонен тероризъм- тя ми се обади и май го караше дами каже нещо, но той не го направи. Радвам се за щастливият край, който ти си имала, пожелавам ти от сърце много щастие заедно!
Може би на мен ми е много трудно в момента, защото съм на кръстопът. В смисъл нещата в момента зависят от мен, от моите стъпки зависи дали ще сме заедно, защото в момента не сме се виждали от 5 месеца, но въпреки всичко останахме заедно. От моите решения зависи дали това положение ще се промени. Но аз не искам нещата да продължават по старому- криейки се. Не мога да се върна в това положение, защото това ще ме унищожи- ще страдам много, дори повече отпреди и незнам докъде ще стигна. Затова в момента не предприемам нищо, оставила съм го да прецени дали ме обича повече от себе си. Не желая да поставям ултиматуми, защото решението за развод трябва да вземе сам, не заради мен, а заради себе си- защото те двамата със съпругата си са стигнали дотук защото бракът им не е вървял, аз не съм причината и отказвам да бъда посочвана и набедена като такава, а просто последствието. Казах го и на съпругата му, когато тя се свърза с мен, когато първо се представи за него, после ме обиждаше и ме наричаше к... ва. И ме обиждаше за работата ми- явно вече е обидно да работиш, а не да те издържат и ми казваше, че аз само съм чувала за парите, а не съм ги виждала. Но какво да ви разправям- разбирам, че е ядосана, но не съм аз човекът с когото трябва да се разправя и честно казано аз самата никога не бих се се унижила дотам да пиша на любовницата на мъжа ми, да не говорим, че никога не бих мупростила това. Знам чезвучи откачено предвид ситуацията но аз не бих простила изневяра- нито на него, нито на когото и да е било. и той към мен е по-същият начин. И да, това ме обърква още повече, защото самият той постъпва така и с мен може да постъпи така, макар, че твърди, че за първи път е верен на някого и за първи път ревнува някого толкова много. И при мен е така- каква ирония на съдбата, не мислите ли?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 638b39d339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   „В смисъл нещата в момента зависят от мен, от моите стъпки зависи дали ще сме заедно, защото в момента не сме се виждали от 5 месеца, но въпреки всичко останахме заедно. “
Аз съм 1/4 и какво мога да ти кажа - мисля, че най-трудното е, че нещата не зависят от теб. Ти никога си нямала власт над нещата същност. Зависи от теб само дали ще останеш с този мъж при тези обстоятелства, дали ще продължиш да живееш в очакване. Дали обаче ще бъдете истински заедно си зависи от него и само от него. Той в момента е единственият от вас, който има избор. Според мен, той е направил своя избор. Самия факт, че няма смелост да се видите от 5 м., за да не го подбере жена му е показателен, не мислиш ли?
Затова много-много те моля - събуди се и спри да си пропиляваш живота. Аз като зарязах моя, той на втория ден ми кацна на вратата и започна процедурите по развода. 5 месеца? Ти си луда!
„И ме обиждаше за работата ми- явно вече е обидно да работиш, а не да те издържат и ми казваше, че аз само съм чувала за парите, а не съм ги виждала“
Ами личи си, че е елементарно парче тази, но не я подценявай, защото дори може да ти навреди с кредитната карта на мъжа си. У нас знаеш как стават нещата - всичко се купува. На твое място дори бих внимавала да не ме залее някой с киселина. Внимавай с такива примитивни хора, защото те не са като н. 11, те действат и са жестоко. Тя вижда, че торбата с парите и се изплъзва и ще е готова на всичко, за да я защити. Моята поне не беше примитивна и нещата се решиха в съда. Иначе интересното е, че и тя го е карала да ми се бил обаждал пред нея и да ме бил обиждал и късал с мен, за да му била простила, но той тогава точно ? е ритнал канчето. Прави си сметката, какво значи това, когато твоят не го прави, а стои в ъгъла и оставя жена му да те тормози. Смятай!
Времето лекува, но трябва да го оставиш да лекува. Скъсай бързо с него - по-добре ужасен край от ужас без край!
Това е единственото, което е още в ръцете ти. Другото зависи от него!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4cde00c15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това убива всвки който се захванв с такава враска от личен опит ти го казвам. Аз сам тази която 5 години водя такъв живот. Знам всичко за криениците от начало но вси4ко с времето си. Тои прекарва повече врвмв с мен от колкото със семеиството си, за което сам благодарна, никога несам искала да ги остави заради мен. От начало си мислех че е само игра, секс'и нищо повече, ама нещата станаха сложни. Неможем един без друг а аз имам нужда от него сега вече искам дасе раздели с нея да го имам само за мен. И авторке несе чувствай виновна и ние като останалите сме хора и имаме нуйда от обич.

Модератор - вече няма да публикуваме коментарите Ви, ако не ползвате кирилица.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa432f357f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Чудя се с какъв акъл необвързана жена се забърква с женен? Според мен той никога не е имал намерение да се разведе-ти си му била само като секс играчка и нищо повече.... иначе сега щом жена му знае, щеше да и каже да се разделят

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a2921c5208
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да ти отстъпя и моя искаш ли, и без това си рови по сайтове за запознанства, та добре си му дошла :D :D За такива като теб свободни свестни мъже не съществуват ли? Едва ли нямаш свободни обожатели, а ти тичаш по невъзможна любов и надали можеш да обясниш защо го правиш. Може би защото хората по природа сме си мазохисти и забраненото винаги ни е по- сладко.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 999dd3eed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Виж какво сте ти кажа, мила, избивай си комплексите някъде другаде. Тук няма място за комплескари като теб. Явно нещо много си се изплашила за мъжленцето си, ама аз затова вина нямам. Потърси я в себе си. Може и да я намериш, ако не я видиш отиди на очен преглед. Щом мъжа ти се рови в сайтове за запознаства сигурно много се е отегчил от теб, а пък ти щом търпиш това значи нямаш грам достойнство. Така че моля те не ми говори за чест и достойнство. От устата на хора като теб звучи смешно. А подигравките и критиката я насочи към себе си, та може да се събудиш малко. Нищо от моят живот и избор не ти влиза в работата, не си пъхай носа там дето не те засяга. А сега тичкай да следиш мъжленцето си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker