Специалните момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Специалните момичета?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2535 пъти
Незнам от къде да започна, имах едно не много позитивно изживяване с една моя съученичка от бившия ми клас преди доста време... тя беше първата ми любов, жена с невероятни качества. Тя е специално момиче, за мен. Влюбвайки се в нея, разбрах какъв тип жени да търся.
Тя ме отряза, приценявайки си, че не съм достатъчно зрял за нея, затова ми каза, че не ме обича и няма смисъл да се опитвам. Кратко и директно!
Аз, обаче бях прекаленно овлечен по нея и за жалост направих една голяма простотия, скандал, който ми костваше 3 години и полвина самота, огурчение от провала ми, тя не искаше да ме вижда изобщо. чувствах, че съм се провалил в преследването на голямата ми мечта.... да бъда щастлив!
Наскоро, се видях с нея тя е мило момиче с твърд характер, желана е от доста мъже!
Единственото което успях да установя за нейната личност, бе че не бива да я лъжа, да съм мил и уверен, да спазвам границите, който тя си поставя, ... и, че, ако ме обича ще го каже директно.
И двамата сме на по 21-22 години!
Преди няколко дни се запознах с друго момиче, което също има привлекателна външност с любимите ми женствени, черти в лицето. Бели зъби, красива коса, светли очи, изострени скули. Девойчето е на около 20, но има много потенциал в нея и съблюдава същите, гореспоменати изисквания.
Въпросът ми е какво друго, знаете за този тип жени, как да ги ухажвам, как да ги впечатля? Върху какво трябва да наблегна в характера за да ме забележат? Разкрийте някои тайни?
Липсва ми опит, споделете, как трябва да се действа с такива жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76badf5c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Въпросът ми е какво друго, знаете за този тип жени, как да ги ухажвам, как да ги впечатля? “

Всяка жена е специална! Докато не го осъзнаеш това и търсиш определени „качества“ като зъби и така нататък (конски пазар) - няма да успееш с жените. Според мен ти просто се целиш прекалено високо - много над нивото ти и няма начин да имаш успех с жените. Не се сърди, но не си особено грамотен и образован, дори да изглеждаш добре, ако вдигаш скандали за всяко отхвърляне, то ти няма как да имаш успех не само при въпросната жена, но и при останалите, защото те ще бягат предварително от теб.
От собствен опит ти казвам, че каквото и да вършиш, ти от себе си не можеш да избягаш и нямаш шанс сред най-атрактивните жени - физически красиви, образовани, успяли. Търси сред своето си ниво. Свали летвата, погледни се в огледалото, бележника и портмонето, обективно прецени, при кои жени имаш шанс или си стои сам и гледай звездите по цял ден, които никога няма как да достигнеш. Момичето не иска да има нищо общо с теб, най-вероятно и второто също - какво като била имала „потенциал“, такава жена защо да се занимава с теб?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2bc8665411
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Липсва ми опит, споделете, как трябва да се действа с такива жени? " - мисля, че тук сам си отговори. За да бъдеш с такава жена трябва да имаш опит, да знаеш как да подходиш. Няма формула за това нещо, има само добри практики. Опитай да свалиш летвата, излез с някои по-обикновени момичета, дори просто на кафе, не е нужно да спиш с тях. Въпроса е да свикнеш да комуникираш адекватно, да знаеш какво и как да кажеш.
Аз бих те посъветвал следното:
1) Дръж се естествено с жените, освободено, без позьорщина, без да показваш мускули, да намекваш колко пари имаш и подобни неща. Наблегни на други качества, покажи, че си интелигентен човек, че може лесно да се комуникира с теб на различни теми, ако имаш чувство за хумор го използвай - умерено. Мускули, пари, коли и т. н. - това се неща, които се виждат така или иначе. Ако наблягаш на тях значи, че не си уверен в себе си, не че е лошо да ги имаш, даже е препоръчително, но не ги изтъквай.
2) Много важно нещо - бъди уверен. Не надут, не надменен - уверен. Стой изправен, гледай в очите, говори уверено, бъди сигурен във всяко свое действие. И бъде спокоен - това е най-сигурния индикатор за увереност. Агресията е по-скоро показателна за страх и неувереност.

Не забравяй, че тези жени (естествено красива, поддържана, умна и т. н. ) са наясно, че са такива, наясно са, че могат имат повечето мъже, хиляди пъти са били сваляни, имат високо самочувствие. Трябва да си доста обигран, да си готов да реагираш адекватно на всяка ситуация и да си по-различен от другите, опитвали преди теб. Ти си впечатлен от нейни уникални качества. Тя също ще бъде впечатлена от твои такива. Помисли какво може да й покажеш, с какво си по-добър от 10-имата, които са я сваляли вчера.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 596ff3dd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Специалните момичета в Бе Ге то отдавна работят за маргинализацията на бедни хора, независимо дали са бели или черни. Те умеят да маргинализират вегетарианци например.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 23d3b81403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като гледаш жените по очертаните скули, косата и очите, ще ги впечатляваш с мускули, сини очи и голям пенис....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d9d306091
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напъно съм съгласна с първия коментар и ще повторя: Всяка жена е уникална, точно както №1 ти каза. Не можеш с всички да действаш еднакво. И най– вероятно стреляш към високото. Не можеш се научи натова, подхода трябва сам да го усетиш. Повечето мъже нямат подход и доста се притесняват. Някои жени точно това харесват. Но от мен да знаеш не се надценявай. Не отивай до русата синеока красавица на бара, ако не можеш да я впечатлиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 971cda0622
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   винаги бъди себе си, ако те хареса такъв какъвто си, супер :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93da58ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:
Ясно, нужно е да създам спокойствие в нея... , обаче, аз не мога да седя пасивен и да, чакам от нея отговор, тя може и да не ме погледне изобщо, ако не предприемам нищо? Уча във ВУЗ където има много девойчета м/у 20-27г. и установих, че ако те поздравяват безпричинно и ти се усмихват дори и без да те познават. Това е сигнал, че иска да те опознае. Но от тук нататък, се изисква да предприемеш нещо, но какво... наистина всяко девойче е различно в мисленето и предпочитанията.
Жалко ми е, да седя и да гледам разни кретени, който излизат със разни стойностни момичета. Не разбирам с какво, те са ги заслужили. Затова няма да седя безучастно и да се примерявам с 2 ръка момиче.
Наблюдавам ги как се носят, как се обличат.... повечето момчета са едри и високи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f3c3fca469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От краткия опит, който имам, мисля че не е необходимо да правиш каквото и да е. Трябва да бъдеш себе си и да не се мъчиш да бъдеш такъв, какъвто не си. Естествено създай контакт с момичето, бъди забавен, поговори с нея, опитай да я опозноеш. Жените не обичат мъже, които вървят след тях като кученца и изпълняват всичко, за което ги помолят. Освен това не забравяй, че външният вид лъже, първите впечатления също. Много често хора, които твърде открито пропагандират дадено поведение или ценности се оказват в действителност точно на обратният полюс. Имам една такава позната, която при първи контакти прави невероятно впечатление. Забавна, мила, сериозна и т. н. Опознаеш ли я по-дълго време обаче, виждаш човек, който просто говори наизуст, обещава едно, мисли второ и върши трето, което и той самият не знае защо. Други пък са актриси, изобщо неотстъпващи на онези в Холиууд. И аз в началото си мислех като теб-симпатична, мила, забавна, значи всичко е ОК и аз на втория ден съм влюбен. Е да, ама се опарих няколко пъти и сега много внимателно преценявам момичетата, които са ми направили някакво впечатление. Най-вече гледам какво вършат, защото единствено това е важното. На приказките им изобщо не отдавам значение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93da58ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът:
Офффф... попадал съм на такава, не ми говори! Ужас са! Е тая за която говоря, е последователна в мисленето и действията си. Познавам я.
Но другата.... и 2-та градим впечатления за себе си. И аз вече, се опитвам да ги преценявам!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker