Защо ме заряза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме заряза?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2557 пъти
Имам проблем. Ще ви разкажа на кратко. Срещнах перфектното момче, всичко вървеше невероятно добре. Той не прибързваше, личеше си че държи на мен, запозна ме с приятелите си, води ме в дома му, излизахме всеки ден в продължение на една седмица. Но изведнъж от нищото спря да ми пише, звъни и прекъсна всякакви контакти с мен. Първия проблем е че се влюбих в него, а втория че ме гризе отвътре защо така ме заеба. След това ми писах веднъж и той се оправда че е адски зает, което не е вярно. Моля да ме посъветвате какво да правя или да ми дадете някаква причина защо според вас е прекратил отношенията ни. Не ме наливайте, просто щото ми е адски кофти и само за това мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8b9f27d05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами явно, че ти не си била перфектното момиче за него. Случва се. Възможно е и да е срещнал друга в периода. Евала, че е бил честен с теб и не те върти, а бързо прилючва. По-добре край, ужасен отколкото ужас без край! Спри да го търсиш и да се унижаваш!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b18a9c14d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И при мен стана така. Ходихме 3 седмици и изведнъж спря да ме търси. Питах го след месец някъде защо го няма никакъв да ме потърси, а той ми каза, че му се е убило желанието и не ме харесва толкова, както преди. Каза ми, че ако се навия да правя секс с него бил винаги на разположение. Бях много влюбена в него и много ме нарани. Все още ми е гадно, но не мога да направя нищо, за да ме харесва отново и нямам намерение да се унижавам да ходя за секс при него. Както се казва насила хубост не става, т. е. не може да накараш някой насила да те харесва. Не ми се беше случвало момче да спре да ме харесва, но ето, че се случи. Хора всякакви. Просто си продължи напред и не го мисли.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 233e732204
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не си била "гадже за 1 седмица, облекчаващо късането"? Да няма сериозна приятелка от преди теб, с която да са се събрали? Или разучи тези неща, или гледай да не мислиш за него и си гледай живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9843da70b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговори с него или го забрави и продължи живота си без него.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6112aaee2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До автора...!!! Когато се събудих тази сутрин се чувствах ужасно! Това е така, защото така или иначе не можах да разбера какво мислиш по този проблем!!! Трябваше да разбера дали наистина ме харесваш или не? Не съм те зарязал, а ти пожела да си тръгна! ... и за съжаление не каза да остана. Просто както го направи онова момиче с което бях дипломатичен и исках да чуя само веднъж: "харесвам те такъв", "не съм с теб само заради секс"... или кой знае какво??? Не съм я насилвал да ми каже, че ме обича, нито ще го направя с теб! Просто исках да знаеш, че ще продължавам да те харесвам такава, но за теб се съмнявам много! Не съм играл игри, а се опитвах да разбера какво мислеше ти за мен! Въпреки всичко си страхотна и ще продължавам да те харесвам! Това е достатъчно... , мисля че и двамата имаме вина, но вината е повече в мен, защото винаги се съмнявах, че ме харесваш! Кажи го истински и ще те потърся... , стига разбира се до го искаш!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c898c4adb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямaм предстaвa зaщо е стaнaло тaк, но зa товa, че мислиш зaщо сте скъсaли, нормaлно е ще имa дa мислиш още много време. Знaм го от личен опит. След известно време всичко ще изчезне и ще ти стaне безрaзлично.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 70954e6b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това мили млади млади момичета не е за севте. Запомнете едно - след като един мъж реши да не Ви търси т. е. да приключи една връзка не правете усилия да го търсите и да му се молите. В случая момчето е постъпило страхливо малко и невъзпитано, но това е друга тема. Авторката -горе главата светът не свършва с един човек.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8037bfa58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не го търси повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker