Досадна бивша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Досадна бивша
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3422 пъти
Момичета помагайте! Искам да чуя и мненията на все повече хора по моя проблем.
Сприятеля ми сме заедно от 4 месеца, но смея да твърдя, че вече се обичаме. 3 месеца преди да се съберем бившата му приятелка го беше зарязала. От както сме заедно тя не спира да му пише смс-и, да го търси, да му публикува любовни песни и писания на стената му във фейсбук което пък мен ме злепоставя пред роднините ми и приятелите ни. Той не и отвръща и се дразни, но аз исках те сами да се оправят помежду си и след като не става кажете ми моля ви се вие как бихте постъпили. На 24 години съм и просто не ми се занимава с глупости обаче нейното нахалство ме побърква. Постоянно създава напрежение във връзката ни

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 51fa1aec09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Във фейсбук има 101 опции, с които да скрие такива работи - най-ефективното - просто да ? пи.
Според мен обаче не иска да скъса съвсем с нея в смисъл - край на всякаква връзка и контакт, за да си я пази като „резервен варянт“. Много хора правят така. Не служайно има приказки като „секс с екс е най-хубав“ и тем подобни. Бъди категорична, кажи му какво мислиш и не позволявай да те излага. Проблемът не е в бившата, а в него. Защо на мен да кажем бившият не ми достажда? Твоят бивш праща ли ти такива писъмца?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bfbd985d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложи си цена на която искаш да те ценят. Като вижда, че това ти носи дискомфорт в отношенията между вас би трябвало да и блокира достъпа във FACEBOOK. щом бившата няма мярка.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b9ef9cfe53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   проблема не е бившата мила, той е виновен, че позволява, кво не може да я блокира ли, неможе да си изтрие тъпия феисбук ли кво

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de170eecc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами да е блокира от Фейсбук е най - лесно.. А все пак ако е мъж ще и каже, че има момиче до себе си и тая да не му се бърка... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e330d20f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И моята история беше подобна.
Три месеца след като тя го беше оставила, той се запозна с мен. Тръгнахме след още месец. Започнаха да ми пращат приятелства фалшиви профили, от които ми се пишеха всякакви глупости. На профилната си снимка си беше сложила еротична снимка, заснемана в неговия апартамент и всякакъв род подобни изпълнения. На него му пишеше, сестра й му пишеше, че не искала да го оставя, но му била за нещо ядосана, било временно и колко съжалявала. Той обаче се подразни от това нахалство и преследване и дори в него да бяха останали някакви чувства, съвсем охладня и започна да мисли за нея, че е луда, та го преследва така.

Аз не направих нищо на нея. Просто си гледах своята връзка, гледах да си изграждам взаимоотношения на доверие и разбирателство, да укрепвам, да се опознаваме. 6 месеца след като тръгнахме, тя сама се отказа. Смени тактиката и започна да си публикува снимки с други момчета, явно, за да го налара да ревнува, даже се писа, че е сгодена, но той така и не я отчете. С времето всичко отшумя.
Не се занимавай, реакцията на някой, който осъзнава, че завинаги се е разделил с друг е такава като нейната. Сега се е осъзнало момичето и се бори за любовта си. Ако той има чувства - ще й отвърне, ако няма= ще се привърже още повече към теб.
Не му кавай, че те дразни или нещо подобно, не приемай поведение на тийнейджър. Бъди жена - зряла и умна жена, която умее да разговаря за проблемите си, . Говори с него за бившата му, попитай защо според него тя прави така, как той го приема.. просто поговори спокойно. Би следвало да разбереш какво се случва в неговата глава при подобен разговор и си гледай своето. Всичко друго ще се намести с времето или когато тя срещне друг.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 681c4dd150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз ако съм ще защитя бившата му тя не е нахална вината е твоя защото се бъркаш между него и нея остави ги даси живеят живота

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ba9cf1947b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: №6 странна логика имаш, но все пак уважавам и твоето мнение. Но според мен като изоставиш някой с когото си бил дълго време би трябвало да се радваш, че той е щастлив и да запазиш достойнството си, а не да го караш да те намрази заради такива жалки опити.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa5e08c1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Винаги съм се чудила, защо след като вече са се разделили някои хора продължават сексуалната си връзка. Обикновено за да се разделиш с някого, особено ако сте живяли заедно дори и без брак и/или деца, това означава, че има несъвместимост и някакава непоносимост. как е възможно да мразиш някого или някоя обаче да правиш секс със същия този човек, особено ако вече си се "врекъл" в беззаветна любов на друг?
Аз започнах настоящата си връзка много горещо и силно с мъж, който твърдеше, че е свободен. Е, спомена нещо за скорошна раздяла с много негативи, но аз тогава не се замислих. Просто повярвах, защото поведението му беше като на свободен човек - прекарвахме много време заедно през деня и през нощта, запозна ме с майка си...
След около 6 мвсеца попаднах на обяви във вестник, в които беше цитиран неговия адрес, телефон и име и телефона и името на жена на същия адрес- адреса, на който живееше с родителите си и където аз гостувах по 1-2 седмици. Обявата беше с дата от времето, когато вече бяхме " заедно" и когато ме беше попитал искам ли да прекарам остатъка от живота му с него!!! Копирах името и телефона на жената и го поставих в Google. Оказа се, че има адски много снимки на тази жена, безбройни профили регистрирани на това име във Google , Facebook, Twitter, Elmaz. com, Sibir. com, Zaka4ka. bg и къде ли не още, а също така и много обяви за продажба на продукта на семейния бизнес на моя възлюблен. някои от снимките й бяха правени у тях. Убедих се, че това е въпросната бивша, с чието име случайно или не майка му понякога се обръщаше към мен. Явно не можеха да я забравят. Поисках да разбера зашо.... , а и.... какви са отношенията им и... какво да очаквам. веднъж, докато бях у тях ми се наложи да седна на неговия стационарен компютър и отваряйки Google chrome горе в десния ъгъл лъсна нейният профил със снимка правена точно в стаята, в която седях. Той дори не беше си изчистил компа от НЕЯ! Направих мъжки профил във Facebook сложих снимка на мъж, който прилича на моя човек, поисках приятелство.... и тя ме прие. Започнах да й правя комплименти и.... тя захапа.
Месеци наред търпеливо и постъпателно спечелих доверието й и тя започна да ми споделя неща за връзката си с моя човек, които ме смразиха.
Оказа се, че когато съм се запознала с него и сме се виждали всеки ден и сме ходили през уикендите заедно на почивки тя все още е живяла у тях. без брак, работела е заедно със семейството. Но точно по времето на най-интезивната ни любов се е усетила, че той пише и получава много смс-и, чака я да заспи и сяда на чат в Скайп. Някй от приятелите му й е казал, че той не ходи за риба с приятели в събота и неделя, а има друга жена. Врътнала му скандал. Изпокарали се и той й събрал багажа. Закарал я при сина й. Но тя не взела целия си багаж, защото "нямала къде да го държи". При едно от гостуванията си поразгледах гардероба му в спалнята й видях блузата, с която тя беше на една от снимките и други женски дрехи, за които той твърдеше, че са на майка му. Нищо не му казах. Продължих да я разпитвам до момента, в който тя сподели, че в началото на кореспонденцията ни тя и той "от време на време", по 1-2 пъти в месеца правели секс, по негова инициатива. тя не отказвала, защото това били "познати ласки и нежност"! Но после някой й казал, че той си има стабилна връзка и тя го подложила пак на разпит. Признал, че има приятелка, с която се виждал "понякога". Мили Боже-та ние почти живеехме заедно- и двамата не работехме и прекарвахме повечето време у тях или у нас!!!
не издържах... определено не издържах, въпреки, че междувременно вещите и изчезнаха от гардероба му и "онези" рафтове ми бяха предложени за да разположа своите неща. Не го направих-всеки път, когато бяхме у тях, багажът ми беше в чантата-готов за евакуация :-)!
След около 8 месеца разработване на въпросната дама, тя спомена в един чат, че след около 5 месечно прекъсване на "свижданията" им, той отново й пуснал смс с текс "Искаш ли да пием кафе ДОВЕЧЕРА? " и то в деня, в който си тръгнах от тях, защото исках да си пооправя някои неща в къщи, нито сме се карали, нито сме имали някакви противоречия-напротив!
Е тогава вече полудях и го попитах кога възнамерява да си изясни отношенията с всяка от нас.
И знаете ли какъв беше отговора?
В началото, след раздяла им ходел да спи с нея по инерция!!!
А последният смс за кафето "ДОВЕЧЕРА" бил, защото тя му дължала пари. Не, че не ги бил прежалил, но сумата била значителна!
Каза ми, че тя непрекъснато го търсела, обаждала се на майка му, на баща му, на братовчедките му, искала да си изясняват отношенията, заплашвала го, че аз ще го зарежа и ще остане сам...
И я оплю безогледно, но... горчивината остана.
да, да.... моли ме на колене, кле се в детето си от единствения брак, който е имал... сваля ми звезди, предложи да се срещнем с нея за да й докаже, че... ето.... аз съм избранницата...
Но.... горчивината, разочарованието... съмнението... останаха!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 681c4dd150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Коментара на номер 7 от автора ме накара да се замисля права е напълно но има мъже които не искат да са с настоящите и остават с бившите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 681c4dd150
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 ще ти дам един пример: моето гадже с което сме бивши но си оставаме приятели.
като например сега настоящия я кара да страда и тя ми споделя нали какво се случва давам съвети и разбира се тя търси кураж благодарение на мен или на един друг нейн приятел. Искаме тя да знае истината

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker