Дайте малко съвети - как да се запозная с момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте малко съвети - как да се запозная с момичета?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 11021 пъти
Искам да се запознавам с момичета, но не знам къде и как да го правя. Въпреки, че на пръв поглед привлекателни момичета има почти навсякъде (за София говорим), на втори поглед не са толкова достъпни.

Главните начини са чрез общи познати, чрез работата или някакви свободни дейности - спорт, танци, подобни алабализми. При мен обаче, всички тези са умрели. Работата ми не ми предлага нови контакти, спорт - фитнес, но и там почти не. Хобита и други дейности нямам, нито интерес за такива.

Често се разхождам по улиците просто, за да минавам между млади хора, да разгледам мацките. Не се заглеждам по някакви супер мадами, прекалено красиви и издокарани. Гледам минават разни компании, момчета, момичета, смеят се, забавляват се. Минах снощи по Витошка и в едно забутано кафене две двойки, от които един негър и красиво, бяло момиче. Представям си, с негъра какво ще правят по-късно...

Мислех да ходя по барове и дискотеки. Но се чуствам тъпо да излизам сам. Почти не съм ходил на такива места и не знам как да се държа. Момичетата ходят там с гаджетата си или в компания с други мъже. Ще ми е трудно да се инфилтрирам и да сваля мацка без да срещна съпротива. Предчуствам как или жените ще ме отхвърлят или въобще няма да ми обърнат внимание. Ще ми личи отдалеч, че съм някакъв случаен електрон.

Нямам опит с жените и не знам как да изградя емоционална връзка. Не мога да поддържам дълъг разговор. Падам си интровертен, саможив. Ежедневието ми е скучно, не изобилствам от колоритни истории, с които да забавлявам. От толкова време свикнал сам (на 27 г. ) ми е трудно да включа някой друг в схемата. Мислил съм доста по темата и стигнах до заключението, че просто нямам емоционална нужда и интерес от жени, освен за секс. Макар, че заговарям мадами, от време на време, не ми е особено приятно и запомнящо се преживявания. Правя го по-скоро защото "така трябва". Не мога да разбера, да почуствам жената. Вероятно и затова няма никакво развитие. Ще ми се да не бях такъв пън. Младостта ми почти си мина и като се обърна виждам само едно нищо. Като мина 30, направи не ми се мисли какво ще правя.

Чета тук в сайта, разни мъже и жени, обвързани или не, се запознават и накрая всичко завършва със секс. А при мен това май никога няма да се случи. Жените почти не ме харесват, въпреки, че се опитвам да се поддържам и да съм свестен. Представям си идеалният вариант за мен да мога да свалям мацки за по един път, докато събера малко повече опит, но от друга страна това ми изглежда като абсолютна химера. Мисля, че казах достатъчно, ако някой може да ми даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1505e8df3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Разшири социалните си контакти. От това което описваш предполагам, че не общуваш с много хора. (Хора, не само жени! )
2. Свали летвата. Сигурен съм, че около теб има или е имало много жени, на които не си обръщал внимание, защото не покриват критериите. Всеки човек има някакви недостатъци, фокусирай се върху положителните качества.
3. Преодолей егоизма си. За какво ти трябват момичета - ако е за неангажиращ секс без обвързване - срещу определена сума можеш да го получиш. Няма вариант да срещнеш сериозно момиче и да получиш само секс без обвързване. Трябва да си готов да се лишиш от спокойствието и независимостта си и да допуснеш друг човек до теб.
4. Спри да ги търсиш, просто се забавлявай и си живей живота, съдбата ти така или иначе е написана. Когато шава човек, калинките не го кацат :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d836c37634
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   1. Сприятели се с някой вървежен пич. Може да ти е странно, но познавам и свестни такива. Тези момчета са заобиколени с жени и може да закачиш нещо покрай него. Учи се от него как да говориш, да гледаш, какво да правиш - за случаите, когато си сам с момиче.
2. Намери си хоби, включващо социални контакти!!!
Аз лично ти препоръчвам танците - там момичетата изобилстват и повечето са необвързани (или поне си дават такъв вид ;)
3. Ако има момиче, с което сте просто приятели, това също е плюс. Хем тя ще те светне за някои тънкости в общуването, хем мацките, които не ви познават ще ревнуват, като ви видят заедно, а това ще ти повиши шансовете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker