Изневерява ли ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2552 пъти
Здравейте, първо искам да Ви благодаря че ще отделите малко време и ще прочетете това което ще споделя и много ще съм Ви благодарен ако ми дадете някакъв съвет.

Историята ми е следната значи имам си приятелка от 1 година. Искам да напиша също така че много се обичаме, но през последните 2 седмици държанието и се промени доста и това ме притеснява и това ме навежда до мислите че тя ми изневерява.
Положението е следното ние сме от един и същ град обаче аз уча в града който живея а тя учи в друг град. Виждаме се всяка петък, събота и неделя (когато се прибира). Понякога и аз ходя през седмицата и през уикенда при нея.
И да се върнем на въпроса от 2 седмици забелязах, че тя не ми звънни както преди. Преди ми звънеше да кажем едно число от 20-тина пъти на ден да ме чуе какво правя а сега някъде към 4-5 пъти. Винаги аз и звъня. И когато и звънна и като ми вдигне разговора е точно 1 минутка и ми казва че има много работа и ми казва че ще ми се обади и аз чакам и накрая като минат 4 5 часа аз и звъня.
Дори и като и звънна ми вдига и ми казва кажи че имам работа това е постоянно през тези 2 седмици.
Мисля че отбягва да говори с мен.
И когато и звъня има случаи в които когато и звънна тя говори по телефона с някой и като я питам с кого говори и се ядосва и излиза аз виновен че я разпитвам и се опитвам да я държа изкъсо.
Другото което ме тревожи е, че от 2 седмици започна да си отделя повече време за косата преди си я правеше на кок и излизаше а сега всеки ден с прическа(в едни сайтове бях чел че това е първия признак че ти изневевяват).
Каквото и да я питам я изнервям, ядосва се много лесно питам я кога си легна и тя ми казва кога нали но се ядосва защо я питам и като я питам какво работа има казва тайна, като я питам къде е пак ми казва тайна а се чуват женски гласчета тоест е с приятелки но може и да не е само с тях...
Постоянно е изнервена, казва че аз я ядосвам а аз не правя нищо....

Казва, че много ме обича и аз и вярвам обича ме наистина много и аз също я обичам много не мисля, че ми изневерява но това нейно държание е странно никога не се е държала така с мен...

От най малкото се ядосва и се кара с мен.... и после не ми вдига като и звъня.

От 2 дни ми се въртят тези мисли в главата и не мога да си намеря място моля Ви дай ми някакво мнение съвет моля ВИ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: c9db93ba50
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   „Постоянно е изнервена, казва че аз я ядосвам а аз не правя нищо.... “
По-скоро е точно обратното, Авторе - точно това е признак, че не ти изневерява - жената е сексуално и иначе незадоволена. Така е с връзките от разстояние. Иначе, ако ти изневеряваше напротив - щеше да е много ведра, усмихната, спокойна като всяка сексуално и иначе задоволена жена, а заради лошата си съвест ще ти се обажда по 20 пъти на ден, за да не вземеш ти да почнеш да го правиш.
99% съм сигурна, че не ти изневерява. Не се връзват много неща.
Постарай се малко повече в леглото и я посъветвай да си види малко женските хормони - при жените често такива настроения са в следствие на кисти да кажем. Може и да е изнервена от изпити, натоварване, недоспиване. Спри да досаждаш с обаждания - пиши например някакви стихчета и хубави неща като СМС.
И честно - не ти изневерява, по-скоро вече е взела да се отдалечава от теб и до някъде в разговори с приятелки да е стигнала може би до извод, че не си за нея. Когато я видиш в добро настроение, спокойна без твое усилие - сещай се, че друг е работил върху нея, ако не си бил ти. -)
За лошите настроения или си бил ти, или цикълът ?, или стресът, но никога някой нов и надарен любовник - те карат жените да цъфтят.
ж28

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7d43e070b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От АВТОРА:ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ ЧЕ ТАЗИ СЕДМИЦА НАСТРОЕНИЕТО И Е МНОГО ДОБРО НО МОЖЕ И ДА Е ЗАРАДИ МЕН ЗАЩОТО ИМАХМЕ МНОГО ХУБАВ УИКЕНД, НО МОЖЕ И ДА Е ЗАРАДИ НЕЩО ДРУГО...
Все пак благодаря ти номер 1 от полза ми е отговора ти :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c1b779319e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А на колко години сте?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f52475e1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз малко се разминавам с мнението на коментар номер 1
повечето жени започват да обвиняват за всичко стария си приятел, едва ли не защо съществува, че да пречи на новата й любов. А вината я кара да изпада в готовност за отбрана.

Разбира се, че е прекалено категорично да заявя - да, изневерява ти. Има шанс да е това.

Съвета ми е обаче да не бързаш с изводите. И спрете с тези 5 обаждания на ден, ама че странно. хайде, не се виждате, липсвате си, ама пак ми се струва прекалено, а той се притеснил, че станали сега пет, защото преди били повече.

Една година е минала, нормално е вече да не летите в облаците и да ги няма постоянните чувания. Излизат напред други проблеми - учене, пари, приятели, реализация в обкръжаващата я среда.

Не бързай с изводите.
Нали си спомняш онази поговорка:
"Три пъти мери, веднъж режи"

А ако е срещнала друг и на челна стойка да се побиеш, няма да я спреш. Хората не се притежават, сори, но никой не ни е сигурен, че винаги ще е до нас.

Още един съвет - спри с тези разпити - досадни са. Смени8 малко начина. Примерно, когатъо й се обаждаш й разказвай какво правиш. И не "Стоя си вкъщи и си мисля за теб", а примерно къде сте ходили с твоите приятели, какво се е случило, какво те е разсмяло, кой какъв виц е разказал ако щеш.

Най-вероятно не ти изневерява, но разстоянието и времето са си казали думата. Освежи малко взаимоотношенията, излез от рутината и спри да досаждаш по телефона. Даже ако успееш, устискай да не й се обаждаш един ден да провериш дали тя ще ти се обади, а почти сигурна съм, че ще го направи и когато те пита "защо не ми звъниш", кажи :Ей, миличко, днес как те забравих, извинявай, ама е тука излизах с Гошо, после ходихме на кино. Мислех да ти пиша смс, ама се отплеснах, че пък нашите някаква работа ме накараха да им върша. "
Смени местата, нека тя е тази, която разпитва, нека тя малко те преследва.

Хайде успех и пиши какво се случва

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: da433a3959
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4-5 пъти на ден... вие не сте нормални.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7d43e070b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От АВТОРА: И двамата сме на 19 години за тези които питат.
Много съм Ви благодарен за съветите номер 4 мерси :)
Все още нищо не мога да кажа защото е минал 1 ден след няколко дни пак ще напиша как се развива връзката :)

А защо ви учудва това че си говорим 5-6 пъти на ден смисъл не мога да разбера малко ли е или е много? :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 60ed4525bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   по скоро я изнервяш ти с постоянните ти въпроси, и на ден 4-5 пъти си е много даже бих казала. Ако имаше друг, категорично щеше да се държи по добре от нормалното за да не разбереш, няма друг спокойно сигурна съм, но не я изнервяй виж не е нужно да се чувате толкова често или пък когато и звънеш не и вади душата да разбереш, къде е питай я как е и тва е, не я тормози с излишни въпроси и да е някъде с някой няма да ти каже все ще измисли нещо така че спри с тъпите въпроси къде си, кога си си легнала и тн

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4dc22dc891
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7 е казал всичко точно. И мен това ме изнервяше, моя приятел също така ми звънеше постоянно и ме разпитваше, обвиняваше ме в изневери, които дори не са ми преминавали през ума. Не я задушавай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56e34b3db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мойта бивша годеница с която ходех 4 години от които посдедната живеехме заедно, я хванах че е писала един по личен sms на един нейн колега от университета и и казах да се изясним, т я рев, цивки, клетви каза че ме обича и така и повярвах. Аз си ходех на работа но имах и време за нея, и така след 2 месеца почнах да усещам тези неща които си описал:звънеше ми през няма и час, даже ме изнервяше понякога НО почна да ми звъни рядко, почна с прическите, тоалетите, балсами, нерви, отбягваше ме, промени и се характера, предпочитанията, самочувствието и тона и.
И така се усетих и почнах да я следя, влезнах и в скайпа с нова парола, защото регистрацията и бе от мойта поща и така видях хронологиите и разни порно линкове от оня дори и така. Призна си че е спала с него и така ме заряза.
Там така, може да си вманиячаваш, може да няма нищо такова, но си имай едно на ум!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6966e4c136
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги имай едно на ум! Това е жена все пак :)), ама да знаеш, че сигурно си въобразяваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker