Само аз ли съм такъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само аз ли съм такъв?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4650 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 15 години съм, но съм доста зрял за възрастта си. Не съм като останалите момчета, а и момичета.. мисля за сериозни неща и т. н. Когато си пиша с някой който не ме познава и не ме е виждал на снимки си мисли, че съм някакъв тип на над 20 години.. точно поради тази причина не мога да си намеря и сериозна приятелка /под сериозна говоря за повече от 5 месеца.. / И преди съм имал приятелки, но.. не е било нищо особено. Малък съм, но искам зряла връзка която да продължи от сега, че чак и за напред. Родителите ми са богати и нямам проблеми с парите, имаме доста имоти, магазини и т. н /парите са ми най - малкия проблем, но не искам момичето - жената да гледа на мен като банкоматна карта.. / Изглеждам прилично и всичко друго ми е напред.

Не гледам на момичетата като "сексуални играчки" и тъй подобни. Не си падам по кифли и някакви надуФки който вървят по улицата и се пускат на всеки 2-ри. Падам си по умни момичета който не ги е срам да излизат без грим на вън или да са себе си на вън и вътре и пред компютъра. Падам си по момичета който знаят какво искат.. как да го получат и как да го задържат. Момичета който не гледат в парите, външността, а в самия човек. Момичета който оценяват нашите действия /говоря за "добрите копелета", а не да отиват при най - неподходящия за тях/ Те не са с човека когото трябва да бъдат с добрите момчета.. с момчетата който биха дали и направили всичко за тях, а при някакви "олигофрени" който ги нараняват физически и психически и ги карат да страдат и да реват по сайтовете и да се оплакват на приятелките си ;xx..

Имал съм приятелки преди и съм правил много неща за тях, а те дори не го оценяват. Не мога да намеря любовта на живота си въпреки, че съм едва на 15, но както ви казах вече.. мисля за сериозни неща като : Къде ще живея след време, Какво ще работя, Каква кола ще карам и т. н. При мен това не са "филми", а реални неща който са въпрос на време да се случат. Както казах.. нямам финансови проблеми. Имам всичко, но всъщност.. нямам нищо. Не съм щастлив.. наскоро приключих връзка с 1 момиче което мислих, че обичам и тя мен, но просто.. не се получиха нещата. Не знам какво да правя и как да открия подходящия човек за мен.. не мисля, че има такъв тип момичета който търся аз.. и това ме кара да се чувствам кофти.. Някакви съвети от ваша страна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 73290c5174
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче на 12 години. И се радвам че има момчета като теб (сериозни) защото напоследък всичко е фалш -не ти се подмазвам или нещо такова просто си казвам мнението. Така по отношение на темата - не може държиш на някой си идеал. Просто излез навън и това момиче което ти допадне го заговори като използваш някои от старите клишета. Абе ти най-добре знаеш какво да правиш

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e77df00ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега си на 15 и може да си зрял за възрастта си както казваш, но утре ще си на 18 (примерно) и ще мислиш по различен начин.
В тази възраст каквато и да е връзка ще завърши по обичайния начин. А колкото по-сериозна смяташ че е.. толкова по-гаден ще е краят!

Не вкарвай големи надежди в бъдещите ти приятелки, защото сериозните момичета търсят сериозни момчета. А те не са на 15 години. Това, че не се чувстваш щастлив отново е заради възрастта.. след време ще разбереш.

Докато живееш с родителите си и харчиш от техните пари не се надявай на кой знае каква връзка.. Не че е проблем, но това е някаква преграда между отношенията със сериозната ти приятелка.

И един съвет: Всичко с времето си! .. Вместо да се правиш на сериозен тежкар се отпусни и си изживей лудите годинки.. след това ще го мислиш...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6f2bf9e0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора до номер 1 и 2!!

До 1# : И аз се радвам, че има такива като и то на по малка възраст дори. Не се държа като никакъв.. нямам никакво самочувствие. Като изляза на вън виждам само някакви кифли и момиченца който се правят на такива каквито не са. Коя на кого е правила "свирки" < с извинение и т. н..

До 2# : Знам, че ще мисля по друг начин и т. н, но под сериозна връзка имам предвид момичето до мен да се държи като момиче /зряло за възрастта си - до колкото може/ да знае как да се държи пред хората, в ресторант, заведение, пред приятели, родители и т. н, а не като 5г. дете. Да ми се сърди за глупости, да вдигна какви ли не скандали за възможно най - дребни, глупавите и незначителни неща ;xx Когато стана на 18 напускам нашите /казал съм им го и те нямат нищо против/ не се хваля с това, че разполагам с пари или нещо подобно. Последното нещо което разбира 1 момиче за мен е.. с колко пари разполагам, какви са нашите и т. н /материални неща ;xx / Съвета е добър и много добре го разбирам.. аз съм си доста спокоен xD живея си живота /особено сега след като лятото наближава.. /, но съм бил вече на всякъде в Европа, бил съм на много места, видял съм много неща, наситил съм се на "дивия живот", дискотеки, заведения, басейни, увеселителни паркове, аква паркове и всичко.. и просто всичко това ми е безразлично и не ми прави никакво впечатление вече xD или това се дължи на това, няма с кого да споделя съответен момент или преживяване и тъй подобни. И точно заради това не съм щастлив.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4227a3cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът ти няма решение, вече всичко е пари и всички са боклуци... Но споко, аз винаги съм бил беден и пак си намерих, е вярно че след като ми загуби 8 години ме заряза само защото нямам "достатъчно" пари... И сега вече на 30, отново започвам от нулата...

Ти поне този проблем ги нямаш... Време имаш, пари имаш, действаш ;)

Ще ти дам много прост пример: Обуй си старите дънки, разходи се в парка... и така всеки ден... до края на лятото мисля че ще си решил всичките си проблеми.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6f2bf9e0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Автора до номер 4!

4# Много си прав за това, че "всички са боклуци".. не всички, но все пак.. И много е кофти, че някоя те е зарязала за това, че не разполагаш с кой знае колко пари, но.. все пак не виждам нищо нередно ако и двамата работите, изкарвате пари и живеете като нормалните хора.

Както казах не искам съответното момиче да ме харесва или да бъде с мен заради парите ми.. доста глупаво ми се струва.. И последното нещо което ще кажа на момиче/жена е с колко пари разполагам. Едно, че тя ще си е мислила друго за мен.. и второ, че ще бъде доста изненадана xDD

Съвета ти обаче.. нещо не мога да разбера xD..
1# Нямам стари дънки.
2# Лятото едва ли по цял ден ще се разхождам из парка.
3# Проблеми винаги има.. няма отърване от тях ;xx

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4227a3cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз имам много стари дънки, които вече не ми стават (не съм си купувал нищо ново от... ъъъ... никога не съм си купувал нищо ново... ), ще ти подаря едни от тези които вече и на брат ми не стават ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 49b65535db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче на 16 и е много хубаво, че гледаш на нещатата сериозно, но няма да стане без кофти връзките. За да намериш и задържиш такова момиче преди всичко ти трябват похват, манипулативни умения, способност да се движиш в определен такт в различните етапи на връзката. Затова аз прибягвам и към по-големи момчета. Все пак нищо на тоя свят не е само в розово. Приеми факта, че си на 15 и неможе от сега да притискаш едно момиче с толкова сериозни въпроси на 1-ва, 2-ра среща. Идеята е там да се научиш да улавяш правилните сигнали и да им влизаш под кожата. Има много хубави хора, които не случват в любовта и не са забелязвани именно заради това. Създай си стил на поведение, нещо като своя запазена марка. Оформи се в една категорична насока, усъвършенствай се на едно високо според теб ниво. А това, че имаш възможности е голям плюс за теб, но ги използвай така, че да не ги оставяш да ти се качат на главата. Колкото и да ти говоря истината е една аз ти посочих горе какво горе-долу имам предвид просто трябва да се оформиш като личност и да си изградиш ясни граници относно това, което няма да търпиш. Винаги има и надути смотани сухари, които се правят, че не те виждат, но спокойно това ВИНАГИ им се връща. Това е от мене, играй си играта и не позволявай на слабите играчи да ти разбиват тактиката.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 87cb5fdb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора до номер 6!

Така и не мога да разбера смисъла на "съвета ти" xDD

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 08e33f96bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спокойно, не си само ти така, аз на 15 бях така, сега съм на 21 и отново съм така. През това време не съм имал почти никакви връзки, а бих казал само "някакви елементарни свалки".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4227a3cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   заради изроди като 7. e такова положението, но след като вече е такова, може би е права... бъди лицемер и нещата ще се получават... бъди парцал и си трупай опита... и не забравяй че моралът и принципите са най вредното нещо, защото ти пречат да си подобриш манипулативните умения...

щом не ме разбираш, ще цитирам дословно, пък може и да вденеш :)

''Когато стана шампион, ще си нахлузя старите дънки, ще си нахлупя някоя стара шапка, ще си пусна брада и ще тръгна по някой селски път, дето никой не ме познава, докато открия някоя момиче, която не знае как се казвам и която ме харесва само заради това, което съм. И тогава ще я заведа в къщата си за 250 хиляди долара с изглед към жилищния ми квартал за един милион долара и ще й покажа всичките си кадилаци, а ако вали - закрития си басейн, и ще й кажа: „Това е твое, скъпа, защото ме обичаш такъв, какъвто съм. "" - Мохамед Али

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 399bf89e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да те питам за какво ти е връзка на тези години...!? Много си малък още за сериозни неща. Колкото и зряло да разсъждаваш все пак си си на 15. Любовта сама ще те намери, като ти дойде времето. А можеш ако искаш да си хванеш кака, че да те отрака.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 87cb5fdb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора до номер 9 и 10!

9#Наистина е много кофти, защото не можеш да намериш подходящия човек за теб.. колкото и да го търсиш =х

10# Не ми се получава.. аз съм си такъв какъвто съм.. не мога да бъда двуличник, не че не го искам или не се опитвам, но просто не ми се получава. Аз съм.. как да го кажа.. прекалено "добър и мил" с хората който ценя и обичам. Правя всичко за тях, а те не го оценяват/както бившата ми приятелка/.. говоря за малки и големи жестове. Подаръци, цветя, плюшени играчки, колиета - ВСИЧКО!! Всичко каквото пожелае. Знам как да съм с 1 момиче, знам как да се държа с нея.. знам как да я накарам да ме ревнува.. знам как да си изгуби ума.. знам как да я накарам да тича след мен, но.. не мога да намеря такава по която аз ще тичам и т. н. Като гледам в Интернет какво се случва с младото поколение.. направо ми се плаче. Все повече и повече си мисля, че няма да намеря подходящия човек за мен. Не искам да съм сам!! Писна ми.. и аз искам да обичам и да бъда обичан.

Относно съвета ти.. горе долу го практикувам. Както казах и преди и сега пак ще го кажа : Последното нещо което едно/а момиче/жена ще научи за мен.. ще са нещата с който разполагам.. за жалост повечето са материални..

Свестните хора са на изчезване.. има само кифли, курви, глупаци и курвари.. Хора който си мислят само как да вкарат 1 момиче в леглото и после : Айде, чао беше ми приятно! , а не мислят за чувствата на момичетата.. въпреки, че.. днешно време момичетата са по загорели от момчетата /някой/.. На къде отива младото поколение в България?? ;xx

Няма любов.. има само приятни моменти прекарани с определен човек и всичко друго е привличане и хормони, защо се залъгвам, че ще намеря "подходящата за мен" ;xx

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b19bceb8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Малък си още. Почакай поживей си и, ще говорим след 10 години.

жена-29

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7bf2b490e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   номер 7 : Драги ми 10, ако не си осъзнал още вечна любов няма. Номера е там и след като премине ''розовото'' на една връзка да има за какво все още да сте заедно... Без манипулативни умения, хладнокръвност и самоконтрол няма да постигне това, което той желае. Може да хленчи за това какъв е светът и да плюе другите коментари или да стъпи на земята. Без хитрост няма да успее, в тоя живот всичко си е борба за оцеляване, дори и връзките. Тъжно е да, но колкото по-рано го разбере, толкова по-добре за него... А що се отнася до теб номер 10 айде живей си в идеалният свят и не съм му казала, че моралът и принципите пречат, нито пък че трябва да използва момичетата само за опит, а че без издънки и опит няма да стане, бъркаш нещата. Ако има някой друг дето не е стъпил здраво на земята ЖИВОТА Е ГАДЕН и никой нищо не ви дава в ръчички може да ревете какъв е или да се стегнете. Изборът си е личен. Аз се сдържам от обиди, съобразявай се и ти. Има си правила и норми на поведение господин Морален.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a5d575e62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До автора:
Също съм като тебе само че съм на 21 момче, но нямам такива силни родители като тебе. Незавиждам имам някаква цел от която се отклоних през последната година, урок научен връщащ ме към нея.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6f2bf9e0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ОТ АВТОРА!!

> Благодаря на всички който се отзоваха на темата ми /за тази една седмица/ искам да ви кажа, че почти съм се отказал да "търся" момичето на мечтите ми. Ще чакам тя да ме намери xD Та.. нали днешно време момичета/жените поемат инициативата < така да го кажа. Наистина не знам какво да правя.. времето ми минава много бавно, а нямам никакво желание да се занимавам със странични неща /хобита и т. н/. Нямам приятели и не излизам честно на вън и.. нямам намерения да го правя /не, че не искам или нещо подобно.. просто няма хора с който да седнеш и да проведеш един нормален културен разговор/.. Понякога си казвах : Ах.. защо не съм като останалите момчета който са с момиче само за да си вдигнат самочувствието и ако им пуснат да си направят кефа!! Явно днешно време е важно с колко момичета си бил, с колко момичета си спал и коя какво ти е правила ;xx

На много малко съм да вдигна ръце от всичко и всички..

Не знам какво да правя.. как да продължа.. със самотата сме първи дружки :33 xD много се обичаме, неразделни сме.. всеки ден и всяка нощ сме заедно.. Май тя е единствения човек който иска да бъде с мен :)!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4227a3cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От 4/6/10 до 7/15.

Както казах, оцеляват само изродите, за това си права... Но на каква цена? Сега си млада и можеш някак си да го понесеш, но аз не познавам нито един човек, който е избрал този път и да не е съжалил жестоко...

Да в много отношения ще ти е добре, но наистина ли си въобразяваш че с лъжи и лицемерие можеш да си щастлива? !

От друга страна аз винаги съм бил и ще продължа да бъда мечтател! И знаеш ли, ако нямаше твърде много "добронамерени реалисти" около нас, нещата щяха да продължат да бъдат доста розови... Дори може би до края на така или иначе безсмисленият живот... Но ето че тя реши да стъпи здраво на земята, а аз реших да продължа да си летя и сега аз не съм особено щастлив, но тя е 100 пъти по нещастна...

И не че не знам как да си я върна, и преди ми се е молила на колене да се върне, и сега пак ми реве че е сгрешила... но аз освен мечтател съм и идеалист... и понеже не греша, не мога да прощавам чуждите грешки, защото знам колко много ми коства това, колко много ми коства да не проявявам слабост! А тя стана твърде жалка и слаба и просто вече мина всякакви граници и не мога повече да й прощавам глупостта... Смятам че щом веднъж ме е предала, значи ще продължава да ме предава и лъже... Защото втори шанс можеш да дадеш, но не и трети!!!

А ти го съветваш да започне с лъжи от самото начало... Съжалявам но мирогледът ти е в пълно противоречие с условията при които съществува любовта, а от там съответно за хора като теб наистина няма любов... Можеш да продължиш по този начин и привидно да си добре или да рискуваш, да се научиш да обичаш и да си едновременно и много по-добре и много по-зле, всичко зависи от късмет и интелект...

П. П. На 30 години аз мога да заявя с гордо вдигната глава, че никога не съм бил с жена, просто защото ми се е до*бало, винаги първо съм изчаквал да се влюбя! Съответно никога не съм изневерявал на жената която обичам, никога не съм я лъгал и винаги съм й казвал точно какво мисля и чувствам, дори да знам че може да я загубя заради това. Така съм постъпвал с всички хора около мен и ще продължа да го правя! И не че това има някакво значение, но един ден аз ще си отида с чиста съвест от този свят, а ти вече си загубила тази възможност... Колко жалко... И знаеш ли, аз винаги съм плащал висока цена, но никога не съм останал длъжен!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e08b1eb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От 7/15 до 4/6/10/18
Е учудващо е тогава как един зрял мъж продължава да не се съобразява в изказа си. Ще взема пример от теб и ще наричам изрод всеки, чийто мироглед не съвпада с моя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Харесвам начина по който мислиш. Изключително рядко се срещат момчета като теб. Бих казала че си моя идеал дори и да не си богат или да си от шикозно семейство. Не съм материална. Харесвам характера ти и това че можеш да си искрен. Не губи това качество никога!!!

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От Автора до номер 20#

От къде знаеш, че не съм богат или не съм от шикозно, преуспяло семейство :D?

Това, че не съм споменал материалният/финансовият си статус не значи, че не съм или нямам. < Това при прави много голямо впечатление, че когато човек не говори за пари означава, че няма или не разполага с достатъчно :D Което е доста глупаво от 1 страна.

Семейството ми е богато /така да го наречем/ имаме 2 апартамента в 2 различни града в България. 3 къщи в 3 различни села пак в България. Кооперация в Германия 2 магазина. Добър и печеливш бизнес. Баща ми кара Audi A6 - 2012година, Майка ми Mercedes ML 320 - 2010 година. Имам всичко което поискам, но пак не съм щастлив. Когато не е споделено.. просто не е щастие.

Не останаха свестни хора да ви кажа честно :( и това е много лошо.

 
  ...

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 93a6cf10b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторе първо не беше нужно да пишеш, какво притежавате само за да докажеш, че си богат, въпреки, че твърдиш, че това не е най-важното за теб! Момче осъзнай се, да и аз търся сериозна връзка, но за всеки влак си има пътници, нали знаеш..!? Живота е пред теб и за всяко нещо си има време! Разбира се също така преди да срещнеш истинската си любов, ще имаш и неуспешни опити, но просто трябва да си търпелив, каквото е писано това ще стане! Не те хейтвам да ни си помислиш нещо ;d просто това е самата истина! Само се надявам да си останеш със същото мислене и занапред, защото знам едни говорят едно, а вършат друго! Успехи ти пожелавам! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От Автора до номер 23#

Не искам да го доказвам и т. н, просто..

Ще ти дам 1 пример : Когато ти кажат, че примерно не можеш нещо, ти се опитваш да ги убедиш, че можеш и го можеш по добре от тях. И аз се опитах да направя нещо подобно. Съжалявам ако има нещо ;d. Последното нещо което една жена ще разбере за мен е това с колко пари разполагам. И в крайна сметка като започнем да говорим за каквото и да е пак и пак стигаме до пустите пари ;xx Имах вече много провали които мислех, че няма да завършат така.

Оставам си мнението, че няма да разбера какво е да си ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ :(.. Че в крайна сметка аз дори нямам добри и истински приятели.. дори 1 свестен приятел :D Всички за мен са познати и хора с които имам нещо общо.. нищо повече. Когато седнем да си говорим за нещо.. тънко и внимателно отварят тема за пари и точно тогава ставам и си тръгвам :D Неудобно ми е да говоря за такива неща.. не желая и не искам. Само когато се налага тогава. Че живота само в това да имаш пари ли се превърна??

И последното нещо не го разбрах.. "Само се надявам да не останеш със същото... "??

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: ab596914e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ако искаш да си щастлив и да се чувстваш обичан на тоя етап - търси си зряло момиче. С момиче на твоите години няма да успееш да постигнеш баланс. Винаги помни, жените не мислят като мъжете. Аз съм на 23, и от 4 години имам връзка с жена на 36, никога не е била семейна, няма и деца. Научих толкова много от тая връзка, наистина много.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 93a6cf10b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Отново те тормози номер 23 ;d - не не си прочел правилно имах в предвид ДА СИ ОСТАНЕШ със същото мислене и занапред.. , а не, както някои правят днес говорят едно и мислят едно, а на следващия ден са на съвсем друга вълна..! Колкото до парите-иска ми се да кажа, че те не са най-важните..! Да.. , но в днешно време всичко опира до тях.. от парите зависи дали ще сме здрави, защото имаме нужда примерно от спешно лечение.. от това дали ще си осигури ме покрив над главата и т, н, НО в никакъв случай не трябва да ставаме материални хора.. ами и аз да ти кажа имам един единствен човек, който мога да нарека-истински приятел, а всички останали ли!? И аз, като теб просто намирам общи неща за които да си говорим и това е..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 01fff14f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм на 14 и като чета какво пишеш, имам чувството, че го пиша аз. О. о

 
  ...

...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От 20 към 22. Извинявай не съм искала да те обидя и ако съм го направила не е било умишлено. Това за богатството няма нищо общо. Просто казах че харесвам искрени хора. Не беше нужно да изброяваш какво притежаваш или притежават родители ти. Казах че не се интересувам от материалното нито твоето нито моето нито на някой друг. Просто ти направих комплимент за това че си един от малкото хора които могат да бъдат искрени, нищо повече. Не знам защо ме нападаш.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От Автора до номер 29#

Не те нападам или нещо подобно :D просто "споделям" явно си ме разбрала погрешно. Благодаря за комплимента, но в последно време малко са хората като теб, а и въобще свестните хора. Аз дори не те познавам, а ти си правиш труда да четеш моите постове и да отг. на тях, да ми помагаш без съм молил за това. Оценявам го :) - Та.. аз дори не знам коя си, от къде си, на колко и т. н :D, но.. искам да кажа едно Благодаря и на теб и на другите направили си труда да прочетат за това и да коментират :). Радвам се на малките неща в живота и на 1 глупав коментар от вас - пак бих се радвал.

И да ви кажа хора.. не всичко е пари, просто вие така си мислите :)). На мен ми е омръзнало да получавам това което искам без да си мърдам и пръста за това. Просто казвам "мамо или тате : ще ми купиш ли...? " и в рамките на няколко часа, дни или седмица вече го имам. Става ми доста безразлично така. Не знам какво ще правя когато стана пълнолетен (т. е на 18) не мисля, че ще мога да се справя сам с всички тези отговорности.. всичко ми се носи на поднос едва ли не. И.. наистина ще ми е много трудно (или аз така си мисля).. да си самостоятелен не е като да отидеш на лагер за 1 седмица с приятели, без родители.

Напоследък започвам да се чувствам все по самотен и не желан от хората. Давам мило драго за тях, а те дори не се сещат за мен (да ми пишат или нещо подобно). Не мисля, че въобще имам приятели.. имам само познати и хора с които имам нещо общо.. всички други са 1 голям ФАЛШ :)) - поне аз така го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От Автора до номер 27#

Трябваше първо на теб да отговоря (карам ги по ред), но просто мислех, че съм прочел всички коментари :D - Извинявам се за което, но ето, че не съм те пропуснал :)..

Мисленето ми е едно и също просто с ден на ден ставам все по зрял и си мисля, че на 40 години ще съм следващия "БУДА" :D. И наистина парите не са най - важното нещо на тоя свят. В крайна сметка.. какво му трябва на 1 човек за да е щастлив? Няколко милиона €? .. Не мисля така.

Едно хубаво жилище, прилична кола, добре платена работа, добри и истински приятели, любим човек до себе си и всичко друго са просто формалности. < Поне аз така мисля.. от гледна точка на материалното положение де :D. В крайна сметка.. не е нещо непостижимо или невъзможно, нали така?

Хората са най - важни в живота на 1 човек.. в моя те липсват и може би за това нямам никакво самочувствие и хората ме смятат за някакъв разглезен :D Каквото и да означава това.. Докато не опознаеш един човек - можеш само да предполагаш какъв е той :). Вече не мога да разбера кои приятели - така де.. познати - са истински приятели..

В момента пиша това.. слушам музика, пия и се усмихвам. Как непознати могат да ми обърнат повече внимание отколкото хора с които съм сядал на 1 маса :D.. Едно голямо Благодаря! На всеки 1 отделил няколко минутки от живота си за да прочете и напише нещо по темата.

Най - важното в този живот е ЛЮБОВТА, нали така? Всичко друго може да се постигне по един или по друг начин, но.. да обичаш и да бъдеш обичан е нещо прекрасно. Вече наистина не знам какво да пиша.. започвам да пиша нещо и после го изтривам :D за това ще спра и ще чакам отг. от вас :).

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 23f9954fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Здравей! Не само ти си такъв - повечето хора търсят половинката си и то не 15 години, а цял живот :) Просто мъжете по - рядко го признават. Може би се движиш в погрешна среда, ако я смениш може да срещнеш нови и по - различни хора. Иначе - познавам няколко двойки на по - 40 - 50 г., които са заедно от 16 - годишни и си живеят чудесно. Въпрос на шанс е кой кога и дали ще намери човека за себе си. Първата стъпка обаче е да го търсиш - според мен след година - две ще се чудиш защо толкова тежко си приемал нещата сега. Най - малкото при едно следване ще смениш средата си изцяло.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 3b818049c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Човече, имах същият проблем(кой ли го е нямал, това е най-важното, което искам да запомниш) истината е че просто трябва да минеш една възрастова граница, колкото и да си зрял за възрастта си.. Но знай, че любовта ще дойде. Спомена че нямаш приятели, намери си, създай приятелства(това е другото, което искам да запомниш) и си ги запази, защото любов ще срещнеш поне няколко пъти в живота си. Това, което ще ти препоръчам е да си намериш хобита(полезни- спорт, образование и т. н. ) така времето ще ти минава и в колкото повече различни атмосфери се поставяш и различни среди, толкова по-голям шанс имаш да те забележи някоя госпожица (: надявам се да ме послушаш, но всеки си има собствени виждания, при мен се получи, поне за последните 3 години (: УСПЕХ

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   От Автора до номер 33#

И аз горе долу си вярваш, че ще дойде, но.. винаги се питам кога :(?? Относно приятелите.. не знам - просто не мога да намеря такъв тип хора с които да се чувствам добре и на място.

Хобита си имам и то доста.. имам какво да правя през деня, а и през нощта :D.

Относно тази бъдеща "Госпожица" :D.. Просто няма такъв тип момичета които описах (в темата) или нещо близо до тях. Или аз не съм срещал или наистина няма такива :(.. Всички са някакви кифли, русо русо.. ама много русо (ако ме разбирате.. 1 1 = 3 -. - )) някакви метълки < този тип момичета направо ме убиват (от смях) :D, някакви които прекалено много си вярват, че са нещо повече от другите, но всъщност всички са един дол дренки.. емо сатийл.. абе.. какво да ви кажа, срещал съм всякакъв тип момичета, но не и моето :(.. < Не искам да обиждам момичетата или те така да го приемат. Всеки си решава как да се облича, как да се държи, къде да ходи всеки си има различен вкус, но все пак.. понякога прекалявате и влизате в какви ли не филми :D..

Радвам се за теб, че си намерил момичето на мечтите си.. И аз искам да намеря това момиче за което си мисля всяка 1 вечер.. опитвайки се да си я представя как изглежда, как се държи и всичко останало.. всичко си го представям, но само външно как изглежда.. не мога :( Може би, защото не гледам във външността (за мен съдържанието е по важно от опаковката). Мен ако питате и Miss Bulgaria 2013 да ми предложи.. пак бих и отказал :D ако не се разбираме или не ми допада като характер, държание и т. н..

Скоро завършвам образованието си и след това вече няма какво да правя.. не мисля, че ще работа нещо, защото нашите са се погрижили за моето бъдеще, имаме си бизнес и всичко останало (което след като навърша 18г. автоматично се прехвърля на мен - като единствен наследник) и просто не знам какво да правя с живота си.. Обиколил съм почти цяла Европа (бил съм в 15 държави) не мисля, че ми е нужно да обикалям и целият свят. Нагледал съм се на всичко.. Говоря 5 езика и уча още 2.. мисля, че 7 езика докато навърша 18 ще са ми ПРЕдостатъчни :D. И.. какво друго да ви кажа.. живота ми е доста скучен като цяло.. или аз така си мисля. Когато няма с кого да споделиш "щастието си" е безсмислено колко пари имаш, къде си бил, какво имаш, какво правиш, какво си постигнал.. абе абсолютно всичко няма значение щом не е споделено..

Живота е... кофти :(!! xDD

Вече наистина започвам да се отчайвам.. и то МНОГО!!

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   От номер 29 към 30:

Истината е че не знам какво да ти напиша. Бих казала че думите ти ме впечатлиха.


Истината е че следа редовно коментарите и отговорите свързани с историята ти. Просто харесвам начина по който пишеш и това за което пишеш. Колкото до мен аз съм едно просто обикновено 15г нормално момиче. Не получавам всичко на готова, но не смятам че и трябва, не смятам че когато някой получава всичко на готова той може да бъде щастлив.

Въпреки това ще ти споделя, че и аз нямам особено истински приятели. Повечето хора с които общувам не ме смятат за добра приятелка, може би защото понякога дори доста често не се държа като тях и не се сливам с обстановката. Често се държат много не зряло и лигаво понякога ми казват че съм прекалено сериозна защото рядко се държа лигаво а когато ме попитат някой тъп въпрос и аз им отговарям прекалено сериозно. Често се ядосват за това че понякога вада някакви твърдения или хипотези за разни неща или че изразявам прекалено често мнението си някой или нещо. Смятат го за дразнещо или че се опитвам да се правя на по важна от тях, която всъщност не е вярно и никога не съм го искала. Просто съм такава и няма да се променя камоли заради мнението на някой, а и не искам.


Така че, не винаги приятелите ти се интересуват от материалното, просто хората имат различни слабости някой търсят хора като тях с които могат да се чувстват комфортно или хора с които могат да си говорят всеки ден на една и съща тема или хора които имат това което те нямат за да запълнят празнотата си. Просто това е човешката ни природа .


Не знам просто какво повече да ти напиша. Просто когато пиша коментар за теб се чувствам свободно и спокойно и просто не мога да спра да пиша, а аз дори не те познавам. :)

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   От Автора до номер 35#

Ще карам по ред ;dd..

1# И аз съм като теб.. просто 1 момче на 15 (скоро ще ставам на 16 - няма как да не се похваля ;dd)

2# И аз не мисля, че ще бъда щастлив ако не получавам нищо ей така, но.. мисля, че понякога трябва да се потрудиш за да получиш нещо.

3# Да'мм.. и аз това съм забелязал в хората. Ако кажеш нещо по умно от тях се обиждат и си викат : Тая/тоя тЪп/а ли ме изкара/ва ^.. А нищо подобно. Ти се опитваш да дадеш малко акъл на човека или да го поправиш ако е сгрешил с нещо, а той си мисли, че го обиждаш. Съвсем нормално е да се държиш лигаво и несериозно в някой моменти :D. Когато им дадеш сериозен и зрял отговор се сцепват на сред пътя и те гледат странно =. = xD. Просто някой хора нямат достатъчно "сиво вещество" в главата си < Както обича да се шегува майка ми ;dd.. След време и на тях ще им дойде акъла и ще знаят как да се държат когато излизат някъде или говорят с някой човек, но.. след много време ;dd, а при нас просто това идва по рано (държанието, поведението, мисленето, разсъждаването и всичко останало).

4# Не знам какво търсят, комфорт с мен или да се чувстват добре, но знам къде гледат постоянно когато дойде сметката :D (ако ме разбираш.. )

5# Радвам се, че се чувстваш добре и свободно :)) Не спирай да пишеш.. можеш и да не спираш да пишеш и по Skype :)) Искам да те поздравя с 1 песен (не знам какъв стил музика слушаш, но на мен много ми допада тази песен : http:/...., а и КОМЕНТАРИТЕ за тази песен са много хубави!

П. П : Един знак, една песен, една снимка.. води до нещо друго, надявам се да успееш да ме разбереш :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   1 Е ако ще се хвалиш ти ще се похваля и аз ( и аз съм почти на 16)!

2 Да си щастлив можеш да бъдеш по много начина. Какъв ще е начина зависи само от теб. Хората са щастливи по различен начин и по различен начин получават щастието си както и по различен начин го изразяват.


3 Да се обидят е нормално защото не могат да го разберат. Всеки човек е своя собствена разновидност.

4 Колкото до хората които гледат сметката не ги уважавам особено. Смятам ги за прекалено повърхностни. Смятам че не си в правилната компания (просто мнение). Важното е какво ти търсиш и да знаеш как да го намериш.

5 Не смятам да спирам да пиша чувствам се добре че има някой който ме разбира до някаква степен и това ме успокоява, няма да спра докато това ми помага. Skypa - още ти го нямам :). А за песента благодаря но дори не е близко до стила ми, но все пак благодаря.

П. П Често разочаровам хората :))

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: b74a84e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От Автора до номер 37#

xDD || Мм.. относно Skype.. Мисля, че не си ме разбрала както трябва. Влез да видиш пак тази песен и поразгледай коментарите малко може да намериш нещо което ще ти бъде от полза :))!! Песента не беше с цел да те поздравя, а ..... Погледни пак тук - таме. А и.. като гледам така не си прочела "П. П" ми или не си го разбрала както трябва :D.

1# Аз знам какво ме прави щастлив, но.. Винаги има 1 "НО"!

2# Не знам дали въобще има правилна компания за мен.. все още не съм я открил, а и не мисля, че има такава. Или ако има то ще са няколко хора от няколко различни градове :D

3# И.. относно "П. П" са ти.. имам чувството, че ми е познат от някъде и, че съм го виждал и преди..

> Искам отново да погледнеш песента и този път малко повечко да се загледаш и малко по ма долу : )). Вярвам, че си умно момиче и ще можеш да разгадаеш "загадката" ми (или.. поне се надявам :D ). Успех!! И.. ще чакам да ми пишеш :pp!!


Модератор - не публикуваме контактни данни.

 
  ...

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   От 37 до 38!

Разгледах песента, прочетох този път всички страници не само първата. Имаше много положителни коментари
( харесвана песен е ). Може би на мен нещо не ми е ясно какво точно трябва да науча от тях, може би ги приемам като прекалено обикновени и за това не мога да намеря нищо, не знам.

Прочетох послеписа ти! Колкото до моя често го казвам - рядко го пиша, може да ти е познат само ако ме познаваш на което не ми се вярва така че най вероятно е съвпадение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 5ae8771cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Нищо, че се имаш за много зрял, само на 15г си. Живей си живота и не го мисли много кога ще срещнеш любовта. Тя идва неочаквано и сама, без да я търсиш насила. Всеки път, обаче, когато общуваш с дадено момиче го гледаш под лупа, няма как да се получи да имаш нормални отношения. Дръж се с хората естествено, не ги съди дали са кифли или гледат само парите ти, не изтъквай както тук колко много имаш и само за това да говориш, бъди себе си, интересувай се от интересите на момичето, с което общуваш и ще постигнеш повече, отколкото предполагаш. Дори ще намериш приятели и няма да се чувстваш сам. Може да си мислиш, че си видял много като си обиколил Европа и не те впечатляват разни неща, но повярвай ми има още много неща, които да видиш, с които да се сблъскаш, които дори да те трогнат или пък да са ти интересни. Живота не е само екскурзии, аквапаркове, коли и гаджета. Не знам колко сериозна връзка очакваш на твоите години, макар, че се случва една ученическа любов да продължи с години, с времето да прерасне в съжителство и брак. Това е с времето, а сега първо трябва да я откриеш и да й дадеш шанс. Нито една връзка не е сериозна още от първите срещи. Става такава с времето. А дали ще стане зависи и от теб, не само от момичето. Не вярвам около теб да има само "кифли ", огледай се. ;) Последно- остави нещата да се случват, дай време на времето и покажи кой си, какъв си, не какво имаш. Успех!

Ж 38

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Просто бъди себе си. Чувал ли си израза "Че когато търсиш нищо не намираш". Спокойно отпусни се а когато му дойде времето ще намериш подходящото момиче. Изживей си детството докато можеш за да не съжаляваш после. Просто прави това което те кара да се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 111a8df899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Авторе, да ти имам проблема. По принцип както е казано за всеки влак си и има пътници. Който търси намира. Посвали малко гарда. Все ще се намери момиче което да те обича от цялото си сърце и което да те разбира. Стига това да искаш. Възможно е да не уцелиш от раз, на 15 си има време за всичко. Човек се учи от грешките си. Знам какво е да надраснеш възрастта си. Тогава човек трябва да се научи да прави много компромиси защото има опасност да остане сам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6a917a6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Tърси и ще намериш
мно внимавай днешно време момичетата са хитри
моя съвет е не бързай и не се очайваш за всичко си има време и място

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c7e46c3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Толкова я обичам, толкова я уважавам, направи ме на клоун защото се напи и аз я обичам от все сърце!!! Искам да съм с нея, по какъвто и да е начин! Обичам я въпреки всичко което ми направи! Обичам я. Не искам секс, не искам нищо друго освен да е близо до мен!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0c75444824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Да, любовта е като наркотик... Зарежи дрогата братче... Дори да не ти съсипе животът тотално, то със сигурност ще ти загуби страшно много време... За което ще намериш още много кучки с които да си губиш времето или дори ще успееш да свършиш нещо полезно!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Не гледам на момичетата като "сексуални играчки" и тъй подобни. Не си падам по кифли и някакви надуФки който вървят по улицата и се пускат на всеки 2-ри.
САМО ТАКА!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c3fbbccca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Има такива момичета просто се сещат рядко - много малко са останали. Не се вманиачавай в това да я търсиш тя ще се появи но внимавай да не я подминеш. ако си това което си ще намериш момичето с което ще си паснеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker