Отворена връзка с омъжена жена ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отворена връзка с омъжена жена ?!
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 5905 пъти
Исорията е кратка и малко цинична. Преди около 5 години си имах приятелка, която много обичах, но тя неочаквано замина за чужбина и там се омъжи за един местен мъж (с 10 години по-голям от нея). Не знаех нищо за нея докато беше в емиграция, нито къде и как живее, нито кога се е връщала за отпуски и ваканции, нито пък си пишехме по имейл или чат.

Единствено по едно време разбрах от един познат, че вече си имат и дете. Предполагах, че е много щастлива в новия си дом със своето дете и семейство и не мислех много за нея... И точно, когато бях сигурен, че всичко е приключило един ден преди около година тя внезапно се върна в България с детето си и започна да ми се обажда непрестанно и да иска да се срещаме!

Попитах за причнината и тя ми каза, че със съпругът й изобщо не се разбират. Известно време се се дърпах, но накрая реших да се видим иииии... от тука като започна да се лее една любов и да се вихри един романс, та чак косата да ти настръхне.

Тя му писа, че му изневерява. Шест месеца по-късно и съпругът й дойде в България, аз почти веднага отидох при тях и се срещнах с него. Противно на очакванията ми това беше най-абсурдната ситуация, която съм виждал. Мисля, че едва ли има нещо по-объркващо за ценностите и светоусещането от една такава среща - всички говорят на посоки и се чудят дали сънуват или е реалност, насроенията за секунди се сменят от крайно позитивни към крайно негативни и обратно.. абе с една дума лудница!

Сега с тази "фатална жена" продължаваме да се виждаме и да живеем заедно, когато имаме възможност. Съпругът й също се вижда с нея от време на време. И всички знаем какво се случва, няма скрито покрито.
Също се грижим за детето им кой с както може и всички го обичаме, защото то разбира се то най-малко е виновно за нашите необмислени постъпки. И така продължава да си бъде и до сега, но вече е по-спокйно от към емоции и страсти.

Не знам какво, ще се случи от тук на татък само знам, че хората рядко одобряват такива експерименти, но вие как мислите: възможни ли са такива Отворени връзки или егоизмът и ревността винаги ще ги спират?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: e550305852
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Tи си луд. помислете за детето как ще му се отрази на психиката. пхх глупаци

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8203e6e2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ако наистина има обич, би трябвало да има и поне малко ревност и егоизъм. Явно не я обичаш тази жена, но ти е нужна за секс.
Аз не мисля, че мога да деля жената, която обичам с друг мъж и да гледам детето им. Бих желал да имам свое дете и моя жена, а не да се надявам да се отвори шанс и аз да се вредя да изчукам жената на тоя, защото в момента е свободна, а той е в чужбина и пак да си чакам реда.

За мен това не е нормално! На нея предполагам и е добре, тя винаги си има мъж до нея, дали ти или съпруга и, тя си има и дете, но ти...
Ти, до кога можеш да я караш така? Млад си затова те иска, но годините си вървят. Казват, че на младини човек гради старините си...

Отворена връзка, докога може да съществува тя? Това никой не може да каже, но тя е обречена, рано или късно детето си иска бащата и ще иде при него, а майката (жената, която делите двамата сега в леглото си) ще предпочете съпруга си, защото там е семейството и, там е детето и, там е и мястото и, ако разбира се все още я искат...
А ти? Ти оставаш сам.
Помисли! Докато си млад може и тройка със съпруга и да правите ...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: afb6257211
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Защо винаги мешите любов в такива глупови истории.хей пич не мога да ти кажа не бъди глупак след като си ГЛУПАК;но тя неочаквано замина за чужбина и там се омъжи за един местен мъж (с 10 години по-голям от нея). Не знаех нищо за нея докато беше в емиграция, нито къде и как живее, нито кога се е връщала за отпуски и ваканции, нито пък си пишехме по имейл или чат.

те са твой глупови думи

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 35b9844910
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е любов, а хаос. Интересно след като съпругът й е дал разрешение дали и той няма аналогична връзка. Заслужава да си помислите и за заплахата СПИН.
Още нещо- вие сте млади хора, а не мислите за общо бъдеще.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e9f722e6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А на теб харесва ли ти да нямаш нищо истинско в живота си. Сигурна съм, че не я обичаш, иначе нямаше да и позволиш да е с друг, нито пък тя на себе си, ако те обичаше.
Бягай от такива отношения!
Тя те е зарязала и е хукнала при друг и сега като не върви е дошла при теб пак, НО не оставя него и ти като куче се унижаваш?!
Имай достойнство и прекрати това! Намери си нормална жена...

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 07cc9533d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за съветите и коментарите. Значи тук става дума и за това, че можем и да си имаме дете, ако искаме. Както ви казах никой нищо не крие и всичко се обсъжда и за това също сме си говорили. Иначе може и да съм глупак без достойнство, щом казвате. Само не разбрах защо всички коментари (с изключение на първия) избиват в посоката: някой на някого нещо да позволява, забранява и да разделя ?!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6f3e9380d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти кажа едно- Махай се от там. Тя те използва защото вероятно й угаждаш и като не вървят нещата с мъжа й ти си й отдушника, човека който ще я изслуша. Тя не те бръсне, просто запълва празнини. Ще мине време, годините минават и по- горе някой беше написал че ще си останеш така сам. Тя има дете и за никъде не се е разбързала ама ти, ти какво ще правиш.

Аз се разделих с моя човек заради една такава която ту го шитваше, ту го привикваше и той глупака й се връзва. Нашите отношения са влошиха тотално защото аз понасях на тази жена емоциите, в смисъл , че като не й е хубаво с мъжа тя тича при него и той си мисли че тя го обича и се отдръпваше от мен. Е НЕ ГО ОБИЧАЛА щом ведънж го е разкарала и после се връща, това е игра.

Сега не сме заедно, но той си е направил избора. Докато бяхме заедно чух изказвания за мен/ звучаха като съпоставка между мен и нея , звучаха добре в моя полза, показваха че на нея не й пука за него и той го осъзнава и знае ама е по лесно да си кара така или е хлътнал и не може да напарви нищо, слаб характер/, и това говори МНОГО. МНОГО за това че на дамата не й дреме за него , той го вижда но нищо не прави.
Живее си с илюзията вероятно че ще дойде неговия ред.Махнах се от там и го оставих да си живее с илюзията че е обичан и уважаван.
Това което той направи с мен години наред сега му се случва същото.

Може гадно да ти прозвуча, но му го пожелавам. Защото той никога не се опита да ме опознае като човек.....и се оказа една лигня, която си е въобразил , че една жена усмихне ли му се й е в кърпа вързан и обичан,ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ Е.

Подкрепям на №2 мнението с две ръце.
Ти винаги ще си резервата, ще ти мине времето, ще си седиш сам у вас а тя си е оплела кошницата, има дете , ще се появи някой по- добър от теб и ти ще си изхвърления...сега запълва с теб. И така както е постъпила с мъжа си, ти ще си следващия.
Търси жената за теб...а не празни илюзии които са за няколко часа заедно прекарани.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6f3e9380d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 съм, подкрепям и мнението на № 5

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e0ba732b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А ти защо отговори на обожанията? Толкова ли си слабухарактерен.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0a282a8ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Cамо девет коментара а мислехме да праим бестселър :)
Лошата БуЛка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker