Мислите ли, че съм твърде мекушав? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли, че съм твърде мекушав?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 5744 пъти
Здравейте!
Искам да споделя проблемите си с приятелката ми, за които се чудя как да ги реша...

От известно време насам, без да съм и дал абсолютно никакъв повод, тя започна да се държи грубо с мен... не обича да правим нещата, които сме правили преди и изглежда отегчена... Може би роля играе това, че в момента е без работа и е малко изнервена..., но от моя страна отношението ми към нея не се е променило, не сме се карали за нещо конкретно и т.н.
Най-лошото е, че не спира дотам ами ми е посягала вече няколко пъти.

Например един път се оплакваше, че нямала подходящи хубави чехли за излизане... и аз реших да я поразведря малко, спомних си че си беше харесала едни в един магазин, и отидох и ги купих... първоначално тя много се зарадва, и каза, че още на следващия ден ще ги пробва... бях си вече у нас, когато тя се прибра бясна- чехлите й били неудобни, краката и се изпотявали и се хлъзгали, аз съм бил виновен и т.н... Аз се опитах да я успокоя, че ще и купя други (тя очевидно без работа не иска да дава пари). Тя избухна още повече и ми се нахвърли, и почна да ме налага с чехъла, който аз и бях купил, през лицето...

После естествено имах синини по лицето, а тя ми се подигра, че като съм бил "мъж под чехъл", поне следите от чехъла да се виждали... Излизаме вечерта с едни нейни приятелки, и те ме виждат, и питат какво е станало, а тя само посочи към краката и чехлите си, и познайте как се смяха за моя сметка...

Последната издънка беше, когато чистехме заедно апартамента... аз чистех банята, и тя дойде и вика "ейй една тоалетна не можеш да изчистиш като хората". Аз малко се обидих и отвърнах ако има претенции да я изчисти сама, и тя пак побесня, и почна да ме налага с четката за тоалетната през лицето, което ми се струва най-мръсното и унизително нещо, което някой ми е причинявал... :(((

Не знам какво да направя, защо се е озлобила срещу мен, грижа се за нея, помогам и за всичко, гаджета сме от 3 години, а тя изведнъж се държи така... мислите ли, че съм примерно твърде мекушав или че съм й омръзнал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: b8ff111a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Kъсай с нея веднага! Момиче ти го казва!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1aa22192cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто тя е лоша не си виновен ти... ся е време да и стъпиш на врата!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 910acc28ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Поговорете. Обясни и как стоят нещата. Ако не те разбере и не се промени да си хваща пътя - не си длъжен да търпиш това унижение. Храни куче да те лае !!! Жалко само че си загубил три години с нея ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a8091b2230
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти защо търпиш такова нещо, защо?!?!?
Няма прошка и търпене на това, нито за мъже, нито за жени.Махай я тая човече, в случая е без значение, че си мъж. Ако беше жена, пак е същото: МАХАЙ Я веднага, без да му мислиш, и не се обръщай назад!

Това е недопустимо, не може така да се държиме... няма оправдания и извинения за насилие, и не може да има. Смеят ти се... кокошки... аз съм жена но ти казвам: няма и не може да има оправдание за това
И дете сигурно нямаш, ами ако имаше? Как щеше да му е на него, помисли

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0717378549
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Абе какъв мъж си ти бе, женчо. Ми как може да допуснеш такива неща?
Гледай другия път да не ти навре главата в тоалетната, а четката отзад!

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0717378549
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Господине, жив си за оплакване бе. Чудя се как още си с нея...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1fec950a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно... бойна женичка си имаш. =)

Първи, разумен вариант: постави въпроса директно, точно и без увъртания - "Какъв ти е проблема с мен?". Предполагам или ще ти отговори, или ще хване първото тежко и евтино нещо около нея, и ще почне да те налага.

Ако ти отговори - нещата ще се изяснят.

Ако се направи на интересна - имаш два, не до там цивилизовани подхода:
1. Нагърми й и ти шамарите - да се стресне малко и да почне по кротко да го раздава.
2. Покажи й вратата - като е толко бойна, да ходи да си намери каратист за гадже :))

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c2494738b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Това което си написал е ужасно. Не искам да си помисля следващия път с какво ще те налага. Стегни се и я разкарай - заслужаваш по-добро отношение.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 74a7e74f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей,

Мисля, че това момиче трябва да се срамува от поведението си. Не смятам, че нещо я оправдава. Работа се намира, но хора, които да те обичат и да се грижат за теб - не.

Не позволявай да се държи така с теб. Не си мекушав, но явно си много добър, а това не се разбира. Говори с нея и й разбери какъв е проблемът, но не позволявай да си го изкарва на теб.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 19c5428625
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,

Всичко, което подозираш е истина. Не съм сигурен дали ако си намери работа пак няма да психяса и да се държи гадно. Не си заслужава според мен да преглъщаш такива големи хапки.

Щом не те цении посяга да си намери друг. Погледни сериозно. Ако много търпиш още повече няма да те уважава; след време може да ти увреди психиката и да свършиш зле.

И без това БГ времената са трудни за оцеляване, не ти трябва сам да се набутваш в бодилите. За три години връзкка може да гледаш и оценяваш реално човека.

Избягвай фразите " Наранява ме, но я обичм" опита показва, че никой не е стигнал с тях далеч.

Хайде със здраве и действай смело :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8a0f420966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Човече, сериозно, ако не можеш да пребиеш приятелката ти (надявам се съвсем скоро бивша), моля те оправи я отзад и я зарежи. Това отношение първо не е приемливо за хора, още повече за "връзка", каквато вие със сигурност НЯМАТЕ.
Дръж се като мъж и няма да ти се качи на главата. Но може би вече е късно.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b112112d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много странна приятелка имаш, по това което си описал.. Според мен един човек, който държи на приятеля си, от толкова време е с него и го обича/обичала не би се държал по този гаден начин.

Незнам какво да ти кажа, освен това че ако аз бях на твоето място едва ли щях да изтърпя това. Явно си прекалено, ама прекалено добър с нея. Ако бях на твоето място когато е започнала да те налага с чехъла, с четката и когато с приятелките и са ти се присмивали заедно, честно казано щях да я набия най-вероятно пред тях, или просто да се обърна и да си замина.

Незнам какво да ти кажа опитай да поговориш със нея, просто най-спокойно, без да се заяждате. Говорете си дали се обичате все още, или просто е навик да сте заедно и решете по някъкъв начин този проблем, не мисля че е нужно ако на нея и е криво ти да си и мишената за изливане на ядът, просто явно тя не те заслужава. Желая ти много успех, и ти желая или нещата с нея да се оправят илии да си намериш момиче с което да бъдеш много, много, много ЩАСТЛИВ!! ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 71f06acc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе човек ти пък се изложи .. Айде с чехлите и аз да съм ще го приема ама с четката за кенефа да те налага в лицето ти си луд да я търпиш тая ..
Натрепи я едно хубаво,че да се стегне и да си стъпи на краката ако ли пък не .. "ИЗ ВРАТАТА". Как ще й позволяваш такива работи ..
Ми мекошав си естествено ..
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 630d52fcf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За последен път се опитай да поговориш с нея като нормален човек. Ако и този път нищо не се получи, а мацето пак играе мъжа в семейството посочи и вратата и за спомен може да и подариш четката от тоалетната !

Не се дръж все едно ти си момичето - ние харесваме мили мъже, но чак толкова е отблъскващо :) Затова бъди мъж - или си казва проблема и го решавате заедно, или да заключва вратата от външната страна !!!

Мисли и за себе си, не само за тая егоистка! Лично според мен не си заслужава да си губиш времето с такава неблагодарница. Успех ! М23

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3c109dbb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Hе мисля че ти трябва да търпиш такова отношение от приятелката си.не зная защо не я разкараш.тя няма явно чувства към теб.и моят приятел е добър,но не и мекушав.не мисля че си щастлив в момента.разделете се и си намери момиче,което да те уважава

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 86f6dfdc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Момиче съм и не мога да си представя да направя такова нещо с приятеля си.Според мен зярежи я,ама преди това и трясни и на нея една чехла в лицето да се позамисли как си позволява такива действия.Ако мъж удря жена всики скачат,а когата жена удари няма такива остри реакций.Махай се от тая психарка.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 59867f24e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Такова нещо не бих позволила на никой. Ако съпругът ми постъпва така да съм го зарязала отдавна без да се замислям за това, че е без работа. Все пак и ти си човек и имаш лично достойнсво! Не дей да търпиш! Ще става все по лошо.

Имам наблюдения при такива ситуации никога не е за последен път, винаги има и още и още. Вземи решение сам как искаш да живееш, но според мен това не е животът за който си мечтал, на сина си в такава ситуация бих казала "жени много, винаги има и по добра"

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e9bc03b838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мекушав? По-скоро мазохист, или в най-добрия случай човек, без капка самоуважение! И работа да започне, ще си намери друг повод да се държи така с теб! Бягай надалеч!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9a54eea444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ако съм на твое място директно и тегля една майна и да си гледа работата. Аз съм момиче, но никога не бих направила подобни неща. Разкарай я! Не ти трябва такъв човек до теб. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b719f37c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравей, мисля, че приятелката ти е шизофреничка.Една нормална жена не би си и помислила да се държи по такъв начин. Ако наистина е болна, в което съм почти сигурна искам да ти кажа, че няма лечение за това и наистина е по добре да се разделите. Дано да не съм права, но такова унижение един нормален човек, като теб не е нужно да търпи. Зарязвай я без да имаш угризения. Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7f3d875b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Първо искам да кажа на всички едно голямо БЛАГОДАРЯ, виждам че сте прочели и помислили върху това, което пиша. Какво се получава, че непознати хора в нета те уважават повече от приятелката ти.

Аз самият много се замислям дали да не я зарежа. Това, което прави нещата трудни е факта, че ходя с нея от 3 години, а преди това бяхме приятели сигурно още 6-7 години, и доскоро наистина не можех да си представя, че може да се появи човек, с които мога да бъда по-близък, които ме познава по-добре и т.н.

Това разбира се не е оправдание, но просто го казвам, защото ме мъчи - не мога да си представя да започна с някое друго момиче отначало, и не мога да си представя един от най-важните хора в живота за последните 10 години (сега съм на 27) да изчезне.

Вчера уж поговорихме, и тя призна, че понякога си изпускала нервите, но че съм трябвало да я разбирам. Понечих да кажа, че все пак всичко си има граници, но реших, че ще доведе до безмислен спор, и че тя наистина не осъзнава май какво прави. Сякаш ми каза - абе знам, че е малко кофти да те бия с чехъла, който ти ми купи, и с четката, която току-що е била в тоалетната, ама за мен ще го изтърпиш. Една стъпка по-близо до края...
Благодаря още веднъж на всички за разбирането и подкрепата...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 98f70cda87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Май вече ти е изневерила братче... или стани мъж или ще се разделите....

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 17902c509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не те съдя,защото човек,когато обича някой с цялото си сърце търпи всичко и е сляп за много неща.Момче,ти си прекалено добър и много обичаш приятелката си,но тя с това нейно безобразно държание дали наистина те обича,дали държи на теб.Ами замисли се,един ден се ожените,създадете семейство,това ли ще гледат децата ви как жена ти те налага с чехли и т.н.Осъзнай се,докато е време.Поговори с нея,кажи и ,че ако не спре с това лощо държание ще я зарежиш.Ако се стресне и ако се промени,тогва добре.Но ако не стане това,няма какво да му мислиш,бягаш от нея и тива е.Бъди истински мъж тропни здраво на масата,кажи и какво искаш.Желая ти успех!Бъди мъж и не позволявай така да те тъпче!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 17902c509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Зарежи я!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker