Странна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странна връзка
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 4113 пъти
Здравейте на всички,

На 27 години съм и до скоро мислех, че съм преживяла всичко в любовта. Преди два месеца се запознах с момче по-малко от мен с две години. Харесахме се веднага, имаше привличане и още същата вечер станахме много близки все едно сме се чакали цял живот. Така излизахме още няколко пъти, но до секс не стигнахме, само целувки и прегръдки. След това по едно и също време аз имах командировка а той замина по работа в провинцията. През това време сме се чували по телефона, но странното започна след като и двамата се върнахме от ангажиментите си.

Той стана странен, започна да страни, чувахме се по-рядко, почти не се виждахме. Нямах обяснение за поведението, освен предчуствие, че има трети човек. Така продължи близо месец, докато един ден той сам ме потърси и ме покани да излезем. Оказах се права.

Третия човек се оказа доста нахална, омъжена жена, за щастие която го беше ужасила с непристойното си поведение и характер. Сподели ми го доста трудно и през цялото време гледаше настрани. Не ми беше приятно, че чувам точно тази изповед, но бях доволна, че поне съм познала какво става с него. Същя ден обаче той издаде присъдата "за сега сме само приятели", НО ЗА СЕГА. Много наблегна на това "ЗА СЕГА".

Оттогава се чуваме по много, много пъти на ден, виждаме се всеки ден, ходим навсякъде заедно и всички си мислят, че сме гаджета и между нас има нещо. Между нас обаче няма интимност. От момента на бариерата, че сме приятели дори не сме си докосвали. Когато излизаме си говорим много, той говори за нас като за бъдеща двойка партньори в живота, постоянно се грижи за мен, търси ме, иска да ме вижда, ласкае ме, но не смее да ме гледа в очите, а когато се докоснеме случайно все едно ни удря ток. Вече го познавам толкова добре, че чак се плаша, защото според приятелите му той е странен и имал нужда някой да го разбира.

Ако този някой съм аз, питам се защо той сложи бариерата и дали трябва аз да я махна или да го чакам той сам да я махне?Питам се също дали хората виждат отстрани, че действително има нещо много голямо между нас и за това си мислят че сме двойка или го казват заради клюката. Аз имам някакви отговори на всичко това и мъдростта ми посказва да чакам, но искам да видя и мнинето на аудиторията...!

Предварително ви благорадя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: f8d489be51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нахалната и омъжена ще го манипулира още дълго време----изпитала съм го---разби се връзка с моя приятел защото той започна с някаква жена(момиче тогава не бях сигурна каква е-семейна или не- мина година , година и половина и той се върна и искал да опитаме отново- ок добре опитахме , беше различно всичко досега, дори започнахме да правим опити за бебе, не се получи , за което много съжалявам, исках да имам дете от човека кайто обичам, но както и да е мина 1 година така и усещах че от време на време моя човек дърпа назад после силно към мен--това значеше че тя го разкарва в един момент и в следващия го придърва а от там това много повлия на нашите отношения-

През тази 1 година се виждахме петъци, съботи -странно ако е била свободна жена щяха да се виждат тогава нали----е вероятно е бил зарязан от нея защото се е върнала към мъжа си бившия или незнам какво- но искам да ти кажа следното:

Дойде един момент в който той започна да пасува тотално и то след едно наше събиране в едни приятели. на другата сутрин в неделя рано му звънеше телефона вероятно е била тя , че кой в неделя ще звъни в 7 и 30-и предполагам тя е поставила условие някакво да прекрати с мен- аз не издържах от това цялото положение на приливи и отливи , не издържах нейните настроения да си начеше крастата когато тя е на кеф или иска на някой да поплаче, а той вероятно е влюбен в нея и мен ме пускаше по пързалката-

Казах му че няма да търпя нейните настроения и че ако тя си е оплела кошницата деца семейство, мъж и сега не бърза за никъде си е нейна работа , аз искам друго и че няма да позволя заради нея той да играе с мен.

Оставих го да си живее живота както намери за добре, щом е избрал да е втората цигулка надявайки се тя да го ощастливи един ден нека е с нея, но аз няма да търпя игрите на тази жена и респективно неговите с мен.
А тя го прави с него играе...през тази година в която бяхме заедно го виждах - усещах.

Искам да ти кажа следното- Не чакай, в никакъв случай момиче не чакай него. Живей си твоя живот не губи време ценно. Аз загубих адски мн време с този човек и сега съм сама. Тя е жена с опит изнае как да го подхване особено ако вижда че той е склонен към нея. Не си пропилявай живота заради него.

Казал ти е ЗАСЕГА защото те вижда че си искренна и имаш чувства спрямо него, и те поставя в изчаквателна позиция а това не е честно спрямо теб.

Виждай се и с други мъже, не чакай него. Той сега ти казва ЗАСЕГА ами след време може да ти каже НИЩО НЕ ЧАКАЙ ОТ МЕН.Тогава ти какво правиш изгубила достатъчно време от хубавите си години. Така както той те поставя в тази ситуация така може и ти. никой не заслужава такава жерства.

Казвам ти го защото аз го направих- глупачка съм била. Сега не мога да преглътна как се оставих той да ме върти заради тази която го заряза тази която не й пука за него, защото чух негови изказвания спрямо мен тоест прави съпоставка нея и мен, и те са в моя полза. Знае и нищо не направи. Така е преценил така действа. Той губи, но още не го е осъзнал.

Така че живей и черпи с пълни шепи не чакай никой за нищо, ако има какво да се случи то ще се случи макар и след 1 или 2 години с него. Не се оставяй на произвола.
УСПЕХ

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4aa76d28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти много точно го казваш - бариеа. Щом го обичаш -поговори открито с него. Често думата "приятелство" ни лишава от възможността да изживеем пълноценна връзка. За някои пък това е начин да не се обвързват сериозно. Така излежда по-лесно. Не вярвам безрезервно в прятелството между мъж и жена. При единия винаги има чувства. Та, опитай се да премахнеш тази изкуствена бариера или не си губи времето. Ти със сигурност си интелигентно момиче, не се оставяй да те манипулират.
К2

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 54f100f87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наистина е странно, но е възможно той да е открил нещо ново в себе си и да иска да го осмисли преди да направи крачката към теб. Нормално е да не може да те гледа в очите-ти си разбрала за онази жена и той може би се чувства виновен. Не се измъчвай и не мисли толкова много; остави нещата така и изчакай момента той сам да ти каже какво е станало, защото онази жена може и да е скрила част от истината. Пожелавам ти успех и всичко хубаво :-)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6d78435112
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Tои е влюбен в нея-затова има бариера

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e768268e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   АДСКИ СА МИ СМЕШНИ ТАКИВА МЪЖЕ-САМОУВЕРЕНИ..НЕЗНАЕЩИ КАКВО ИСКАТ ОТ ЖИВОТА-С НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ ЗАРАДИ НЯКОЯ ОМЪЖЕНА КУРВА , КОЯТО Е МИНАЛА ОЩЕ 20 КАТО НЕГО...

ИМАЛА СЪМ СЪЩИЯ СЛУЧАЙ-И В МОЯ СЛУЧАЙ ТЯ БЕШЕ ЖЕНЕНА-ТОЙ МИ КАЗА ЗАГЕГА НЯМАЛО ДА СТАНЕ НИЩО..ТЯ БИЛА ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МУ , ВЪПРЕКИ ЧЕ АЗ СЪМ Я ПРЕВЪЗХОЖДАЛА..

НОМЕР 1 Е ОПИСАЛА ВСИЧКО ТОЧНО ТАКА КАКТО Е...ЛОШОТО Е ЧЕ ВЪПРОСНИТЕ МЪЖЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАДЪРЖАТ ВСЕ ПАК И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЕДВА ЛИ НЕ КАТО УТЕШИТЕЛНА НАГРАДА...ВЪПРЕКИ ЧЕ КАКТО ТЕ БИХА КАЗАЛИ НИЩО НЕ СА НИ ОБЕЩАЛИ...НИЩО НЕ СА НИ ИЗ;ЪГАЛИ...
ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НИ ИЗПОЛЗВАТ КАТО КОШЧЕ ЗА ДУШЕВНИ ОТПАДЪЦИ ЗАЩОТО ВЪПРОСНИТЕ ЖЕНЕНИ НЕНАЧЕСАНИ КУРВИ ГИ СРИВАТ СЪС ЗЕМЯТА,.,..НО ДА ЗНЕТЕ -НИЩО НЕ ОСТАВА БЕЗНАКАЗАНО-И РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА...

ПРИ МЕН ИТУАЦИЯТА Е СХОДНА-ТОВА ЗА КОЕТО МН МЕ Е ЯД Е ЧЕ БЯХ РЕШИЛА ДА СЛОЖА КРАЙ НА Ч ДЪЛГОГОДИШНА ВРЪЗКА,КОЯТО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ПОВЕЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА...ТРЪГНАХ С ВЪПРОСНИЯ ВЛЮБЕН///ИЗДЪРЖАХМЕ 6 МЕСЕЦА-А ТОЙ ВСЕ КАЗВАШЕ ЧЕ ТАЯ ЖЕНЕНАТА НЕ Я БИЛ ВИЖДАЛ ОТ 2Г АМА АДСКИМН Я ОБИЧАЛ......И ПРЕДСТАВЕТЕ СИ С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ МИ ЗАЯВИ ЧЕ НЕ ЧЕ Я ИЗБЯГВА ЗАРАДИ МЕН ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА///А ПРОСТО ЗАЩОТО Е ЖЕНЕНА И НЕ Е РЕДНО...ПОСЛЕ ПАК СЕ ВЪРНАХ ПРИ СТАРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ...
НО СЪЖАЛЯВАМ-ЧУВСТВАМ СЕ НАРАНЕНА МНОГО---НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА..НО ОЩЕ МИ ЛИПСВА...ЯВНО ТЕ СЕ ДЪРЖАТ С НАС ТАКА...КАКТО ЖЕНЕНИТЕ ИМ ЛЮБОВНИЦИ С ТЯХ..НО СА СМЕШНИ, ЖАЛКИ И ТОВА НЕ Е МЪЖЕСТВО...

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b94aca789e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има нещо странно в поведението му, да. Но ти най-добре би разбрала причината. Говори с него, постави му директно въпроса. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3df6a1d700
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той се е разделил с нея, това ми го каза сам.Случайно станах свидетел на една от последните им срещи...тя още не се беше отказала, но той се е отказал, това личи от всичко.Абсолютно сам е в личен план...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 50be685992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След като не сте стигнали естествено до интимен контакт от началото едва ли нещата ще се развият добре занапред по добре не влагай много във връзката си с него. Колкото и да ти се иска явно няма да има пълноценна връзка, нещата или се развиват лесно от самото начало или има постоянно проблеми.
За пълноценна връзка трябва да са налице много фактори, не само привличане.
Аз залагам на естественото развитие без усилия.

Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: be527192ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ОТ личен опит:
Ако му поставиш въпроса тя или аз- губиш. Ако го притиснеш за решение в тази посока- пак губиш. Ако много държиш на него, го предразположи и дай от себе си всичко на което си способна за да имате перфектния секс. Той е много важна стъпка за това, което може да се случи от тук нататък между вас. Това ще го изкара от равновесие. Обикновено омъжените държат любовниците си от този тип само с много секс и свирки....Ако накараш омъжената да ревнува и да прави циркове, след като разбере- а тя ще разбере- печелиш. Направи всичко възможно той да се отврати от нея, дори ако трябва да изровиш телефона на мъжлето и и да го уведомиш какви ги върши благоверната му с твоя годеник примерно.....И при всички случаи я накарай индиректно да си покаже рогата. Не мисля, че я обича, щом ти си привлекла вничанието му. Тя го държи със секса и когато ти му покажеш как се прави любов, без да се криеш и да се страхуваш от това някой да не разбере..., той ще предпочете теб и спокойствието, пред невротизираната и недоизчукана жена на друг.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 24285dd2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм №1 , както виждам № 5 е преживяла същото и да, наистина се получава накрая едно разиграване от негова страна така както го разиграва тя него, само че аз не го заслужавам, не заслужавам да понасям нейните настроения.

До №9 заслужава си да прави нещо ако човека отсреща е склонен, ако не това ще струва мн на авторката и сама ще се откаже така както напарвих аз. На мен ми струваше мн емоции и нерви. Разбрах че предпочете тази която го играе , е мъжете нали такива харесват, но после реве на мен , а аз нямам силите и нервите за да слушам и да съм кошче за неговите емоции. като си е избрал с нея даси е с нея аз се махнах.
Сега може да се чувства супер но ще дойде момент в който ще разбере че е изиграл лошо картите си, че е пренебрегнал човека който го е обичал години не 1 или 2 или 3 ами мн повече години е бил до него. идва момент в който човек си прави равносметка за това и той ще дойде , и така както като се върна при мен и поиска да пондовим, така ще дойде момента в който пак ще е същото пак ще го гризе че не е направил нищо с мен, но едва ли аз ще разбера.

Гордостта му няма да позволи да го покаже защото той много лошо постъпи. Ще разбере че е проиграл всичко заради жена на която не й пука за него, дори когато бяхме пак заедно това чувах каква съм аз , каква е другата , не говореше директно но с разни реплики точно това разбрах.

Е, избрал е нея сега да е щастлив, и ще дойде момента в който ще разбере че всичко е било химера, и не е било истинско а ЕДНА НОВА ЕМОЦИЯ която развали любовта. Човек трудно намира човек до себе си който да го обича и уважава, и мн тежи когато разбере че го е изгубил заради собствената си глупост.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 24285dd2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №1 съм дали като съм му казала всички тези неща за нея дали това не го е отвратило от мен защото просто поиска да приключим и че е имало нещо малко което било умряло. смешно звучи но......смешно защото не е възможно толкова лесно да загърбиш дългогодишна връзка....или е просто излизане от ситуация?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0d16d8c50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте аз съм авторката....виждам, че леко ви заблудих като не конкретизирех, че момчето е прекратило с женената още почти в началото.Проблема е, че с мен започна да излиза всеки ден, говори и споделя много, иска да бъдем постоянно заедно, постоянно говори хубави неща за мен и ме идеализира все едно съм богиня. Но аз наричам тази връзка странна, защото той не прави крачка към интимен контакт.Въпреки всичко говори за нас като за двойка и толкова много ми е споделил за живота си, че знам всеки един негов момент.С една дума той не може без мен, звъни ми, идва да ме вижда дори в обедната почивка, след работа итн. бариера.Но сега си давам сметка, че от момента на бариерата, която той сложи между нас аз също сложих бариреа и аз също не правя крачка към него....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e768268e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   #1, номер 5 съм-може ли да си разменим някакви скаипове да те питам нещо-защото сме били в сходна ситуация.мерси предварително

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f8d489be51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Aко ти е проблем да питаш тук ще ти дам скайпа!?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f8d489be51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Aко искаш напиши си скайпа

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0d16d8c50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не ме забравяйте, моля ви! Все пак написах всичко това, защото съм объркана и имам нужда от съвет...
от Авторката

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e768268e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   КЪМ НОМЕР15-мога да питам и тук разбира се,много ще съм ти благодарна да отговориш.значи...както съм писала в коментара си се върнах при бившия си приятел.../аз съм номер 5/а този който е хлътнал по женената не мога да го забрава-липсва ми-в депресия съм-защото като видя гаджето си и не мога да се отпусна-а и не съм му казала за въпросния защото ако разбере ще ме убие сигурно-и така всеки ден живея в страх,в спомени за другия,влюбен толкова в тази женена жена,който никога няма да бъде мой....как да го забравя...и как да продължа напред?????

Явно си доста силна за да си се справила така....аз какво да направя...сега6ния ми приятел е склонен да ми посяга...а с онзи се чувствах все едно че е мъжа на живота ми..твоята история по мн неще ми напомня на моята....но аз се върнах и при стария...а за онзи само да допълня..че като разбра и взе да злобее...защоо?? нали не ме обича?? защо тогава? как да постъпя в тази трудна ситуация?? ако може6 отговори ми моля те

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 13daa99732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей №5 съм.
Смяташ че съм силна жена, аз пък не. Не смятам, че когато след дълги години връзка чуеш нещо които не пожелавам никоя жена да чуе независимо от това го приех.ГРЕШКА. махнах се от там защото усещах, че другата се появява и изчезва от него. Щом изчезнеше тоест го разкарваше той абсолютно към мен дърпаше, преди не е и ревнувал, тогава започна и да ревнува. Незнам какво значи това, и как може да ревнуваш някой който не обичаш, както и в твоя случай, може би това , че знае че винаги си била до него и сега като те е видял и знае че има друг човек до теб на него това не му харесва, той те има като собственост...незнам, същото сепитам и себе си!!!???

Чух реплики от него за мен, които звучаха в мой плюс, но какво от това? Важен е края , а той беше че явно му писна всичко, писна му да играе на 2та стана и се отдаде на течението, а именно каквото и да е там, той остава там. Когато казах край и му пожелах всичко най, най......това е и чакал, което какво говори? Аз нищо не мога да направя в този случай.... оттеглих се. Оставям го да си живее живота както намери за добре, щом така е преценил ок. но зная, и съм сигурна , че колкото и да е влюбен в нея, аз ще имам малко местенце при него, защото ГОДИНИ връзка не могат да се заличат ей така просто.Ако е била толкова силна въпросната връзка с тази жена дали женена или разведена или сериозна надали ще се върне и ще прави планове с мен. Объркан е зная , но мен това не ме топли. Факта че чух думи като ТИ И МАЙКА МИ еди си какво ако се случи....това ми говори единствено че той ме чувства като човека който няма да го предаде и достатъчно близка за него, и явно другата далечна за него....макар и влюбен в нея.

За твоя случай незная какво да ти кажа----не ми харесва никак това че ти посяга, АМА НИКАК. не се примирявай с този човек, не позволявай да прави тези неща с теб. СТРАШНО Е.
Твоя приятел който е влюбен в женената ЗНАЕ че тя няма да е негова, а и не иска и теб да губи ...това е може би както при теб така и при мен.Показвай му , че вече не ти пука дръж се премерено с него. вероятно се виждате незная, покажи му че не е единствения в твоя живот и ще видиш.

Това с влюбването отшумява рано или късно и ако иска да е с теб ще те поиска....но има и друго може от инат може от всичко което ти е причинил и да не го направи. Когато се разделих с моя приятел....мина много време и го видях минавайки с колата покрай мен минавайки бааавно и ме гледаше , аз знаех, че той чака само да дам знак...видях го в очите му , усетих го това. Мина време обадих му се подновихме и всичко трая 1 година и нещо...докато пак не започна да дърпа. Казах му, че аз няма да търпя нейните настроения, и че ако тя има деца и семейство и не бърза за никъде и се чуди с кой да се забавлява, на мен това не ми трябва и няма да го допусна, мисля че това беше капак на всичко. А въпросната не е била само с него...и това го разбрах като негова реакция на моя реплика...не е бил единствения за нея. Може да звучи гадно, но му го пожелавам. Не бих пожелала подобно нещо на човек, който е седнал и да е разговарял с мен за да разбера къде е грешката, но не да ме третира като някоя ненужна вещ, която вече не му трябва, защото си има заигравка, която ето накрая какво се оказва че е.......Нека е щастлив.
На теб пак ти казвам със сегашния внимавай.не ми харесва това което си писала.А Бившия понякога е по- добре миналото да си остане в миналото. Зная че много боли, но може би така е тярбвало за да дойдо ПО-ДОБРОТО. пИШИ МИ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e768268e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Hомер 1, аз съм номер 5-досега писах ,направо се изписах ама ми излезе че не съм попълнила правилноия код и цялото ми писане се затри-дано все пак стане нещо и го прочетеш-иначе МНОГО ти благодаря за изчерпателния отговор-скайпа ми е kraft_881 -ще ссе радвам да си попишем наистина ,ако искаш разбира се -ще чакам включване- :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a4f2f2153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   №5 писах ти в скайпа

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e768268e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Hещо проверих сега в скайпа ама не ми се появява нищо :(. kraft_881

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker