Как да постъпя? Изневярата е най-гадното нещо което може да се случи на човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя? Изневярата е най-гадното нещо което може да се случи на човек...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2165 пъти
На 23 години съм, момче от София. С приятелката ми сме заедно от 16 годишни, тя е на моите години. Всичко вървеше перфектно, аз й правих малки подаръци всеки ден, живяхме заедно, веселихме се, ходихме на екскурзии. Но по едно време тя просто спря да ме иска. Отбягваше ме, като се връщах от работа и понечех да я целуна - тя ме буташе и първоначално се усмихваше, но вече и това не прави. Даже един път ми се скара и ми каза, че не иска да я целувам вече. Не сме правили секс от 6 месеца. Аз го обичам това момиче, но не знам вече какво да правя! Почнах да й купувам цветя всеки ден до ден днешен, но нищо не действа, тя сякаш се чувства неудобно и неприятно като правя такива работи, които биха съживили връзката ни. Един ден тя ми каза, че щяла да ходи на дискотека и не ме иска с нея. Отиде и на връщане аз гледах от прозореца. Никой не я остави, дойде от уличката точно зад ъгъла като след това профуча една кола, по-хубава от моята. Така вече почна да ходи на някъде си почти всеки ден и все така я оставяха. Миналата вечер аз реших да се скрия зад пейката, където предположих, че спира колата. Чаках, чаках и по едно време чух ръмжене на двигател (не минават много коли по това време). Във същото време видях, че на пейката имаше нещо. Поогледах го и видях, че е счупена на едно място, някой може ли да ми каже как да я заваря? http://farm5. static. flickr. com/4065/5075956029_7851c1ef21. jpg Ето как изглежда. Не съм го правил до сега и ме е страх да не стане нещо да я прецакам допълнително. Още тази вечер отивам, ценя съвети от опит!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 8f31f80465
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изневярата изобщо не е най-лошото нещо, което може да се случи на човек! Огледай се - клошари, болни от рак, инвалиди.... Най-гадното нещо, което може да се случи на човек е загубата на дете, казват хората. Не ти го пожелавам.
Колкото до връзката ти - тя е изчерпана. На 16 г. сте били съвсем други хора! Не се оставяй да те правят на глупак, а по-добре сам прекрати тази празна връзка. Момичето явно е с теб от навик и те приема като братче, приятелче. От 6 м. явно не спи с теб, защото спи с другия и да - не иска да му изневерява. Жените си падаме моногамни.
Затова ? помогни и я зарежи. Това е единственото решение.
Иначе не си въобразявай, че е с някого заради по-хубавата кола и тем подобни. Очевадно е, че си харесва друг мъж, ако беше с някого заради колата, това нямаше да ? пречи да спи и с теб. Познаваш си момичето, ти с такава елементарна жена ли си бил толкова години?
Явно просто връзката ви се е изчерпала.
Приветствам желанието ти да поправиш пейката, но тя е общинска собственост и нямаш право на това (повреждане на имущество). По-добре намери телефоните на отговорните за това хора в общината. Плащаме си данъци, нека те да си вършат работата. Бъди гражданин!
На 16 г. си почнал една хубава връзка. Запомни хубавото. Нормално е такива връзки да не са до живот. Радвай се, че се е случило дори така - тепърва ще срещнеш голямата любов като истински мъж, не като детето, което си бил някога...
ж29

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2fbee9b7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добър, но стар виц, брато ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8853e85c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ахахах имаше такъв виц. На някой май му е скучно и ни пуска по пързалкта, сеир да става :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 94ed31c8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нещо не разбрах какво си открил, какво ще заваряваш и ще оправяш по тази пейка и каква е връзката с изневярата на момичето ти? ! Линкът ти не се отваря, заложи на описанието. В крайна сметка видя ли момичето си да слиза от колата на някой или не. Всъщност така както описваш нещата, по-добре си събери багажа или събери нейния, зависи в чий дом живеете и прекратете взаимните си терзания.
М, 35

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 706c915ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, радвай се, че си се отървал. Бегай далече от тая курветина. За нея вече си никой. Утре и тоя ще го зареже. Ще го преживееш, немате брак, деца, така, че бегай докато е време!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4220de4e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Братле как така си чакал 6 месеца и не си я питал директно? !? Я и бий шута и да не се занимаваш с изпаднали хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker