Не желая да се срещам с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не желая да се срещам с него
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2697 пъти
Здравейте!

Ще започна с това, че имах връзка с мъж, с когото се разделихме преди няколко месеца. Или по-точно останахме добри приятели. Искам да кажа, че се чуваме всеки ден, пишем си, говорим си и като цяло всичко е нормално.
Той самият все още казва, че има надежди, че един ден пак ще сме заедно като двойка, също така твърди, че приятелство между мен и него не може да има и с всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече в това.
Намеците от негова страна продължават. Единствената причина поради, която не съм прекратила всякакви взаимоотношения с него е, че държа на него, защото преди имах чувства и допуснах този човек до себе си.

Усещам обаче, че от скоро време тези чувства, които имах към него вече ги няма. Преди желаех да бъдем приятели, сега се замислям все по-често дали изобщо желая този човек в живота си...
Той е като обсебен от мен. На моменти се плаша. Постоянно пита къде съм, с кого съм, какво правя... Казва, че е напълно нормално да се интересува за мен. Ревнува ме от всичко! Обяснявам му, че между мен и него вече няма нищо и съм свободна да правя и да излизам където и с когото желая, но той не иска и да чуе.

Казва ми, че ме обича, а аз не отвръщам нищо и въпреки това продължава да настоява, че иска да се срещаме, да общуваме. Преди и аз исках. Желаех да останем с едни добри взаимоотношения. Сега вече не желая. Имам чувството, че този мъж е полудял.

Започнах да се дистанцирам от него с надеждата, че ще ме остави намира. Не му вдигах телефона, избягвах го, но и това не помогна. Сега отново иска да се срещнем за да сме си поговорели за нас... Обяснявам му, че няма такова нещо като "нас", но той отказва да ме чуе.

Ще кажете просто му кажи, че не искаш да те безпокои в прав текст, но не е толкова лесно. Имах чувства към този човек и го чувствам много близък. Не искам да го наранявам по какъвто и да е начин. Но неговото отношение към мен ме отблъсква, дори на моменти ме плаши. Той си е наумил, че един ден пак ще бъдем заедно.

Какво да правя? Дали наистина не е време да прекратя всичко между мен и него и колкото и да не ми се иска да продължа напред, но без този човек в живота си, въпреки че той означава много за мен. Или пък да се срещаме, да си говорим, но да го държа на дистанция. Не знам какво да правя. Обърквам се все повече и повече. Ще се радвам на всеки, който реши да ми помогне със съвет. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: d2b8f1a89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случвало ми се е и на мен - един път с близък приятел, друг път с познати. Единственото решение е КРАЙ от раз - блокирване в социални мрежи, скайп и телефона. Пълен игнор. Продължават да те търсят няколко месеца, после се отказват

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3156b09734
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май всички мъже постъпват така... Разбирам те напълно. Много е гадно, когато някой постоянно те следи и не иска да разбере, че между вас вече всичко е приключило. Писна ми да слушам неща от сорта "ще се променя" ; "ще се самоубия"... Има хора, които не разбират от дума, но и това време ще дойде. Нищо не е вечно! Приятеля ти сега е обсебен от теб, но ще дойде ден, когато ще дойде на себе си и ще си даде втори шанс с друго момиче. Мразя мъжете, които като те загубят и всячески искат да се вкопчат в теб, и постоянно те следят какво правиш с кой си, постоянно искат обяснение и те заплашват... Ти не си му собственост... обаче той май не разбира. Това е отвратително, отблъскващо и задушаващо... За съжаление в този случай няма как да се разделите със мир. Трябва да го унижиш и да направиш всичко възможно за да разбере, че нямаш чувства към него и няма смисъл да таи напразни надежди. Ако трябва напсувай го... обаче внимавай, когато се ядоса да не ти направи нещо, защото мъже като него са способни да посегнат на себе си или на жените си. Другия метод е да го отрежеш, не му говори, не му обръщай внимание... абе нищо, все едно го няма, даже флиртувай с друг пред него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 10e457ffe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   като се държиш с него като с приятел му даваш надежди, мъжете не разбират от такива неща. по-добре приключи ВСЯКАКЪВ контакт с него. ти го объркваш като се държиш с него като с приятел просто. аз съм жена и разбирам много добре, да имаш нормални отношения с човек, който е бил част от живота ти, е супер, но не с всеки се получава. направи услуга и на него и не го мъчи

ако стане опасен, кажи че ще идеш в полицията да пуснеш жалба срещу него. успех!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dfa5d1422e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря Ви!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6118bcef11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Преживявам го в момента. Сближих се с човек, които макар да знае, че имам връзка и, че няма да стигна до крайност, без да съм му давала надежда. Уж, бяхме " приятели" сега ми провежда тормоз- телефонен, интриганства зад гърба ми.. Когато кажа, че ще пътувам по работа- предлага да отидем заедно. Аз държах на него, защото е много стойностен и свестен човек. Но, мисля, че вече прекалява и то без да съм му никакъв повод. Съкратих контактите. Избягвам го и малко, по-малко се успокоява. Макар, че интригите които прави продължават.
Незнам какво да те посъветвам, но ти желая всичко да приключи успешно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dfa5d1422e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря №5, аз също ти желая този човек да те остави час по-скоро, а ако продължи да ти навлича проблеми поговори с приятеля си и му обясни как стоят нещата. Ако теб като жена не желае да те чуе, то мисля, че с приятеля ти "ще се разбере". Не си длъжна да го търпиш.

Въпреки това те разбирам отлично. Аз все си казвам край, повече няма да се занимавам с този човек и да си губя времето да му обяснявам неща, които трябва да са му пределно ясни защото съм му ги казвала над 100 пъти, но съм го обичала и държа на него като на човек и може би затова сърце не ми дава да бъда по-груба с него...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 69cdc44c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обичаш някого, когато искаш той да е щастлив, независимо от всичко.
Остави го, не го търси изобщо, защото така той си създава илюзии, че можете да бъдете отново заедно след време, да успее да те спечели. Като прекратите отношения, с времето той ще свикне с тази мисъл и ще успее да продължи напред.
Не залъгвай момчето, не бъди егоистка и не го карай да страда. Пусни го и го остави да продължи напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker