Него все го няма... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Него все го няма...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3648 пъти
С приятелят ми сме заедно от 6 месеца. Всичко върви добре. Много се разбираме и обичаме. Но има нещо, което ме притеснява. От 2 месеца той сам избра да работи една работа, коята казва, че е доходна, но изисква да го няма по 2 - 3 дена в седмицата. Постепенно тези 2 - 3 дена станаха на 5 и от тези 2 месеца го виждам само веднъж в седмицата. Аз нямам приятели. В смисъл има едно момиче, но рядко си излизаме двете. И понеже все съм сама си чатя по Скайп. Там имам много познати от интернет. Повечето са момчета. Като че ли винаги с тях съм се разбирала повече. И те ме канят. Знам, че ме харесват и може би се надяват на нещо, но аз изрично съм казала, че си обичам приятеля и за тях мога да бъда само приятелка. Та... Понеже него все го няма исках да излезна с едно момче на дискотека, просто като приятел, защото ще се побъркам сама у нас, а ако имаше такова момиче щях и с него естествено, но нямам жени приятелки.

И той сега се дразни, а аз в никакъв случай не искам да мисли че ще ида при друг, просто имам нужда от приятели. Даже ме заплаши, че като се прибере няма повече да работи това. То всъщност е временно всяко лято.. Аз си го изчислявам от Май - Октомври... Което ме убива, защото съм сама и го няма, а после ми трабат дни да свикна че отново го има до мен... Не знам дале съм права, но съм 20 - годишно момиче, което почти нищо не е видяло от живота и ми се излиза... А като го няма него... с коЙ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0643a67ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо ти няма доверие? Аз съм доста по възрастна, но имам право да излизам с мъже приятели. Ходя със приятели да пазарувам и не ме обвиняват след това. Ами ако отношенията ви станат по сериозни той във вкъщи ли ще те заключи? Говори с него и му го обясни.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: fe34aef53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иска да те затвори в буркан и да яде от теб когато си поиска. Момиче, осъзнай се! Ти имаш нужда да се виждаш с хора. Той трябва да разбере, че всеки може да те хареса, но това не пречи да излизаш с пора, сякаш его не могат да го харесат. Всичко трябва да е по равно

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a49860b7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом е толкова ревнив остави го. След като заживеете заедно ще стане още по-непносимо. Намери си друг който ще си работи при теб и ще се виждате всяка вечер.Нестига че го няма при теб но и психически ще те тормози, айде де. Като се ожени тогава да дири сметка на жена си.Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker