:( В последните 2-3 месеца чувствам, че се случва нещо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

:( В последните 2-3 месеца чувствам, че се случва нещо...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2573 пъти
Здравейте, колебаех се да пиша тук, защото знам, че няма реално с какво да ми помогнете... но може би просто искам да споделя с някой.
С приятелят ми сме заедно от около 3 години. В последните 2-3 месеца чувствам, че се случва нещо... Искам да отбележа, че за тези 3 години и нещо въобще не ми е омръзнал, напротив - с всеки ден се влюбвам повече. Но напоследък, както споменах, той сякаш се променя. Започна да работи повече. Да се прибира по-късно, съответно. Да ме лъже за дреболии. Да се държи по-студено. Започна да ме упреква за всяко малко нещо... И дори ми посегна веднъж. :(
Когато се прибере обикновено е изнервен и в началото се случват тези неща, а в последствие като прекараме малко повече време заедно всичко се оправя и става отново същия човек, който аз обичам.
Опитвала съм се да говорим, но всеки път отрича да има нещо и когато го попитам дали съм го разочаровала с нещо, в мен ли е проблема, той винаги казва, че проблема е в него, но нищо повече. Опитвала съм да питам дали има друга, но освен че отрива веднага се ядосва и започва да ми крещи и да заплашва да се разделим, казва че не съм добре и че си измислям.
Като изключим тези неща, всичко останало е прекрасно и няма да го напусна, защото вече сме решили да създадем семейство и знам, че той е най-добрият вариант във всички критерии. Самата аз никога не съм имала семейство и искам да създам едно стабилно и щастливо. Но напоследък започвам да се колебая той ли е... Човекът.. :(
Благодаря за отделеното време, градивната критика, която несъмнено ще има и конструктивните съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 413bcb7195
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Като изключим тези неща, всичко останало е прекрасно и няма да го напусна, защото вече сме решили да създадем семейство и знам, че той е най-добрият вариант във всички критерии. “

С две думи човекът е финансово обезпечен. Лошо няма, Авторке, но не се прави така стабилно семейство. Определено се случва нещо. И моята женска интуиция ми казва, че има друга (затова и закъснява), но нещо връзката им е възпрепятствана (може би е обвързана) и затова е нервен.
Ако и сексът съвсем го няма - 99% съм права. Човекът е нещастно влюбен, но не в теб, но дори да се заблуждавам ти стига това, че ти е посегнал, за да го зарежеш.

Повярвай ми, с този човек НЯМА НАЧИН да създадеш щастливо семейсво.
Ако нямаш сили да го зарежеш, поне не му натресвай някое дете, че тогава съвсем може да издивее. Изчакай, но най-късно като завършиш в интензивното ще трябва да се събудиш. Отложи с децата, за да няма страдащи дечица. Ти си живяла без семейство, моля те - не осъждай други деца на нещастно детство.
Ако искаш си проваляй живота, бъди боксова круша и каквото там си, но НЕ СЪЗДАВАЙ ДЕЦА.
Другото ще разбереш с времето. Истината винаги излиза на яве.

П.П. Не искам да съм негативна, но според всички изследвания 70% от децата на насилници или стават насилници, или жертви. Повечето хора, израстнали без стабилно семейство не успяват да създадат такова - съжалявам, но ти си на прав път да потвърдиш статистиките. Изборът си е твой!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06480458c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е финансово обезпечен, дори напротив. Но на мен не ми е проблем заедно да се грижим за финансовото ни положение. Под най-добър вариант имам предвид, че по принцип се държи добре, не е алкохолик и има ценности, възпитан е... Нещо, което е нямало в моето ''семейство''.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4bcb71e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом така рязко и нервно реагира на въпроса ти: "Има ли друга"
значи има нещо гнило... Човек който не изневерява и не ходи скришом по чужди жени, никога според мен не би се ядосал и не би се разкрещял на жена си, нито да я обижда, при такъв въпрос.
Аз, ако моето момиче се усъмни в мен, аз бих си я прегърнал топло и нежно, ще си я целуна и ще си й кажа в очите че тя е единствена за мен и няма друга.
Докато твоя, с тази реакция... как можеш да си спокойна?? Това че те е обидил с "малоумна" да не би да ти дава 110% убеждение, че той казва истината??

Помисли си. Дали си заслужава да създаваш с него семейство...

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cc60e7f474
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да има проблеми на работата и да му е гадно да ги сподели.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d7c0083912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как сте готови да създадете семейство, като той се държи така? На мен ми се струва, че той нарочно се държи така и не може да ти каже в прав текст, че не е готов за семейство и не е толкова влюбен вече в теб. Поговори с него на тая тема, не я отбягвай, не създавайте деца след като не сте сигурни в чувствата си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c88036e7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 ти е казал всичко. Аз не бих могъл да го кажа по по-добър начин. Ако няма отворена комуникация между двама души - забрави за бъдеще в такава връзка. Щом крие от теб, нервен е и не се изяснявате - значи те лъже и премълчава.

Наистина, само НЕ раждай от този, защото ще осъдиш едно невинно детенце!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 921081f6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, според мен, той до една степен е изгубил интереса си към теб, както сама каза и ти си забелязала това... Моят съвет към теб е да си поговорите и да си изясните ситуацията веднъж завинаги. Когато му кажеш всичко което ти тежи, ще имаш чувството, е една голяма тежест която си мъкнала с себе си вече я няма.
Късмет!
-Х. К. -

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a9fdc1060f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До авторката... вслушай се в N1... абсолютно права е....

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1c1a382363
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, преди да ставаш мнителна помисли върху простата хипотеза, че след определен период заедно двойка влиза в някаква рутина. Ако до скоро вашите отношение и емоции са били приоритет в мислите и ежедневието, след време чувствата улягат и се успокояват и останалите ежедневни дейности и проблеми стават фактор, който влияе. Особено характерно е при мъжете- напрежение в работата, проблеми, умора... За съжаление всички тези фактори товарят връзката. Вместо да се паникьосваш и да го тормозиш и натоварваш допълнително, вземи нещата в твои ръце. Разнообазявайте се. Нямам предвид само сексуално(не че това не е важно). Ходете на нови места. Измислете си някаква екскурзия извън населеното място, където живеете. Събирайте се с приятели- това много разтоварва. Защото истината е, че ако сте си винаги само двамата и всяка вечер се случва горе долу едно и също- човек се отегчава.
Иначе коментара на номер 1 е прекалено краен и не съм много съгласна с него. По принцип женската интуиция не лъже и ако ти самата усещаш нещо, може тихичко да си провериш. Използвай женските хитрости, които по принцип в тези ситуации действат безотказно. Не го разпитвай, ако има нещо няма да си признае или би го направил, когато е твърде късно. Аз все пак си се придържам към мнението, че е отегчен или нещо в работата не върви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: b9246355b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "но дори да се заблуждавам ти стига това, че ти е посегнал, за да го зарежеш"
№1, що не измислиш някой по-съвременен критерий?! Примерно - ако той й каже думата "БАУ!" и тя да го зареже? Защо трябва "чак" до посягане да се стига?!

 
  ...

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 510957ed37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ядосва се на работата

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: ffa3493bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила авторке, не се заблуждавай от горните коментари, писаниците на разни пубертетчета и очукани от живота жени най-малко биха могли да ти помогнат. Сигурен съм, че човекът си те обича, но заради стреса който преживява е под постоянно напрежение и единственото спокойствие което намира при теб изчезва, когато започнеш да го притискаш с малоумни въпроси. Дай му свобода покажи му че можеш да го обичаш, за да се чувства сигурен в теб. Това, че ти е посегнал не значи нищо, мъжете не сме от камък, винаги може да ти падне пердето и самоконтролът да се изпари по-бързо от мисълта за последствията. По скоро ти се замисли над поведението си и се запитай: Добре ако има някой друг до мен той какъв ще е? По-добър ли ще е? Каква ти е гаранцията ще само с пауново перо ще те гали? Аз си мисля, че ти не го заслужаваш щом искаш при най-малкия повод, който ти се изпречва да го напуснеш.
Хората са заедно за да преодоляват и трудностите, не само да споделят насладите и радостите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker