Глупав проблем с гаджето и най-добрия приятел (не е ревност) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупав проблем с гаджето и най-добрия приятел (не е ревност)
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2446 пъти
Имам доста глупав проблем. Даже не може да се нарече проблем, по-скоро ситуация "да ти имам проблемите".
Имам си приятел от година и половина. Прекрасен е, обичам го и отношенията ни са страхотни. Имам си и най-добър приятел (за кратко Д. ), който също ценя много.
Проблемът е, че половинката ми е скромно момче, не се набива много на очи. Не е най-красивиятна света, нито е богат. От село е, но е далеч от "селския" манталитет. Просто едно момче, което ме обича такава, каквато съм!
От друга страна, Д. е точно обратния типаж момче. Нахакан, красив и доста заможен. Звучи като разглезено хлапе, обаче не е. Страхотен човек, със страхотен характер.
Ужасно се дразня, че повечето ми познати казват, че с Д. бихме били страхотна двойка и защо аз не съм зарязала моето момче още... Един глупав пример за онагледяване на ситуацията. Снимка с гаджето ми във Фейсбук-20 харесвания, снимка с Д. -винаги над 100 харесвания. Мразя го тоя метод с "харесването", но най-лесно бихте си представили. Писна ми всички да ме критикуват за избора ми. Не искам да съм с красив богаташ ПЪК! Щастлива съм с половинката си, и ми писна да се обяснявам на всеки. Обичам и двамата, но по толкова различен начин, че не бих си представила ситуацията различна. Как да запуша устите на всички веднъж завинаги!? Защо ме мислят за луда, как да им покажа, че съм щастлива с избора си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 43452d2bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   защо изобщо ти пука, ако наистина харесваш толкова приятеля си, няма да обръщаш внимание на разни коментари на твои "приятели/ки"

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f68d575d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нужно изобщо да обясняваш на хората защо си с приятеля си, а не с Д. Ако обаче ти вътрешно се чувстваш привлечена от Д., това вече е друга тема, изясни си нещата за самата себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 60704fc91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Грешка скъпа, грешка. От една страна те разбирам и си напълно права, защото богаташа може да има всяка втора, след като има пари, а и щом е красив, значи няма да е само твой, но от друга страна казваш, че е свестен, демек няма да ти изневерява. Не знам на колко години си, за да ти дам качествен съвет. Ако си на възраст, в която мислиш за омъжване и семейство, тогава е правилно да избереш богаташа. Все пак нали знаеш, че всичко е платено и ще дойде време децата ти ще искат айфони, скъпи дрехи, частни колежи и ще бъдат късметлий с такъв татко, а с твоята любов, само ще зяпат витрините. Аз съм жив пример за това. Мама е била пред тази дилема, само дето тате е красив и за времето и бил добре, но след това е обеднял. А другия мъж и бил не толкова хубав, но добре сложен, а сега е адски богат. Сега вече е късно и тя съжалява, че е послушала сърцето си и е избрала любовта, макар че до ден днешен го обича, но съжалява, че не е избрала богаташа. Сега има супер много разходи покрай мен и, като всяко момиче аз искам да имам всичко и да се мотам с приятели по мола и да имам най-новите неща. На нея й е гадно, защото преди години, ако избора й беше друг, сега щяхме да сме супер заможни и да имаме апартаменти, а сега едвам изнемогваме. Помисли и уреди децата си, заеби любовта, като няма какво да се яде. Ако пък си малка и още не ставаш за женене, тогава си стой с човека, който обичаш и им го обясни, че това си е твоя живот и ти си решаваш и знай, че тези хора не са ти истински приятели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2f8c6d790b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   била съм в подобен случай. трябва да докажеш, че не ти пука какво мислят другите и ако пак ти заговорят за Д. , кажи им '' но той ми е само приятел и това е ''. Покажи на половинката си, че не се влияеш от хорското мнение и остави това със снимките настрана. :) Няма нужда да се тормозиш излишно, обясни им, че обичаш различен начин и двамата :). Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 148b790b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какви момчета те заглеждат и какви харесваш? Ако не си имала връзка с такива като Д, значи половинката ти е правилния човек за теб...

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6eed5993b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   както сама си написала, това всъщност не е никакъв проблем. ако изобщо има такъв, то той е, че прекалено се влияеш от чуждото мнение. просто казвай, че животът си е твой, изборът на мъж - също и толкова.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b32b598ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не живееш за хората, а за себе си. Тяхното мнение не трябва да ти влияе по никакъв начин. Важното е ти с кого искаш да си, кой те прави щастлива. Без значение какъв е. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c90eb2c152
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 3, извинявай, че ще ти го кажа, но супер глупаво разсъждаваш. Много хубаво те е научила майка ти. Тя това си мислене с теб ли го споделя? Ами защо тя не работи и да изкарва по много пари? Може би трябва да си пожелаеш и друга богата майка... Горкия ти баща! Не се ли замисли, че той във вашето семейство не е просто един сп****тозоид със /в случая без/ портфейл? ! Финансовата стабилност е важна, но както трябва да разбереш и от собствената си история и при вас не е била постояннен фактор. Майка ти се омъжила за финансово обезпечен, но той обеднял и сега защо другия, който вече е богат не ми е татко? ! Ти вместо да даваш глупави съвети, учи и се образовай, за да може да работиш нещо с високи доходи, а не да повтаряш грешките на майка ти, която се е чудила кой да я издържа. Заради грешно мислене сега страдаш и ще страдаш ако не си го промениш. И ако не беше сегашния ти баща, теб изобщо нямаше да те има.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2312d48d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво почвате сега, че Д. бил богат и трябвало да избере него. Че Д. ми изглежда по-добре така е, но щом авторката обича приятеля си и аз на нейно място бих останала с него. Д. ще ми е просто най-добър приятел.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f6c600210
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3,
Права си, че е хубаво да си финансово обезпечен, но не ми допадна идеята ти за "за*баване" на любовта. По ли ще е добре да живееш с някого, когото не обичаш, да ще имаш вещи, но няма да имаш любов, а нямаш ли любов, нямаш щастие. Разбираш ли сега? Защото парите са много важни и без тях не може, но заради тях не бива да се ограничаваме от това, което ОБИЧАМЕ! Защото когато остарееш и вече не ти трябват толкова пари, какво ще ти остане тогава? Пет апартамента, просто пет недвижими имота и един богаташ, с който обаче не можеш да размениш две приказки, така ли? ! Щото тогава вече и старините ще си пре* беш..

Като цяло съдейки по коментара ти смятам, че скоро си била наранена в любовно отношение и затова си така драстична, но ще си спестя коментарите по тази тема.

Колкото до авторката, ами като си толкова зависима от мнението на другите и като ти пука толкова, значи си адски слабохарактерна и смешна и животът НАИСТИНА ще те ПРЕ* БЕ. Ти сега ако за ТОВА, което дори не може да бъде наречено проблем, ревеш, не те виждам ако утре ти кажат, че трябва да правиш секс с Д. Тогава пак ще има тема, предполагам. "Казват да правя секс с Д. КАКВО ДА ПРАВЯ? ! "...!!

Обикновено не съм така рязка, но наистина историята и коментар номер 3 малко ме издразниха в повече.

Летисия, 18 г.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c9fa5228e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Самия факт, че го мислиш говори, че си раздвоена и в действителност недорасла. Не заслужаваш нито единия нито другия. Замисли се след 10-15 години как би се чувствала с единия и как с другия, като в тази ситуация след толкова време с един от двамата няма да си нито близка нито приятелка защото тия пубертетски приятелства след 15 години изчезват като дим :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker