Приятелства със срещуположния пол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелства със срещуположния пол
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1829 пъти
Здравейте на всички!

Покрай една история на най-добрата ми приятелка се замислих за приятелствата предимно със срещуположния пол. Конкретно: тя е влюбена в едно момче от университета, където учим и двете. Той учи друга специалност, но се засичаме с тяхната група почти всеки ден. Доколкото знам са се запознали с приятелката ми. Всеки път като го видим е в компания само от момичета, всъщност навсякъде, където го видим, в стола се храни с момичета, по коридорите се смее с момичета, едва ли не всеки път различни, в библиотеката учи само с момичета. Не бил гей, а не е и особено красив, че да ги впечатлява толкова. Може да има хубав характер или да разказва добре, знам ли. Във фейсбука му имало само момичета.

Общо: Идеята на темата е защо някои мъже предпочитат да са в изцяло женска компания и обратното, защо има жени, които се събират само с мъжки компании? Дали обичат да са в центъра на вниманието по този начин или пък има хора, които се чувстват по-комфортно в компания на срещуположния пол?

Отново се връщам към ситуацията с приятелката ми. Посъветвах я да помисли дали и трябва такъв мъж, когото да ревнува постоянно, ако нещата между тях се получат, защото аз лично съм доста скептично настроена към такъв тип мъже. Нямам нищо против приятелят ми да общува с жени, но не като излезем с приятели да доведе една компания жени и да ги нарича "приятелките ми". Вижда ми се прекалено.

Любопитно ми е да разбера и вашите мнения по въпроса. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e7433b9269
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм момиче. Когато бях 1, 2, 3 клас си говорих много с момичетата. Но в 4 клас те вече не ме харесваха и ме презираха. И затова започнах да съм само в компанията на момчетата. Те поне нямаха нищо против. Бях с тях не защото харесвам някой или защото искам да съм в центъра на вниманието, а защото нямаше с кой друг. Аз наистина харесвах едно момче, но не бях с другите заради него.
Единствените пъти, в които съм била с момичета в 4 клас са по време на голямото междучасие и физическото. Но те не бяха от класа ми, ами от а, в, г...
Дано да ме разбра. Той може просто да е скаран с момчетата и да се опитва да преодолее мъката си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c6fc539701
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм на 19. Имам приятелки и излизам с тях, но по ми харесва да съм в мъжка компания. Покарай приятелите ми момчета се чувствам страхотно, няма я оная превзетост при говоренето, няма го контенето преди излизане, не се страхуваш, че като отидат до тоалетна ще те обсъдят, не завиждат. Обсъждаме си теми, които с момичетата понякога се притеснявам. Въпреки, че отношенията с най-добрия ми приятел една вечерпрераснаха в нещо повече, смятам че приятелство между двата пола е нещо нормално и често срещано.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 49b44a74c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма истинско приятелство между мъже и жени, има само изгода, секс или любов! М34 с много опит и наблюдение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e0bf87a805
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 3
Приятелство може да има между мъж и жена, само и единствено ако не се привличат сексуално, и както единия така и другия не му минава през ума да се...
След време ще пиша дали може да има приятелство, между мъж и жена с разлика от 10 години. Тя беше с толкова по голяма от мен, дори и след като вече се разделихме, нито аз нито тя иска да си прекратим приятелските взаймоотношения, до къде ще сте стигнем ще кажа след време :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 574186313d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче, пък един от най-близките ми хора е момче. Много си го обичам, винаги си споделяме всичко. Държим се за ръце, прегръщаме се, но той просто ми е много близък, както аз на него. Аз знам в коя е влюбен той, той също знае за мен и си помагаме.
Та смея да твърдя, че има истинско приятелство между мъже и жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker