Днес замина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Днес замина
преди: 11 години, 26 дни, прочетена 1986 пъти
Здравейте приятелят ми днес замина за Англия, не разбрах как минаха дните неусетно и настъпи деня в който той ще замине на хиляди километри от мен. Преди около 3 часа ми се обади преди да излети, разплака се каза, че няма да ме забрави и се надява и аз да не го направя, но се чувствам изгубена без него, съсипана съм ;( Поради фактам, че ще се върне чак след 6 месеца, половин година без него как ще живея. Надявам се някой да ме разбере, обичам го, той ме обича, но няма как заминава трябва да работи. Още от първия ден се чувствам тотално зле, какво остало за напред, хора какво да правя кажете ми много го обичам. Ще се чуваме, ще си пишем може би, но не е същото като да си е до мен, да съм в прегръдките му. Той каза, че ще ми се обади щом пристигне, още не е пристигнал и не знам просто как да издържа обичам го, вярвам, че не съм единствената която обича толкова силно, вярвам че има много хора по света в моята ситуация, но на мен ми е за пръв път ;( Как да живея, как да се справя, нямам сили, липсва ми... ПОЛУДЯВАМ И УМИРАМ БАВНО ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 24 дни
hash: dea6a8d43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятеля ти допълнително налива масло в огъня... какво е това "Няма да те забравя"? ! Той не заминава завинаги... предполагам ще се чувате по скайп - по-малко ще си липсвате. Първите дни ще ти е гадно, но после ще свикнеш... 6 месеца ще минат бързо е го помоли повече да не заминава, защото не може постоянно единия да чака другия...

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 1c00eb73c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Милата :) Нали сте здрави и се обичате, останалото ще го преодолеете - ще видиш. Вероятно имаш приятелки, излизай, чети книги, разхождай се. Ако се затвориш у дома да си тъгуваш, ще стане по - зле.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: aeb142852f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери си някакво занимание - както е казал/а номер 2. Чети, гледай филми (не романтични бози), разхождай се, събирай се с приятели... Ти сама знаеш какво обичаш да правиш. Пък и има скайп, фейсбук, електронна поща - ще поддържате връзка непрекъснато. Ако се обичате истински и силно, когато той се върне ще сте по-щастливи от всякога. Ако пък връзката ви и чувствата ви не са били толкова силни поне ще го разберете сега, а не след 10 години. Но определено трябва да си запълваш времето с нещо, за да не се чувстваш зле. Щест месеца ще минат бързо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: e0c960bf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки си има драма. Твоята, се случва на много хора, свиква се. Света не свършва, нормално е да ти е кофти, няма как. След няколко дена, няма ти е вече чак толкова мъчно, бъди сигурна. Живота продължава. Ако се обичате истински, ще се видите пак :) Много по-лоши неща се случват на различните хора, преодолей го. Живота е сложен и труден.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 94f7c97c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И сега не разбрах като го обичаш толкова какъв ти е проблема? Да не би да се чудиш дали ще може да го изчакаш без да курв. еш докато е далеч? Ми 6 Месеца е изпитателния срок при започване на работа, а ти натякваш сякаш е супер много време?
Не мога да те разбера като ревете един за друг и се обичате, какво те притеснява? Мисли го като се върне, а не сага!

 
  ...


...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 550e8d7648
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спокойно, аз съм била в това положение и то в продължение на една година и нещо докато накрая любовта ни победи и граници, и хиляди километри, и висене денонощно на компа. И аз съм изпадала в такива моменти, направо съм била отчаяна, но от друга страна знаех, че един ден ще сме заедно всеки ден, з-то се обичаме много и не можем един без друг.

Жена, 32

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: bd591f2abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   е, при мен е почти същото замина преди месец за Америка- за 4 месеца.. плаках цяла седмица, не ядях, бях в сесия, заприличах на парцал и ми отне точно седмица да се взема в ръце, да си седна на задника да си взема изпитите и да спра да се самосъжалявам. Все още ме тормози въпросът дали той ще издържи 4 месеца, което за мен не е много време.. Но приеми го като изпитание-ако и двамата го преминете, то тогава ще можете да преминете през всичко, а и виж мен - той живее в една стая с още една българка, но аз се старая да му имам доверие, ако не го заслужи поне ще знам, че не си струва ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 6456376cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хей, момиче! Моят заминава скоро за цели 4 години на друг континент. Виждаш ли, че има и по-лошо от твоето положение? ! Аз какво да кажа? Боли днес, тук и сега, но съм длъжна да се взема в ръце и да продължа да живея. Ще чакам докато виждам смисъл в чакането, но за да оцелея докато чакам, трябва да продъжа да се справям без него. Така, че и на теб казвам, горе главата - обичай го, но обичай и себе си, за да го дочакаш с любов. Той ще се върне и всичко лошо ще бъде забравено. Желая ти търпение и сила за борба с болката. Тя ще се притъпи с времето и ще започнеш да гледаш на нещата по-спокойно и с разум. Просто живей и се подготвяй за мига, в който отново ще се срещнете, мечтай си за това и си го представяй. Желая ти щастие!
Ахинора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker