Защо боли от любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо боли от любовта?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3850 пъти
Здравейте на всички! Много бих се радвала ако ми помогнете.
Преди три години се запознах с Георги на сегашната ми работа. Проблема е,че е женен. И както се досещахте след 3 месеца се превърнах в негова любовница. Някой може да ме упрекне за това, но любовта беше преди всичко. Тогава всичко беше заради емоцията, заради страстта, заради новите бушуващи чувства. След близо две години и половина връзка почувствах, че нещата при мен се задълбочават все повече и повече и не можех повече да го деля с жена му. Започнах да се отдръпвам постепенно, да разреждам срещите с него, да не се виждаме през почивните дни, да се въздържам от всякаква интимност с него.

Той първо се съгласи, че щом така съм решила, той няма да ми пречи да съм щастлива със свободен мъж. Каза ми, че детето му е най-важното нещо за него и че няма да се разведе заради него, т.е. че ще се жертва заради него. Много ме заболя, че така лесно се отказа от мен. В момента, в който поисках да бъде само мой и той се съгласи, че не може насила да ме накара да продължаваме.Вече три месеца сме в нещо като "негласна война", защото той продължава от време на време да ми направи намеци да излезем или да отидем някъде за няколко дена, а аз продължавам да настоявам на своето, че не мога повече така да издържам.

Искам да се оттегля от живота му, но засега ми е много трудно. Той ми се сърди, че не става на неговата. Или може-би на мен така ми се струва. Изобщо, много боли от такава несподелена любов. А аз глупачката през цялото време си мислех, че той ме обича ....

Защо боли толкова много? Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 88cc48dc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай да се дърпаш. Не се поддавай. Когато се освободиш ще намериш твоя човек и тогава ще видиш колко е хубаво да си с някой, той да си е твой и всичко ще бъде по-лесно.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 96ccdd44ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърси любовта някъде другаде. Не те обвинявам всеки има право на личен избор, но явно у тях нещата не са толкова зле щом той седи при жена си. Всеки мъж почти така се оправдава, а в същото време в къщи се стреми да е добър съпруг и баща.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3fe592eae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами доста ти е сложна ситуацията мила. Каквото и да ти кажа само ти си знаеш как се чувстваш и колко те боли, но май е по добре да си потърсиш щастието при някой, който ще е твой. Той има дете и не е много лесно да си зарежеш детето и семейството заради друга. Предполагам той те разбира щом ти е казал да бдеш щастлива с твой мъж, но ти опитваш ли се да го разбереш? Това че не е зарязал детето и жена си не значи, че не те обича. Той пак може да те обича.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5c9e182e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек трябва да търси щастието си там кадето мисли че може да го намери Не мисля че при този мъж ще намериш нещо добро...Жена му и детето му ще са вечна сянка над вас И ти винаги ще останеш натрапницата боклука ку....а .Просто нямаш бъдеще там....Аз пропилях 5 г. така.Сасипах се.Не бади като мен...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: fa086833ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не мога да те упрекна. Не мисля, че е редно. Ситуацията ти е адски сложна. Била си просто влюбена и слаба. Той сигурно също те е обичал, но също като теб макар и слаб емоционално се е държал като мъж. Взел е най-правилното решение. Аз не бих ти казал друго освен да избягваш за вбъдеще женени мъже и да се огледаш наоколо. Сигурно съвсем скоро ще срещнеш друг мъж, който няма да е женен и всичко ще бъде наред. Не мисли, че се обича само веднъж.
Ралф

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7db7703d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той те използва само за секс моето момиче и никога няма да изостави семейството си защото мъжете са страхливци и егоисти.Гледат си само кефа. Остави го и не му обръщай повече внимание, нека си намери друга секс играчка с която да се утешава от скучния си брак.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d0f2d68af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Hикога няма да изостави семейството си защото мъжете са страхливци и егоисти.
--------------
Егоисти - да. Страхливци - зависи, но от съвсем други фактори. Да разбираме, че който не си изоставя семейството заради едната сексуална авантюра е страхливец? Излиза, че който го изоставя е по-смел. Много интересно и "прогресивно" мислене. Или просто тъпо изказване? Знам ли, и аз не съм от най-умните.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b22649a77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей мила. Преди време бях в същата ситуация , която продължи почти 4год, но като има чувства, просто е трудно да се бориш със себе си. Същите думи чувах детето/ на 16-17г/, това което съм изградил /материалното/ и т.н.

И аз съм била в такава тримесечна отстъпка-няма да го нарека война, но пак аз отстъпих ,в момента в който го видях отново бях с него. Дали е въпрос на сила, на инат, или на чувства незнам, опитвах и с други мъже свободни, но ми бяха сиви и безинтересни. И пак се връщах при него и от това му се дигна самочувствието, знаеше че го обичам адски много. Търсех съвети от къде ли не- една жена ми каза така - не върви с/у себе си, така само се тормозиш, изживей си го, ако ти е писано утре ща срещнеш друг човек.

Така и стана съвсем случайно и ненадейно дори за мен срещнах другия-свободен, отнасяше се с мен като жена, не само като любовница. И така клин клин избива. Онази мъчителна връзка приключи. От раз, казах че мога но не искам повече да съм с него. Сега ме търси ,но на мен ми е все тази.

Съвета ми е ти си реши, какво изпитваш, дали си заслужава да се насладиш на това ,което ти се предлага, дали си щастлива така с него, дали друг мъж би ти бил интересен, и дали би могла да бъдеш просто така с друг. Защото ако мислиш за този, а си с друг си е агония повярвай. Знам, че си в адски неизгодно положение, знам, че ти е тежко. И или трябва да си много волева и от раз да престанеш изобщо да се виждаш с него, или пак ще поддадеш след време.

Това в момента дето го правите двамата, е един вид игра,кой ще надделее. Според мен ти си тази ,която трябва да си даде сметка, какво искаш и или да се примириш или да отрежеш от раз.

Ще ти пожелая късмет миличка. Дано успееш да си дадеш сметка какво да направиш така че за теб да бъде добре,защото той никога няма да си наруши спокойствието според мен. На него така му изнася да си има и жената и любовницата. Тук пак сме виновни ние жените, не те мъжете. Просто това им предлагаме. нокакво да правим пък като обичаме...труден избор имаш. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c56b064330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Той те ползва само за разнообразие и секс, как един мъж който държи на детето си ще го зареже заради една пикла като теб правилно е постъпил все пак,ти какво искаш да зареже семейството си заради теб ли?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c230726798
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравй. Аз съм в подобна на твоята ситуаця,разбирам те напълно и ти съчувствам.Моя съвет е да си намериш друг, възможно най-бързо.Невиждани очи по-лесно се забравят.Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker