Изневерява ли ми или просто ревнувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми или просто ревнувам?
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 2473 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 години. Имам връзка от 4 месеца с момче, което е на 24г.

Още в началото на връзката ни имаше едно момиче, което постоянно търсеше неговото внимание. Тя е от неговата компания. Ще я назова "К", а него "П". Една вече бяхме на домашно и тя беше там. Напи се момичето, нали трябва да се покажем колко можем да пием... И почна да говори само глупости. Около 1-2 часа те си говориха, а той даже не се освени, че аз съм с него и ми е неприятно. После и стана лошо и К го помоли да я придружи до тоалетната. Той ме погледна, замисли се и отказа. Лошото е, че след 1 седмица пак се събрахме и пак ми направиха същия номер. Аз го дръпнах настрана и му обесних, че не ми е приятно цяла вечер само с нея да се занимава. Той се извина и ми каза, че било трябвало още предния път да му кажа. Ок, и това преживяхме, макар че са много добри приятели и в настояще поне той спазва дистанция.

По време на баловете ми каза, че някаква негова много добра приятелка му предложила той да и бъде кавалер на бала и излезе с оправданието:"ние сме само приятели, аз я познавам много преди да познвам теб... ". Накрая така се случи, че нямаше как да отиде и ми каза:"Видя ли, заради теб не отидох", а то просто, защото нямаше превоз до нейния град(тя е от друг град). Ок, била му се разсърдила, че той не отишъл и вече не му говорила. И това го преживяхме.

И сега най-култовото-
у тях сме, гледаме филм аз, той и един негов приятел. Разбрахме се като свърши филма да излезем на заведение. Свърши филма и той отиде да се преоблече в другата стая, а аз през това време реших да пусна музика от youtube. Влизам аз в браузъра и фейсбука му беше отворен(аз съм много против следенето на хронологияя, смс-и, обаждания), но в същия момент получи съобшение от момиче. Пишеше:"Обичам те, но повече от приятел.... "и много се ядосах и реших да видя какво са си писали. Той винаги и пише 1ви и то :"ko pr beibi :*". Много се ядосах, питах го и той ми каза "а ти прочете ли хронологията от преди 3-4 години да видиш колко големи приятели сме" и аз му казах, че няма проблем да са приятели, ами проблема е, че той я нарича baby и след 30 мин на мен ми пише същото. И той ми казва "еми кво да напрая, че тя има чувства към мен" и аз му казах "еми ти като и пишеш по такъв начин мислиш ли, че не и даваш надежди"... Той ми каза, че само за глупости му се сърдя и изкара проблема така, че аз съм виновна. Ревността ми погубвала връзката ни...

Какво мислите - аз ли съм прекалено ревнива или има основание за притеснение отностно верността му към мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: e996874b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не си прекалено ревнива. Всичко ти е наред, не се безпокой! Не вярвам приятелят ти да ти е изневерил. Поне на тоя етап. На него му е готино, че си има обожателка. И вместо да й даде да разбере, че нищо няма да се получи, той "подклажда огъня" така да се каже - добре му е тя да го иска. Хубаво му е, че ти го ревнуваш, изпитва истинско задоволство. И много е вероятно да прави секс с нея скоро. Ще изглежда така сякаш той едва ли не й прави услуга, защото тя горката е влюбена, и той какво да прави - ще я налюби защото й е много добър приятел. Интересното е, че ако теб те няма (но не да си промениш държанието към него, а да скъсаш с него окончателно), тяхното привличане най-вероятно няма да е толкова силно, колкото е сега.
Съветът ми към теб: Знам, че е лесно да се каже, а е трудно да се направи, но остави това момче. Щом сега е такъв, значи и занапред ще е такъв. Ти си на 19 години и всеки твой интимен партньор е потенциален твой съпруг. Нали не искаш да имаш съпруг, който ще флиртува и утешава захласнатите по него жени. Не знам, на саме може би сте много сладка двойка и на думи може би той много държи на теб. Но в действителност, ако той те уважаваше, нямаше да позволи да имаш повод за ревност.
Ж33

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: b7218f1d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж съм и ще ти отговоря какво мисля аз базирайки се на моя опит. Няма как да знаеш дали ти изневерява чисто физически. Дали спи с друга и т. н. Факт е обаче, че ти изневерява с поведението си и те предава. Ние мъжете не сме чак толкова прости и знаем кое е редно и кое не е. Не ни пука изобщо за приятелките от женски пол и ако влияят зле на връзката ни ги разкарваме със замах. Половината от изреденото по-горе е чисто предателство, а имай предвид, че ти не знаеш и 1 процент от всичко, което прави докато те няма. Човека просто обича чуждото внимание и флирта и няма никакво намерение да се отказва от тези неща. На 99 процента съм сигурен, че при първа възможност ще ти изневери, ако вече не го е направил. Той не е готов на сериозна връзка или поне не с теб. Не се опитвай да го промениш, не го тормози, не го следи, не му отмъщавай. Просто го разкарай и си намери човек, с който ще си щастлива и спокойна. Успех!
М30

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: de8d6c3287
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не мисля, че си прекалено ревнива, но и едва ли ти изневерява. Като са приятели е нормално да си говорят и пишат често - за теб е дразнещо, но по-добре не го ограничавай много, защото след време ще му писне. А колкото до начина, по който се обръща към нея не мисля, че е повод за притеснение - познавам мн момчета, които така си говорят с всичките им познати момичета (бейби, кукло, мацко.. ). За тях това е като да я нарекат по име, не влагат някакви специални чувства.. др е въпросът, че понякога го правят и защото не помнят името и.. :)) Не се притеснявай толкова:)
ж21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 76e3e3be32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 1 и 2. Млада си, не се и съмнявам, че си хубава, но това момче не те уважава, не се държи както трябва с теб и най-добре си намери някого, който да си заслужава че си с него. Ж22

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 23a2a6fae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   може и още да не ти е изневерил, ама какво значение има?

 
  ...


...
преди: 11 години, 21 дни
hash: a6d6a95cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разкарай го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: bf32da01f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единственият ти проблем е, че държиш да ти е верен!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: c808b113d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля като № 2. И още нещо, моля те, не наричай здрав мъж на 24 момче! Ти може и още да си момиче, но той не е момче отдавна. Мъж на 24 не е готов за сватба и вечна любов, дори да си най-сладкото момиче на света. Това е времето, в което да излизаш с повече момчета или мъже и да ги видиш що за стока са. Рано или късно ще срещнеш някой сериозен човек с опит, поне на 30, за да създадеш или семейство или стабилна връзка. Съжалявам. Това са твоите няколко години, в които да събереш опит - 19, 20, 21, 22, 23, 24 и 25. До тогава трябва да си научила много неща за мъжете :))) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: eb45db402e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   бих го разкарала, независимо колко го обичам по добре да го изтрадам един път, отколкото цял живот

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker