Изпитвам вина! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитвам вина!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2326 пъти
Моля да публикувате историята ми, защото имам нужда да излея чувствата си някъде.
Случи се в една ранна утрин. Бях пътувала през уикенда и се прибирах от автогарата. Никой не ме чакаше. Бях им казала да не го правят, защото имаха ангажименти, а пък и съм голяма - знаех пътя. Бях се загледала в телефона си, очаквах новини от моя приятел. Моя приятел, който беше ми прощавал всякакви глупости ( включително една забежка с мой колега от университета ). Бях се втренчила в екрана на телефона, защото знаех , че при хубава вест от него и целият ми ден ще бъде по-весел. Точно тогава един човек ме попита колко часа показва телефона ми. Трябваше да се сетя за този изтъркан лаф, но, потънала в мислите си, отговорих: 8:30. Не бях загледала въпросният господин. Забелязах, че е връстник на баща ми, но нищо повече. Казах си, защо да не му отговоря, може би бърза. При следващия му въпрос дали съм от града предположих, че може би иска да го упътя до някое място. Реших да бъда услужлива и бях готова да му кажа накъде да тръгне. Но той не ме попита нищо. Вместо това започна да ми обяснява някакви факти за града. Дори тук не се усъмних. Каква глупачка съм! Помислих си, че е от онези възрастни хора, които обичат да разправят истории от типа, , по мое време'', каквито бяха разказвали и на мен. Уви, последваха въпроси дали съм женена и при отговора, че имам приятел, започнаха убеждения, че мога да кръшна, преговори за срещи. Учтиво помолих мъжа да си тръгне, но той вървеше подире ми и скоро последваха неприлични предложения и нецензурни реплики, отправени към мен. За щастие, скоро се прибрах. В един момент спрях да му отговарям, но той продължаваше да ми говори. Чувствам се отвратена от всичко това. Та той може да ми бъде баща! Изпитвам една ужасна вина, която ме тъпче всеки ден. Ако не бях му отговорила, ако не бях обърнала внимание, нямаше да се чувствам така уплашена. Защо ми трябваше да се занимавам с такъв? Само при мисълта какви неща ми наговори изпитвам ужасна погнуса.
Не съм споделила с моя приятел. Страх ме е. Срам ме е. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 3e9010fa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Такива неща се случват всеки ден. Преди време и аз изпаднах в такава ситуация, въпреки че по никакъв начин не бях провокирала въпросния човек. И на мен ми беше супер гнусно. Такива хора просто не са с всичкия си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1743db3ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това гадно чувство ще отшуми само спомен ще остане и ще го разказваш като най-обикновена случка. През 2004 година пътувах с влака, бях сама, гледах си през прозореца мислих си мои работи докато кондукторът не прекъсна отнасянето ми с въпроса дали може да седне при мен. И аз като теб не виждах нищо лошо в това, седна човека, аз си разглеждах списание, той си мълчеше всичко наред така няколко минути и набра смелост и започна с въпросите " ученичка ли съм, студентка съм " съвсем нормален разговор по едно време ме попита може ли да седне до мен, че не чувал добре. Нали съм тъпа му позволих, седна си той продължи с въпросите и в един момент ръката му се плъзна по бедрата ми. Много се ядосах, откакъв зор този ще ме обарва, избутах му ръцете и станах. Късмет, че се оказа съвестен такъв извини ми се и ме остави намира. Дълго време се обвинявах и си повтарях каква съм тъпанарка и смотанячка, а реално не беше станало кой знае какво, нищо по-различно от това което момчетата в пубертета правиха с нас момичетата в училище. Може би защото не очаквах се почувствах смутена, унизена и някак виновна, че може би изглеждам леко момиче. Наистина е ужасно чувството, дълго време ме държа, но отшумя и сега като се сетя ми става даже смешно

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bfb0f748b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Недей да се срамуваш! Всякакви изроди има по улиците, просто още е започнал да върви след теб е трябвало да потърсиш помощ от полицията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5228626dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е стига глупости бе момиче, ти нищо не си направила, не си се докоснала до него, просто си била любезна, лошото е, че мъжете в България са много прости и елементарни и си мислят, че една жена като им обърне малко внимание и е готова да спи с тях. В Испания примерно хората общуват свободно, поздравяват се без да се познават, това са нормални човешки контакти в рамките на допустимото, но българите сме доста ограничени в общуването и въобще цялата ни система в контактуването помежду ни е сбъркана, като пещерняци сме, така че, не си го слагай много...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d9fb2e64d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При мен има хиляди подобни случки, защото съм доста общителна и симпатична. Нямам задни мисли и не съм к*рва, но те явно са и това си е техен проблем. Вина никога не съм изпитвала, шото съм си с чиста съвест. Просто сега ги режа много гадно такива и доста по-рядко ми се случват тези неприлични извращения, които ми отправят разни луди. Последният случай беше много забавен. После се смях. Стоя си на една пуста спирка сама и забелязвам отдалеч идва някъв млад господин никой и ме гледа ли гледа. Спря се до мен и вика "Може ли", а аз веднага го засичам с фразата "Не, не може" без да го изчакам да си довърши изречението:))) Той се уплаши, отмина ме и си продължи по пътя.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3fdcc9bd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъпото е, че в днешно време наистина е рисковано да контактуваш с хора, които не са ти от най-тесният кръг от познати/приятели.
Не става дума само за любовен план, ами и за служебен. Гледаш да направиш добро, държиш се с някой като хората и усещаш как почва малко по малко да ти образува нерви и да си прави някакви сметки за твой гръб.
Истината е, че в днешно време можеш да получиш уважение, само ако предизвикваш страх, или някаква неизвестност в другия човек. Ако се държиш както трябва, открито и откровено, обикновено това ще докара само неприятности.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a767cac233
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съветвам те да спреш с прекалените любезности, и то не защото те са нещо лошо, а както каза някой по-горе, мъжете в България са на много ниско ниво за да го разберат. Принципно и аз винаги съм се стремяла да съм любезна, и да помогна на някой, ако ме попита нещо. Обаче вече спрях. Последния случай беше с един от едно кафене, който работеше там и често казано го мислех за гей. После се премести в един магазин да продава и аз го поздравявах, защото се познавахме от кафето. Е като се започна след това с един друг продавач някакви подмятания, подхилквания като минавах, все едно съм се опитала да го свалям. А то си беше от чиста любезност. Живяла съм в Германия и там си е съвсем в реда на нещата непознат човек да те поздрави, без това да изглежда да има някаква умисъл. А тук веднага повечето мъже си мислят, че като им обърнеш малко внимание или ги поздравиш, . това задължително означава, че имаш някакви намерения за нещо си. Абе селка история. Аз вече не поздравявам никой, освен познати, след като не са се научили повечето каква е разликата между обиковенна любезност и показване на истински интерес. Просто спри вече да си толкова отзивчива и ще видиш колко неприятности ще си спестиш. За съжаление тук е така, колкото и аз да ценя това да си любезен с хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker