Бившият ми звъни всеки ден. Аз още го искам, моля за съвети. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми звъни всеки ден. Аз още го искам, моля за съвети.
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3754 пъти
Здравейте, приятели! Ще карам по същество...

Аз съм на 21, той е на 23. Срещнахме се преди малко повече от година. В началото нещата започнаха доста сложно, аз не бях готова да се обвържа, той от своя страна ме желаеше страшно силно и беше убеден, че съм човека за него. Аз, разбира се усещах привличането, бяхме и още сме 1:1 но имах резерви, защото не исках да стъпвам в нищо сериозно и то толкова скоро след току що прекратена връзка (а бях сигурна, че ако започна нещо с този човек ще е за постоянно).

Е, в крайна сметка тръгнахме, бяхме заедно 9 месеца, невероятни 9 месеца. Любовта беше истинска, толкова силна, че би се жертвал за другия... Докато не се появи едно момиче от миналото на моя човек, не са ходили, обаче чувства явно е имало. Работата е там, че това въпросното момиче е искало да се самоубива (още преди години) и на моя човек това още му тежи на съвестта, а той доста ги изживява тези работи. Втълпил си е, че и мен ще нарани по някакъв начин, а и "моста м/у нас се е пречупил" и вече не ме обичал.

Скъса с мен преди 3 месеца. Доста беше емоционално, още и още го изживявам, просто обичам този човек страшно много и искам отново да съм в романтична връзка с него. Беше ме блокирал навсякъде около 1 месец, докато на рожденния ми ден ме отблокира и от тогава всеки ден ми звъни поне един път (1 месец има от тогава). Не знам защо го прави, тъй като той твърди, че няма чувства към мен. Но показва, че ме ревнува въпреки, че казва, че не го интересува с кой се виждам и какво правя (реално, аз нищо не правя). Също говори за други момичета постоянно (аз съм сигурна, че са му само приятелки, той и това твърди, но самия факт, че говори за тях ме дразни) не знам какво цели с това. Наскоро даже каза, че съм една от малкото хора с които може да говори за да се развесели, но почвам да се чувствам като отдушник, като приятелче, а аз очевадно искам да съм много повече.

В един от разговорите ни го попитах "Ти чуваш ли се още с това момиче? " и той ми каза "Не, нямам причина да го правя, отдавна сме си изчистили нещата с нея", това ме навежда на мисълта "защо се свързва с мен тогава", явно има какво да си каже с мен.

Как мислите... възможно ли е да го спечеля обратно? Не обичам игричките, искам всичко да се казва такова каквото е. Аз и за това сега като ми е казал, че няма нищо към мен не искам да го притискам, но в същото време не мога да се правя, че нямам чувства към него.

Извинявам се, че е толкова дълъг този пост, благодаря на тези които са го прочели. Знам, че не съм дала достатъчно детайлна информация, но не искам да разтягам локуми. Искам да си го върна, вярвате ли, че е възможно и какво ще ме посъветвате? Моля, обърнете внимание на факта, че наистина обичам този човек и искам да прекарам живота си с него.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 2585b34680
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Той ти звъни, ти го искаш - какъв е проблемът тогава? Защо е бивш? Станете си пак настоящи.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8959ebea49
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей Авторке :) искам да ти кажа че при мен е обратното аз звъня на моята приятелка, и знам че ме иска и че иска да се оженим след време, но според мен нарочно ме игнорира а колкото до теб кажи му че го искаш и че не искаш да го губиш както е при мен, но според мен тя нарочно ме отбягва а скоро имам рожден ден и... незнам как ще стане :) А при теб успех с приятеля ти дано да се съберете отново, и да остареете заедно :).

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6b450b6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Определен имаш шанс да си го върнеш, факта че те е потърсил значи, че не си му безразлична, но трябва да поговорите съвсем сериозно и целенасочено, не трябва както се изрази да разтягате локуми много дълго време, просто ти си си права не може дълго време да живееш в лутане, иска ли ме или не... може би сега ти трябва да покажеш, че си сериозна и не си като преди да имаш колебания.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: bd7b10b66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:
Благодаря Ви за отговорите :)

към
(1) Бивш е защото той казва, че не ме обича и не иска да ме залъгва един вид. И звъни, но не казва нищо конкретно - изглежда все едно в момента ме търси просто за да се "развесели" (цитирам го)

(2) Чувствата ми са доста очевидни, но ме е страх, че ако му кажа "Обичам те! " и ще прекъсне контакт с мен с цел да не си давам празни надежди... Сега съм в един момент на изчакване, като се опитвам да не обръщам внимание на нещата които ми говори за разни момичета. Желая ти успех и на теб със същото пожелание! Надявам се всичко да мине добре!

(3) В момента директния подход мисля, че само ще го уплаши... Когато намекна нещо по темата и той веднага "Не ме инересува" или "Не е моя работа" и тотално ме отрязва, но в същото време си ми звъни, всеки ден и то без явна причина, защото все си измъква нещо от джоба за което да говорим. Но като стане дума за нещо по-сериозно и се дърпа. Аз многократно му казах и показах, че той е единствения. Дори на рожденния му ден му изпратих подарък, на който се зарадва страшно много, а това беше период в който бях блокирана навсякъде, т. е един вид показва, че ми е на сърце и мисля за него.

Мненията Ви наистина ме зарадваха. Радвам се, че мислите, че още има шанс. За по-директен подход ще изчакам малко, някак си искам той да го намекне, защото топката е в неговата част на игрището.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: efaeef1577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той ти звъни ти го искаш както казва номер 1 зимайте се.
това е като съотношение пияница-бутилка бира - и пияницата да обмисля дали да я изпие.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7b967e8dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо всички които са писали до тук, говорят за шанс за събиране?
Шанса за събиране предвещава само и единствено няколко месечен секс, но предвид поведението и на двамата, мисля че няма да се случи нищо хубаво от това в крайна сметка. Той звънял, ама и той не знаел защо, тя пък го игнорирала, но го обичала, чак не знаела какво искала. Е каква връзка ще излезе от това по дяволите?
Той я бил зарязал, сега и звънял да се съберат, тя искала преди да са заедно, страдала от раздялата, а сега се чудила.
Детска работа, която няма да завърши никак приятно и ще се стигне пак до раздяла и обърканост.
В цялата история, като в много други, не виждам обич, не виждам загриженост, а само нагон и его.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cd60a34d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иска те и това е вън от съмнение! Сигурно се е намирал в труден момент, освен това и нещата за работа около него! Защо просто не cе видите, той те чака...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 144228d3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съжалявам, ще ти кажа това, което не искаш да чуеш, но.... Не се занимавай с него! Ще ти кажа и защо. Това е много непостоянен, нелогичен човек, който не знае какво иска. Първо той сам ти е казал КРАЙ, "не те обичам" и те е блокирал отвсякъде. Това е много нагло. Защо те блокира? Все едно си някаква досадница и ще му нахалстваш? Няма логика да те блокира? Много е обидно това поведение - помисли над това! После е започнал да ти звъни, защото е разбрал, че с онази мацка нищо няма да се получи, сигурно тя го е отрязала. И се връща пак към теб, защото си му резервен вариант, или иначе казано "пробва се". Докато не се намери друго момиче, след което ще хукне при първа възможност. Момчето ти го е казало много ясно - не те обича вече. След едно такова изявление не разбирам, какво бъдеще може да имаш с този човек. Не се заблуждавай - от такъв човек не може повече да очакваш нищо добро. Ти живееш със спомена за хубавите моменти, но се върни в днешни времена - щом веднъж ти е бил шута, връщане назад няма. Разбирам и другата страна - емоционалната, но те съветвам да бъдеш рационална - това е правилното решение. Като ти се обади пак го попитай направо: "За какво ме търсиш? Защо ми звъниш? Нали сам поиска всичко да приключи? " Аз искрено те съветвам да не се подвеждаш по чувствата, погледни поведението му и го отрежи. Търси си нов!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 43b7ff905f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разбира се, върни си го. Всеки на тази планета заслужава втори шанс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a46f9780a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Гледам, че си писала, че искаш да си го върнеш, да го спечелиш обратно и т. н., според мен при положение, че той те е оставил сега щом иска пак да се съберете тои трябва да се опита да те спечели..

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e7df6538df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката до Номер 6: Изобщо не знам къде какво сте чели, но май не сте разбрали какво имам предвид. Никъде не съм писала, че игнорирам моя човек, даже напротив с удоволствие отговарям на обажданията му.

Той приключи отношенията си с мен защото беше наистина депресиран и явно объркан. Аз продължих да му показвам по всякакъв начин, че искам да сме заедно и още го правя отдаде ли ми се възможност. Сега съм объекана, защото той ме търси, но уж не иска нищо конкретно и си бил "добре" сам го усещам как ме ревнува (то реално няма от какво, но това няма значение).

Искам да съм с него, и не го игнорирам. Просто не искам да ме залъгва, защото му е добре да контактува с мен и го "развеселявам" (негови думи) докато аз всяка вечер плача по него - писах тук за да чуя мнения, дали тези обаждания са знак, че иска да сме заедно въпреки това което казва.

Номер 7, искам да го видя и аз при първа възможност, но още стъпвам по тънък лед и чакам той да предложи евентуално виждане.

Благодаря и на другите за коментарите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker