Забранена любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Забранена любов!
преди: 11 години, 28 дни, прочетена 2030 пъти
Здравейте! На 16 години съм. От дълго време съм страшно объркана! Преди три години се запознах с момче което е седем години по голямо от мен. На 24 години е. Незнам как да ви го опиша. Добър човек и спортист е. Винаги ме е подкрепял и уважавал. Не съм спирала да поддържам връзка с него до днес! Да признавам, влюбих се и до ден днешен когато го срещна имам така наречените пеперуди в стомаха си! Никога до сега не съм се чувствала по този начин, както когато съм с него! Родителите ми изобщо не искат да чуят за него, а аз не бих избрала да ги лъжа. Просто не мога! Те не го познават лично, но винаги са си правили изводи за него от хорското мнениe. Казваха ми че е много голям и че не е за мен. С него се криехме доста време, но аз не издържах, разказах всичко на родителите си и от тогава нещата станаха още по ужасни, имах много проблеми заради него! НЕ съм мислела, че един родител може да говори по този начин на детето си! Семейството е много важно за мен. И днес осъзнах, че нито с него ми е розово положението, нито пък без него! Много пъти съм го зарязвала заради страх от семейството си, но той и днес е готов да се бори до мен. Дори незнам дали не е поредната тийнейджърска игра, само знам че съм влюбена. В момента съм страшно объркана, обсебена от всичко това. Мисля, че съм на кръстопът и трябва да избирам, от което най-много ме е страх! Постоянно мисля как да разреша проблема си и не ми е ясно дали да продължавам да се боря за него или да се опитам да го забравя, което осъзнах че е невъзможно! Малко са хората които са ЗА тази връзка. Ако можех да променя мнението на родителите си за него, би било различно! Но пък и понякога се замислям дали всичко това не е ГРЕШКА! Моля ви, помогнете ми! Имам нужда от мнение! Ще ви бъда безкрайно благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 28 дни
hash: 59600c2bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми според мен нямате бъдеще заедно, поне на този етап. Наистина е странно, че сте успели да съхраните връзката си толкова време.

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 4efe09186e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смятай, щом сега си на 16, докато станеш на 32 да се задомиш - все в подобни истории ще се забъркваш.

Хем искаш да минаваш за голяма и да вземаш самостоятелни решения, хем искаш родителите ти да се държат с теб като с дете и да не ти казват нищо напреки...

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 168e484aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   виж аз съм на 14 и съм влюбена в едно момче, което скоро става на 20 и точно така се чувствам и аз като го видя или дори като си пишем.. разликата ни е 6 години.. той също ме обича, но не съм казала на наще и не знам дали ще ти помогна особено, но ти казват, че нямате бъдеще заедно и т. н. ДА АМА аз не съм съгласна.. не е същото, но баба ми и дядо ми са били с 9 години разлика (пак казвам, че не е напълно същото, но пак става за пример) та ти са си останали заедво въпреки разлеката.. аз на наще не съм казала за това момче, но някои приятелки ми говорят пълни глупости, понеже не го познават изобщо.. вие хора си мислите, че нямат бъдеще, но според мен ГРЕШИТЕ ;)).. и мойто мнение е да си се бориш за него ако найстина го обичаш и вси пак ваще се притесняват, а и е малко незаконно :D ама кво ти пука.. харесвате се. и тва е.. сори ако има много грешки, но пиша от телефон

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 2a3275968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти кажа какво мисля по въпросът. Нормално е някой 40 годишен да хареса 20 годишно момиче. Жените на неговата възраст не го превличат вече и търси нещо младо и свежо за да се разнообрази. Но е ненормално едно 20 годишно момче да харесва 10-11-12-13 годишни момиченца. Колкото и да са развити за възрастта си и да се държат дръзко и предизвикателно, те са още деца. Лесно могат да бъдат манипулирани и оплетени в мрежите на някой хитрец с пошли намерения. Нормалното поведение на един 20 годишен трябва да е, да има влечение към малко по- големи от него самия. От тях той ще получи много по-лесно това, което иска. Според мен това момче има някъкъв комплекс, който му пречи във връзките с момичетата на неговата възраст и си търси белята с малки момиченца. Нормално е на 13 години да се влюбиш без да мислиш, защото нямаш никакъв опит, но вече си на 16 и би трябвало да мислиш малко по-зряло. Моят съвет е да послушаш родителите си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 9718bb4745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не съм съгласна. Моят съвет е да го хванеш под ръка, да го заведеш при ваще и да си поговорите хубаво. Пък после каквото стане.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 дни
hash: c572fbeda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 е права. не може така да си водят изводи без да го познават. или е е или няма да е трети вариант няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker