Често му се карам и се сърдя, но ме ядосва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Често му се карам и се сърдя, но ме ядосва
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 4075 пъти
Здравейте,
Искам да споделя с вас какво ме измъчва тези дни.
Имам приятел от 3 години. Обичам го и свикнах с него, всичко му споделям. Лошото е, че много често му се ядосвам и му се карам, а после се чувствам виновна. Вече не знам започвам да си мисля, че вината е в мен. Най-често му се карам за закъсненията, които отначало бяха 10-15 минути, което да кажем е в рамките на нормалното, но вече станаха по 30-40 минути. Много пъти съм му говорила, дори съм го молила да не закъснява, защото не ми е приятно. Много пъти се правех, че нищо не е станало, но мине известно време и не мога да се сдържа и започвам да му се карам и да вдигам скандали, защото ми омръзва всеки път да вися да го чакам. А той най-спокойно ми казва седни или разходи и още повече ме ядосва. После дори не се извинява за закъсненията, а се държи сякаш нищо не е станало. Другото което много ме изнервя е, че за да уговорим една среща трябва да се чуем най-малко 3-4 пъти, а понякога по 10-15. Звъни през 2 минути да сменяме час или място. Това също ми е много неприятно. Първо ми звъни и ми казва след час ще ти звънна да се разберем, минават 2 часа аз чакам той не звъни, после аз звънвам и пак уговорки, уговорки докато се разберем. Не може да направи план за час напред. Много ме изнервят тези неща и после като се видим, след като е и закъснял подобаващо не издържам и започвам да говоря за това и като чуя измислените и смешни доводи за закъсненията още повече се ядосвам и започваме да се караме и нападаме един друг и да си говорим неща, които не мислим. Мъчно ми е, че така се получава и не знам как да се справим с този проблем. Мислех и аз да започна да отивам по-късно и така няма да се ядосвам и няма да се караме. Защото той не може да се промени в това отношение, колкото и да говорим. Та май остава моят вариант. Другото, което ме тормози, че аз наистина все си намирам какво да ме тормози и за какво да съм недоволна. Не знам все има нещо да ме дразни или да ме натъжава и колкото и да говорим не можем да решим проблема. Ако не е закъсненията, то ще е че не ходим никъде и че правим все едно и също, ако не това, че не се усамотяваме, че не правим сериозна крачка във връзката и все си има нещо. Не знам как да се справя и с тези неща, говоренето не помага понякога по цели нощи говорим и няма резултат, той не прави компромис за почти нищо и думите ми сякаш на вятъра са изговорени и проблемите не се решават. Чудя се как да спра да мисля за тези неща и да се радвам на момента когато сме заедно, но те все някога излизат и не мога да се справя.
Ще се радвам да ми дадете някакъв съвет как да постъпя и дали вината наистина не е в мен и моето държание. Усещам вече, че го губя, а много го обичам и не искам да се разделяме. Знам че и той ме обича, но не може да се промени и да бъде точен въпреки любовта си към мен. И двамата сме над 30 и вече е време за семейство, а ние дори не живеем заедно.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 18 дни
hash: 178ef3bf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама остави го намира! Как ти ще си виновна? Той закъснява постоянно-ти си винаги точна, той никога не ти се извинява- ти го приемаш, той не е виновен-ти си виновна? И къде е логиката, не разбрах!? Та стига си му вървяла по свирката, бе! Остави го- нека той ти звъни, нека той те кани и т. н. Когато ти е кеф приемай, когато не ти е -не. Елементарно е, почни да мислиш и за себе си, какво се слагаш все на втори план?

-Secret

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: cd4d31ca76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На 30 казваш? Явно се държи, като 15 годишен :) А това, че все има за какво да си недоволна и разговорите не дават резултат... значи само едно - двамата се движите в различни посоки. Съвет, не мога да ти дам, мъчи се с него, тормози се, а след 3-4 месеца плачи за него, съжалявам.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 3991b7f7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Абе да ти кажа дразнещо си е това закъснение. Ами да бъде малко по отговорен... не може така. Как ще създадеш семийство с такъв човек..!? Помисли си добре. Ако държи достатъчно на теб ще се опита да се попромени, не може да висиш с часове да го чакаш..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 165647d2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А защо след като очевидно не сте един за друг се мъчите заедно?

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: b2fa02b049
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Имах едно такова бивше гадже.
По близо до 40те отколкото до 30-те.
Той нямаше закъснение под половин час.
За 5 години заедно не се научи да разпознава часовника, все нещо се мота, уж винаги много зает (а реди пасианси пред компа и се мотае, докато аз чакам 45 минути на -15 градуса да ме прибере от работа, защото е обещал).
Все беше много уморен и никъде не ходехме, ти му говориш, думите ти минават покрай ушите му.
И други кусури имаше, един от които неговите велики планове - все нещо плануваше, все щяха да му паднат пари от небето, все организираше предприятия и "реализираше" нови идеи, а накрая нищо.
Дори днес ми се наложи да видя този човек и не мога да повярвам какво отвращение изпитвам към него.
Не мога да го понасям вече.
Но щом някога съм му търпяла всичките идиотщини, предполагам че съм го обичала (нещо, което в момента дори не мога да си представя).

Както го описа направо се зачудих дали не говориш за него.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 дни
hash: f2045afe9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ох, момиче, този е хронично неогранизиран и несериозен тип. Не се надявай да го "превъзпиташ", така че да отговори на очакванията и изискванията ти. Които между другото са съвсем разумни и нормални за възрастта ти. Наистина доста незрял човек е този, мислиш ли, че такъв мъж ще може да създаде стабилно семейство...
Много си зациклила в тази безперспективна връзка - цели 3 години сте заедно, а дори не живеете заедно - не си на 20-25, че да се мотаеш с човек, който не прави никакви планове за бъдещето и дори на една среща не може да стигне навреме!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: e83bd8e000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нима.. "Лошото е, че много често му се ядосвам и му се карам, а после се чувствам виновна. Вече не знам започвам да си мисля, че вината е в мен. " < Да не повярва човек :D

Скоро може и да се разделите заради това ваше детинско държание (за теб говоря.. ДА)!

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: f2045afe9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, а неговото държане е много зряло и сериозно, така ли?

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 02b6ea82f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да ти кажа, че аз съм с такъв тип мъж вече 20 години. Повярвай ми като го описваше, все едно описваш моят мъж. До ден днешен промяна няма, дори напротив, става все по зле, по несериозен, по разсеян и отнесен. Добър е, разбираме се по принцип, но тази черта на характера му ме вбесява и ме кара непрекъснато да крещя и да заплашвам стане ли дума за час и време или да се свърши някаква работа без един милион напомняния. По същия начин, за да се случи нещо трябва да се чуем сто пъти по телефона, напомняния, сърдене от моя страна.... абе познато ти е. Няма оправяне това. Обаче, ако е добър и свестен във всяко друго отношение, махни с ръка и не с мисли за раздяла. Ти ще посвикнеш с неговият недостатък, той с твоето сърдене. Идеално никъде няма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: 9624fad5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз мисля, че такъв човек няма как да може да ти помага в отглеждането на деца. Ако не може да ги гледа, поне може на работа да ходи, но аз ако съм му работодател не бих го търпяла, така че за нищо не става! За какво ти е такъв мъж, с който да не можеш да си оставиш децата вкъщи с него - той само ще се разсейва и те горките кой знае какво ще им се случи. Или пък да ги забрави да вземе от градина. Тате веднъж забрави сестра ми в друг град, вечерно време.
Иначе и моя мъж много се тутка, ама само когато излизането не е важно и спешно, затова се търпи. И за работа не закъснява, с децата ще го видим тепърва :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker