Не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя!
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 4294 пъти
Здравейте,
чувствам се толкова отчаяна, че не знам какво да правя вече! Преди два седмици приятелят ми ми каза, че иска да се разделим. Ние живеем заедно от година и половина и в началото нещата вървяха добре... Аз обаче се промених - спрях да излизам с приятелите си, постоянно бях залепена за него, ходих навсякъде с него, опитвах се да го променя, да го изкарам от неговия свят и не осъзнавах колко егоистично всъщност е това. Много пъти сме стигали до раздели, но винаги съм успявала да се справя и да го убедя да премисли. Сега обаче осъзнавам, че съм го правела само и единствено, за да го задържа без изобщо да се замислям колко грешки правя. Сега нещата са други - помислих и най - вече осъзнах държанието си, искам да му покажа, че съм се променила. Той ми каза, че ми вярва, че мога да се променя, но с държанието си съм убила всичко в него и вече не ме обича. Аз не вярвам на тези думи, защото в момента му е адски напрегнато и взима решения в момент на напрежение. Не му вярвам, защото говори за някакви бъдещи планове, казва ми така, както ми казваше преди и вика "Леле, аз забравих, че сме разделени! ". Стигна се дори до секс, а той ми каза: "Ти се възползва от ситуацията", а ситуацията е, че бяхме на рожден ден, но не сме пили много, да кажеш, че сме били пияни. Пък и аз не съм го накарала насила да прави каквото и да е! Каза ми, че след 3 седмици се изнася, но не мога да повярвам. Какво да правя и как да му докажа, че ме обича все още, просто е свикнал с чувствата си и си мисли, че ги няма! ... Те са си там, убедена съм! Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: 4ff2e80cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го да си отиде и не го търси, ако се върне значи те обича, но ако не се върне, а само те търси за секс... не му откликвай, а зачеркни завинаги връзката с партньора си и се огледай за нов! Болезнено е, да, но иначе удължаваш агонията си.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 2f15f648e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е моето момиче като възприемате мъжете за.... Търси си друг най добре!

Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 77e6b22862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Ако обичаш някого, пусни го на свобода! " :) Поговорката не е цялата, има и още, но предполагам, че ако се върне при теб след като се е изнесъл то ще е само защото няма къде да живее и как да си наеме/купи жилище. По-добре го остави, ясно е, че човека вече няма чувства към теб, а ти като някоя лепка (извинявай, ако съм те обидила) не го пускаш. Остави го да си живее живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: d917ebc85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подобни неща се случват при много двойки. В един момент, когато някой не търпи държанието на другия, мисли за раздяла. Но нали ти е ясно, че при дълга връзка, раздялата най-често не става отраз, а постепенно партньорите се отдръпват един от друг. Поне така е било при мен с предишни партньори, както и при мои приятелки... Самата случка не е от особено значение, не е изненадващо, че сте си легнали, все пак така или иначе сте били интимни досега, но е леко наивно да си мислите, че като единия каже: ние късаме, и на секундата вече не сте двойка.
В смисъл, хората не сме машини, чувствата не изчезват за миг, затова и е правилно двама души да се игнорират след раздяла, тъй като за раздялата е имало причина, а в случай че се видят и отново решат да са заедно, раздялата отново ще се случи след определен период от време, защото същата причина.
Остави го да диша, ако те потърси след известно време, тогава ще решите какво ще правите. А иначе шансът да сте заедно пак е ако не му досаждаш сега.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 4fe57e098f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   той вече не те иска и това е не разбирам защо продължаваш да се унижаваш Явно си му омръзнала това и да възможно е и да не те обича след толкова време на някои от хората чувствата им изстиват така че по добре го оостави

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 4e1fec4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би наистина не те обича

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 0c9b3fa64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не иска да се разделяте, само те е сплашил.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: e3c2b9b9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм жена, обаче съм в ситуацията на твоя приятел. И аз от дълго време искам да се разделя с дългогодишният ми приятел. Но той е толкова настоятелен... винаги звъни, моли, спори и настоява... Аз поддавам и си казвам- ок, айде още веднъж да пробваме.. Той уж се е променил, но после пак си започва по старому. И от толкова опити и караници моите чувства съвсем се изхабиха, карам по инерция, дори не го обичам вече.. Според мен наистина го остави да си тръгне. На сила не става. Какво постигаш в крайна сметка? ! И ако молейки му се го върнеш какво ще стане след време- той все ще срещне някоя, с която ще си пасва повече и тогава развръзката за теб ще е много по-болезнена. Бъди горда и с достойнство! Остави го да си отиде! И не бъди чак толкова сурова със себе си- сигурно и той има вина да се разпадне връзката ви... помисли над това!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   от авторката: Здравейте, благодаря за съветите! ;) Бях ви споделила, че приятелят ми ще се изнася... Е... все още си е вкъщи, продължава да се държи студено, но продължава и да си ляга до мен( а има възможност да спи в друга стая). Всяка седмица ми казва, че ще се изнася след 3, дори преди малко ми даде точната дата 15 юли. Имам чувството, че е много объркан, не иска да разговаря с мен за тези неща. Може би го е страх от това объркване... И мен обърква още повече така. Обичам го безумно много! Знам, че факта, че живеем заедно, не означава, че ще бъдем заедно цял живот, просто усещам, че има какво да дадем за тази връзка и какво да вземем от нея все още. Той твърди, че никога не се е чувствал по - добре, откакто сме разделени, но говори дори с приятелките ми за мен. Отива при тях и започва да им разказва колко добре се чувствал, когато не трябва да се съобразява по един или друг начин с някого, колко му било яко... а те дори не са го разпитвали. И той продължава да ми разказва къде е бил, с кого е бил, а в същото време ми говори как не се интересува от мен, как не му пука и как не трябва мен да ме интересува с какво се занимава той, тъй като вече не съм била част от личния му живот. Много ме обърква, имам чувството, че не знае какво иска. Опитвам се да се държа пред него, да не му показвам, че вътрешно съм разбита, но той ме познава. Не иска да ме гледа разстроена и не стои вкъщи, прибира се към 12-1 и ляга и заспива, а аз през цялото това време знам къде е, защото той ми казва самичък. Адски много ми липсва, защото го виждам пред мен, лежи до мен, а дори не мога да го докосна. Не знам какво да правя, не знам какво да мисля, знам, че по принцип трябва да се примиря, но не съм сигурна, че това е нещото, което той иска, а именно да се разделим... Ще ви държа в течение... :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Забравих да спомена, че той ми обясняваше как съжалява, че се е стигнало до тук. че нещата можели да бъдат по друг начин, че можели да се развият различно, а в същото време си противоречи....

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0abe5f22a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Този пикльо мойто момиче се прави на мъж и си играе на жестоки игрички, които ти от любов и наивност не разбираш. Просто сега е твой ред, ти си на ход. Кажи му че и ти си намислила други неща за себе си и за живота си и че напълно го разбираш. Да го видим каква песен ще запее. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b0e326e582
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, авторке, изобщо не си противоречи. Искал е, можело е нещата да са различни, когато те е срещнал е мислел, че в твое лице открива човека за него. Но всичко се е развило по-друг начин. Характерите ви не са съвпаднали. Разочаровали сте се дин друг. Не мисли, че за него е лесно, дори мисля, че е много по-трудно да вземеш решението за ряздяла. Когато си тръгват от теб имаш право да молиш, да обвиняваш, да страдаш... А когато ти си тръгваш цялата отговорност един вид пада на твоите рамене. Ако наистина сте опитали всичко, но не се чувствате вече добре един с друг, имай достойнство и сама му позволи да си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9988a6bb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ооооо... И мен един се опита да ми върти такива номера с намеци, че съм му ограничавала свободата. Казах му ОК. И си излизах с приятели, познати, флиртувах си, купонясвах си яко. И той изведнъж започна да ми държи сметка къде ходя, с кой какво правя. Чакай малко - свобода си имам и аз. Няма да го чакам в къщи и да рева. Не е познал. И като подви опашка и си заряза всички приятели - той сам по негово желание ми подари така наречената му свобода. Сега сме женени вече 10 години и не иска да се отделя от мен. Мен ми е гот и съм щастлива. И той по 100 пъти на ден ми повтаря, че е щастлив само с мен и че аз за него съм всичко. Така, че гледай си живота и му покажи, че си желана от други мъже. Даже и да ги няма. Има начини да го накараш да те поревнува. Ако трябва всяка вечер ще излизаш сама да се разхождаш, но няма да му казваш къде и с кого си била. Ако не му пука значи грам не те обича и не си струва да си с този човек. Но ако показва, че го е грижа, тогава картите са в твои ръце;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5aa3f4366b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Девойко не се кахъри. Обикновено ситуация като твоята е с разменени роли, тоест мъжа натиска, а жената бяга, но при теб явно е изключение.
Сега... мисля че хората имат едно качество, което ни различава от животните, а именно да имаме поне малко мисловна дейност. Значи той всячески прави странни неща, а ти държиш по неясна причина тип фикс идея да го задържиш.
Тествано е че няма да се получи.
Не го анализирай, това е грешка. Всеки има право сам да взема решения за себе си и никой няма право да му се бърка. Щом толкова настоятелно желае това, нека си върви, защо ти е да се мъчиш до човек, който не знае дали иска да е с теб или не? Нека поеме отговорност за думите си, да се спасява и да се оправя, а на теб ще ти мине, лесно-трудно, не е от значение, важното е да си наясно със някаква ситуация, а не да блуждаеш постоянно.
До 8: Такива сте ми много странни, та чак очаквате някой дави се върже на глупостите. Ти не си го обичала, не искаш да си с него, но се връщаш, защо? Защото той настоявал? Сериозно ли?
Чак не искаш да си признаеш на глас, че просто събирайки се с него в някакви интервали си наваксваш липсата на секс и емоции, чакайки да се появи някой невероятен принц, който си си представила.
Докато не се научите да не наранявате, да се държите като хора, няма да ви огрее нещо повече от мимолетна секс забежка. Абсолютно егоистично мислене, което няма да бъде прието от нито един трезво мислещ мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7ef5161d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 15, това са елементарни номерца на тинейджърка, които могат да имат ефект на елементарни мъже без много опит с жените. Аз пък ще напиша вече от моят опит. Ако една жена обича мъжа, то никога няма да иска да го контролира по такъв начин. Любов може да има между два независими и пълноценни индивида. Когато някой от тях загуби своите приятели, своята същност това не е любов и няма нищо общо с нея. Останалото е егоизъм, сметки и мания за контрол.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 12, аз не съм го вързала тук да стои насила!!!! Какво значи пусни го да си тръгне? Да, обичам го, обожавам го, но знам, че насила не мога да го задържа! Идеята е, че той има възможност, но не си тръгва и ми изтъква изключително глупави причини - можел да отиде при баща си, но всяка вечер трябвало да седи и да пие ракия с него! :D Това сериозно ли е според вас? Ляга си всяка вечер до мен и секс правим като той редовно ми напомня, все едно убеждава сам себе си, че "това е само секс"!!!! Аз спрях да се затварям в себе си, излизам почти постоянно и това му прави впечатление. Пита ме къде съм била, с кого... ей така уж съвсем невинно го вметва в разговора. Затова съм и толкова объркана. Вярно е искам да го задържа, искам да си остане при мен и да поправим нещата, но той е непоколебим... Или поне така казва! Щеше да се изнася като дата на 15-ти... е 21 юли е и той още си е тук. И не не сме опитали всичко, той не ми дава тази възможност!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 43c0cc435a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Спри да правиш секс с него. Спри да спиш при него. Не разбираш ли, че в момента си му идеална? Нито е обвързан, нито вечер му е самотно. Ма я го остави като иска да е сам да бъде, но наистина, а не като сега. Това не е самота. Това е от типа: " тя е в къщи и ме чака ще правя каквото ми скимне" Това ли искаш през целия си живот? Помисли си. Да ти го обичаш, но дали за него не си се превърнала в удобна вещ? Съжалявам, но това е мнението ми.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 17, толкова си прав/а!!!! Не мога да се примиря с такова положение... Може би е по - добре да си тръгне, а след време ако ни е писано, както се казва.... Каквото се случи. Верно е, че аз продължавам да правя всичко за него, дори след като се водим разделени, а той си вее гъза и му е адски добре. Време е да му покажа, че имам и свой живот!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5970aa7424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, какво става? Накъде вървят нещата с твоя?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7ca67e7d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравейте, ами нещата при мен са все едни и същи, приятелят ми е още си е вкъщи, сега новата дата е 10. 09 за изнасянето, но имам странното чувство, че никъде няма да отиде. Започва да ми писва много сериозно, защото той самият отново не знае какво иска. Държи се доста добре, отново започнахме да излизаме заедно напред-назад, без аз да се лепя за него, той сам ме вика с него. Ще му поставя въпроса за пореден път, за да ми каже какви са му намеренията. Ще пиша като има развитие. :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bf61d843c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Що за несериозен човек. Знаеш ли, номер 17 изказа най-правилните разсъждения до момента.
1во - не му пускай, колкото и да е трудно и да те привлича. Надявам се, че не го правиш, защото вашето в момента е нещо като отворена връзка и него това супер го устройва. По-малко отговорности и задължения. А ти си му като даденост и знае, че като се върне, ти си там и си кротуваш в готовност.
2ро - как можеш да търпиш тези ''графици'', които той сам си определя, а никога не изпълнява? Първо ще ти каже ''напускам през юли", после ''датата е еди си кой август''... ''ама не не, окончателно септември се махам''... Е докога така?? в този дух той няма да си тръгне и ще те разиграва всеки месец. Според мене изобщо не е тактика да те плаши, защото този номер се е изтъркал вече. За мен този тип е установил големи различия между вас двамата, но просто не иска да изгуби едно тяло, на което може да се наслаждава когато си поиска. Стисни му зъби и ако трябва го изгони. Кажи му, че поведението му е преляло чашата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Съгласна съм, да... Доста е трудно да приемеш раздялата, когато всъщност раздяла няма. Продължавам да му се връзвам за всичко и да ходя зад него. За едно нещо сме само съквартиранти според него, а за друго не. Когато иска нещо е много мил и добър, но когато заговоря за отношенията ни отново става груб и се държи хладно. Не знам колко още ще изтърпя. Лошото е, че сте прави. Доста удобно му е в момента, прави си каквото иска и същевременно знае, че аз във всеки един момент съм тук и го чакам. Твърди, че има къде да отиде, а не си тръгва. Не мога да разбера как може да твърдия, че не искаш да си с един човек, а в продължение на 3 месеца да стоиш и всяка вечер да си лягаш до него. Вчера замина за Слънчев Бряг, кой го знае и там какво прави, но когато попитам, той ми казва: "Аз съм необвързано момче, мога да правя каквото си искам! " На няколко пъти го хващам да ми пипа телефона, докато аз спя и обяснението му е, че просто телефона му е попаднал пред очите и решил да го разгледа. И не гледаше какво да е, а съобщенията ми във Фейсбук. Преди известно време дойде до сградата, в която работя(ние работим на едно и също място, но в различни сгради и различни фирми) и ме видя с един колега отпред, пушихме цигари... Когато си тръгваше, щеше да си счупи врата от гледане какво правя всъщност. Много е двусмислено поведението му, затова и аз самата съм объркана и не мога да направя някакъв обективен анализ. Затова пиша и тук, за да може хора, които не ни познават да споделят мнението си и да направят този анализ. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: be6e921b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Това ваш'то не е точно хип-хоп. Жена стягай се и го зарязвай този мъж си играе със най-съкровенните чувства, който една жена може да изпита. Или си заслепена от него или си мазохистка, как търпиш това нещо? ! Какъв мъж е този, кажи ми с каква развинтена фантазия трябва да си за да си играеш по този начин с любимия човек който ти се е отдал напълно(говоря за теб, не за него) и си му вярна? !

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 270d8532b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   №21 съм. Счупил си е врата от гледане, понеже не му се харесва идеята, че някой друг може да си присвои неговата собственост (теб). Трудно се намират момичета като теб, които се уповават на чувствата и са склонни на мазохизъм в тяхно име; изпитанията, през които преминаваш го доказват. В сегашната ситуация, твоят търтей просто е наясно, че е ударил тотото и не ще да спре да паразитира. Много добре те разбирам, понеже съм минала през нещо сходно. Може да е адски сложно, но на твое място бих стиснала зъби и ще тегля чертата. Този човек сега трупа плюсове за жалкото си съществуване, а за сметка на това, ти линееш от добротата и наивността си. Заслужаваш човек, който би изял за закуска такъв като твоя. Успех и пиши.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 245d9711d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравейте отново! Нещата при мен започнаха да се нареждат много добре, дори учудващо. Спрях лека полека да обръщам внимание на това, което се случва около мен, започнах да се пускам по течението. Показах, че ми е все едно какво ще се случи, че съм приела нещата вече и той е свободен да си отиде, когато поиска. Замина за три дни и като се прибра легна до мен, погледна ме и ми каза: "Много ме ядосваш, знаеш ли... " Вдигна си ръката и ми каза:"Идвай тук, шматка такава! Ядосваш ме много, но те обичам повече! "... Сега сме добре, дори ще се местим на ново място. Не знам дали правя грешка, сигурно е така, но се чувствам щастлива, а нали към това се стремим! :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker