Как да се поддържам привлекателна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121461)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се поддържам привлекателна?
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 3090 пъти
Здравейте!
Имам един малко странен въпрос.
Природата ми е дала хубост. Поддържам добра хигиена. Винаги се обличам с чисти и изгладени дрехи. Купувам си красиво бельо. Проблемът е, че съм малко некадърна в това да си направя прическа, маникюр, грим. Нямам финансовите средства, да си позволя да ходя по салони, за да ми правят тези услуги професионалисти в тази област. Не искам да изглеждам като напудрена кифла. Искам да е нормално, красиво и естетично. Но не мога сама.
Омъжена съм. Не искам съпругът ми да ме гледа всеки ден с едно и също бледо лице, и с вързана на ученическа опашка коса. Проблемът не е в спад на интерес от негова страна. Но никой мъж не обича дълго една неподдържана жена.
Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 20 дни
hash: 389cd69ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да се научиш, няма как. Не се притеснявай, не е толкова трудно. И аз като теб не можех, но с времето се научих. Специално за грим и прическа в сайтовете за видео споделяне има хиляди клипчета за лесен грим и прическа, където ти показват стъпка по стъпка как се прави. Колкото до маникюра, най-добре просто го поддържай не много дълъг и си пили ноктите редовно. Не е нужно и да слагаш лак, пак ще изглежда добре. А за да изглежда по-добре, можеш да нанасяш прозрачен лак, който дори и да поразмажеш, няма да се вижда за разлика от цветния. Препоръчвам ти просто да се интересуваш повече, можеш да разглеждаш женски списания и сайтове и да гледаш клипчета в интернет, наистина не е необходимо да си виртуоз, за да се справяш сама на задоволително ниво. :)

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: e1a044f135
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Има видеоуроци в интернет относно различни видове грим - опушен грим, грим с очна линия, "летен" грим. Пробвай в Гугъл и ще можеш да си избереш според това, което искаш. Друг вариант е използваният от мен в момента "бърз" ежедневен грим /понеже с 2 малки деца и работеща нямам нужното време за външния си вид/: малко фон дьо тен под очите - светъл, за да имаш по - отпочинал вид плюс малко пудра по чело, брадичка, бузи за матиране на кожата. Може и малко руж на бузите - в розово - бежов нюанс, трудно ще се направиш на кифла. Въпросът е да уцелиш твоите цветове, това ще ти помогне да си освежиш вида без да се цапотиш грозно. Трябва да са близки до естествения цвят на кожата. Като сложиш в добавка спирала черна на миглите и леко оцветен гланц на устните, ставаш екстра :) Това за мен е нормалният дневен грим, слагането на още неща /сенки, червила и т. н. / идва в повече, особено лятно време, когато всичко по - лесно се размазва. За косата - зависи дали е къса или дълга. Ако е дълга, дори на три плитки хванати с ластичета да преспиш, ще си различна. Също ако я пуснеш, сложиш лента, направиш хлабав кок с шнола тип "щипка". Варианти много. За късата коса също. Порови в нета за идеи, не всички са сложни.

Забравих да ти пиша за марките - лично аз пудра и фон дьо тен от "Импала" по - добри не съм намирала. Чувала съм добри отзиви и за моливите им за очи. Продуктите са германски, антибактериални и на сносни цени - този месец двете заедно 9 лв. ми излязоха като ги купувах, а ми стигат за по няколко месеца. Руж по - икономичен от този, който е на "перли" също не съм намирала. Доста естествено стои също така, нищо, че има леко светещ ефект. Не съм поглеждала марката, но не е бил от скъпите. Нанася се супер лесно дори с ръка. В спиралите се придържам към Мейбълин, доста са трайни. Не са и скъпи. Май на мен най - добре ми стоеше една розова - от по - старите модели, със зелено капаче. Която и да вземеш обаче, няма да е грешка. Моята в момента е някаква лилава, с ефект за не знам какви си мигли - изкуствени ли, утроени ли... ще те излъжа. Ефектът разбира се е преувеличен, но спиралата е наситено черна, трайна и икономична.

Пожелавам ти успех! Ще се справиш, имайки предвид от какъв лаик като мен идват съветите :)

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: e1a044f135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пак съм аз /номер едно предполагам, рекламиращата "Импала" :)/. За маникюр достатъчен е безцветен или бледо розов лак плюс по някоя ваденка на всеки или на по един пръст. Колкото да си с поддържан вид без безвкусици.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 85b4d28f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо мислиш, че трябва да имаш прическа, маникюр и грим, за да бъдеш привлекателна? :-)

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 6c073400f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря Ви! Поразгледах из нета. Наистина има интересни уроци за аматьори.
Много благодаря на всички, който са ми писали. През почивните дни ще направя няколко опита сама и ще докладвам какво съм получила.

 
  ...


...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 67c694a0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лошото е, че на мъжете им писваме в един момент със сигурност. Дори и мис свят да си, всеки ден с различна прическа и грим.. това е. И аз за най- лесно връзвам опашка, мацам малко спирала и излизам, а това не е правилно, защото така още по - бързо писваме като сме еднообразни. Гледай уроци за грим, прически, и не само. Трябва да измисляш различни неща в леглото, дори и в кухнята иначе ще ускориш писването

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker