Дали да се разведа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да се разведа?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4263 пъти
С мъжа ми живеем в различни градове от 6 год. Причината е изневяра от негова страна.Хванах го на 2 пъти с едно и също момиче и въпреки че ми обеща да прекрати -него направи -напротив продължи и започна да ме лъжи.Така се стигна до моето прибиране в родния ми град.

НЕ сме разведени чуваме се по телефона често и по празници идва при мен т.е 2 или 3 пъти в годината за по 2,3 дни.Секс не правим макарче като доиде спим на едно и също легло ,защото аз просто немога ,не го чувствам .Всъщност какъв е проблема:Имам връзка от 5 год. с друг мъж,който ме прави щастлива макар че е много тежък характер.от 2 год. той е разведен съответно очаква същото и от мен ,но аз немога да взема решение и това вече го изнервя.Мен също ме изнервя защото лъжа и двамата.

Единствената причина да немога да реша е благия характер на мъжа ми и трудния на човека с който съм.

Към мъжа ми нямам никакви чувства.Последния път когато доиде при мен преди 2 месеца стоя 7 дни ,през който аз напрактика изоставих човека с който съм за което той беше много наранен и разбираемо ,но се опитах да му обесня че не съм му изневерила, но не ми вярва и се чувства предаден.

Мъжа ми си замина ние сме пак заедно ,но той не спира да ми натяква за тези 7 дни ,а също и много се промени започна да ми казва ,че всичко се връща и ми намеква че може да ми изневери "вече не се чувствал морално задължен да ми е верен "започнах ме много да се караме и това много ме измъчва. Аз наистина го обичам много .Дайте ми съвет .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5f6f8777bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен връзката с мъжа ти е изчерпана вече. Дали ще имаш развод с него или не, е въпрос на време и твой избор. Но.. "трудния" характер на другия мъж ме притеснява. Седнете, поговорете, ако трябва заживейте заедно, но внимавай, да не стане от трън, та на глог. В случая не толкова развода и брака са от значение, а това дали ти си намерила точния човек, този с когото ти би се чувствала щастлива. Този който би те разбрал , а и ти него. А това само ти мижеш да прецениш. Обмисли внимателно и успех!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: be2f96ad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох мила и моят ми изневери бяхме разделени година и сега намеква за събиране, не знам добре ли е да се прости изневяра като веднъж човека на когото държа и обичам ме е предал и доверието е загубено и все ще се съмнявам че веднъж го е направил и ще го направи пак,объркана съм и не знам защото аз наистина го обичам.........

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4915582932
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Решението си е твое, но брак на хартия за какво ти е? Тежкият характер малко ме притеснява, но щом те прави щастлива поживей с него без брак. Само докато се колебаеш да не стане късно? Обмисли всичко много внимателно! Пожелавам ти успех каквото и да решиш!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 08ebee923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен мили дами се получи доста добре :) В мига в който разбрах че мъжлето ми се е търкаляло в чуждо легло всичко ми се стопи - не исках нито да го чувам нито да го виждам - прибрах се при нашите. Всяка вечер след работа идваше да ми реве на вратата - след като пуснах документите за развода заживя с приятелката си която се оказа 6 години по голяма от него с 2 развода с по дете от развод :))) Да си бере гайлето аз го разкарах:)))

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7cc755c68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Историята ти ми звучи доста объркано. Страхът ти от развод идва, по мое мнение, от известна несигурност на сама жена- относно доходи, сигурност. Тоест ти си запазваш една вратичка за всеки случай.

Не разбрахме само какво е мнението на мъжа ти, а не мислиш ли, че и то е определящо за твоето бъдещо решение. Има ли в живота му друга жена? Ако няма личи ли си дали е склонен отново да се съберете?
Ако е така си струва да се замислиш, но няма да ти е лесно, след като нямаш чувства към него. Може би ще си спокойна, но не точно щастлива.

Вие сте разделени с мъжа ти, това е един неформален развод. Защо толкова се страхуваш от истинския такъв?
Имаш ли деца и как те приемат ситуацията?

Тези въпроси си задай. Мисля, че отговорът им ще те изведе до правилното решение.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 482a4de449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм в абослютно същото положение като твоят (незаконен ?!?) любовник: приятелката ми е омъжена от няколко години. Със съпругът й не могат да се понасят и като идва да я вижда всичко вършат рутинно и без никакви чувства, често се карат и обиждат.Мога да ти кажа, че приятелят ти на истина много те обича, щом те ревнува и е толкова наранен, че го остявяш, макар и за няколко дни. Също е много вероятно да се притеснява, че ако някога си имате дете то няма да може да е до майка си, когато се налага да прекарваш празниците и уикендите с другият ти мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker