Да го запозная с нашите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го запозная с нашите
преди: 11 години, 2 дни, прочетена 2430 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 18 години, приятелят ми също. Заедно сме от около 6 месеца, като преди това бяхме само приятели дълго време. Той живее в друг град и тъй като се запознахме по интернет, нашите са недоверчиви и искат да се запознаят с него, но и не само заради това, а и защото нещата между нас са си сериозни. Та, искам да ви помоля да ми дадете съвети как да протече запознанството им успешно, да се убедят и те, че е свястно момче и могат да му имат доверие и те, та да ме пускат да си ходим на разни места, например да отидем на море това лято. Също така, ще прозвучи смешно, но някакви препоръки как той пък да не сметне, че имам някакви откачалки или нещо такова за родители хаха. Дайте съвети и т. н. как всичко да мине супер и те да харесат него много, както и той тях :) Моля вии :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 ден
hash: 25c8a73659
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами според мен ще е най-добре да е на неутрална територия - например да отидете на сладкарница и после на разходка в парка. Иначе в къщи на гости ми се струва че ще е е по-сковано, неудобно и ангажиращо. Но зависи си от хората, говори с него, с ваште и се разберете.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: e49e2e85ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е свястно момче нямаш никакъв проблем, запознай го с вашите и те ще видят, че е сериозен, не се притеснявай. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 0380ed04bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма нещо по-специално, което трябва да правят :D. Просто да се държат нормално и всичко ще мине добре, не е нещо кой знае какво

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 часа
hash: c1e044f2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Ами до нас има летни кафенета, приятно е там, мислех там да седнем.. Аз ще го посрещна, ще сме си малко само 2, после ще седнем с нашите и после сигурно пак някво време ще сме си само 2, но досега не съм запознавала приятел с нашите, тъй като не съм имала сериозна връзка, а на него държа повече от всичко и искам да мине гладко срещата им, те да го харесат (много са старомодни някви, баща ми най-вече, на него трябва най-вече да се хареса ).. да видят, че е свестен и могат да му имат доверие, да си ме пускат свободно с него да си ходим където поискаме, това лято искаме да отидем на море заедно и така.. :) Ако имате съвети някакви или нещо, което може да ми помогне, например на какви теми да си говорим или знам ли, пишете моля, притеснявам се за тази среща, искам взаимно да се харесат :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 час
hash: 7399c3bc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен идеята да сте в кафенета или парка не е добра. Няма какво толкова да се притесняваш. Покани го у вас на обед или вечеря. Не мисли, че и родителите ти няма да изпитват притеснение при тази среща. Ако са общителни и освободени срещата ще мине добре. Ти трябва да си основния навигатор така да се каже :) Хапнете у вас, поприказвайте и после той ще си отиде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker